Tüp Bebek gebelik süreci

Mavi_rella

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
369
147
23
29
Kızlar bişey sormak istiyorum size.
Bugün transferimin 6.günü. gögüslerimde hassasiyet ve akıntı oluyor bende. Testi pozitif çıkan ve gebelik belirtisi olan varmı aranızda? Çok merak ediyorum.

Bugün transferimin 6.günü. gögüslerimde hassasiyet ve akıntı oluyor bende. Testi pozitif çıkan ve gebelik belirtisi olan varmı aranızda? Çok merak ediyorum.
Akıntım var benim sadece. Başka bir şeyim yok. Henüz test vermedim bilmiyorum ne çıkacak

Ayy bu ben 5. Günü idrar 6. Günü kan testi yaptırmıştım. Çok şükür şimdi kızım bacaklarımda uyuyor

Benimde 6. Günüm bugün ama ben test yapmayı düşünmüyorum. Kadık batmam oluyor benim bide sabah kalkınca hafif adet ağrısı gibi, sırt ağrımda var. Ama bunlar ilaçtan da olabilir, belirti de, adet belirtisidr olabilir.

5.gun embriyosu 10.gunde idrarda 11.gun kanda cikmisti. Gebelik belirtileri 8.haftayq dogru cikiyo kuzum.oncesinde bazen adet olcak gibi kasikta hafif sanci göğüs dolgunlugu olabilir hic belirtisizde olabilr

Haklısın hep olumluya yormamak lazım adet belirtisi de olabilir

5.gun embriyosu 10.gunde idrarda 11.gun kanda cikmisti. Gebelik belirtileri 8.haftayq dogru cikiyo kuzum.oncesinde bazen adet olcak gibi kasikta hafif sanci göğüs dolgunlugu olabilir hic belirtisizde olabilr
Söylediklerin var bende ama olmayabilir tabi haklısın umutlanmamak için sabretmek lazım hemde çok haklısın

ben de transfer günümü bekliyorum bu mesajları okuyup bende böyle sabırsızlanıcam diye düşünüyorum, allahım herkese istediği çocugu sağlıkla versin ..

ben de transfer günümü bekliyorum bu mesajları okuyup bende böyle sabırsızlanıcam diye düşünüyorum, allahım herkese istediği çocugu sağlıkla versin ..
Transfer günü çok çabuk geliyor ama test günü gelmiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…