- 4 Nisan 2023
- 369
- 147
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mavi_rella
-
Akıntım var benim sadece. Başka bir şeyim yok. Henüz test vermedim bilmiyorum ne çıkacakKızlar bişey sormak istiyorum size.
Bugün transferimin 6.günü. gögüslerimde hassasiyet ve akıntı oluyor bende. Testi pozitif çıkan ve gebelik belirtisi olan varmı aranızda? Çok merak ediyorum.
Seninde mi 6.gününAkıntım var benim sadece. Başka bir şeyim yok. Henüz test vermedim bilmiyorum ne çıkacak
Ayy bu benKızlar bişey sormak istiyorum size.
Bugün transferimin 6.günü. gögüslerimde hassasiyet ve akıntı oluyor bende. Testi pozitif çıkan ve gebelik belirtisi olan varmı aranızda? Çok merak ediyorum.
Benimde 6. Günüm bugün ama ben test yapmayı düşünmüyorum. Kadık batmam oluyor benim bide sabah kalkınca hafif adet ağrısı gibi, sırt ağrımda var. Ama bunlar ilaçtan da olabilir, belirti de, adet belirtisidr olabilir.Kızlar bişey sormak istiyorum size.
10. Günüm canım ama 3. Gün embriyosu. Test günüm pazartesi. O yüzden bekliyorum henüzSeninde mi 6.günün
Yaaa ne kadr güzel inşallah benimde bebeklerim benimledirAyy bu ben5. Günü idrar 6. Günü kan testi yaptırmıştım. Çok şükür şimdi kızım bacaklarımda uyuyor
Hayırlısı olsun inşallah10. Günüm canım ama 3. Gün embriyosu. Test günüm pazartesi. O yüzden bekliyorum henüz
Haklısın hep olumluya yormamak lazım adet belirtisi de olabilirBenimde 6. Günüm bugün ama ben test yapmayı düşünmüyorum. Kadık batmam oluyor benim bide sabah kalkınca hafif adet ağrısı gibi, sırt ağrımda var. Ama bunlar ilaçtan da olabilir, belirti de, adet belirtisidr olabilir.
Söylediklerin var bende ama olmayabilir tabi haklısın umutlanmamak için sabretmek lazım hemde çok haklısın5.gun embriyosu 10.gunde idrarda 11.gun kanda cikmisti. Gebelik belirtileri 8.haftayq dogru cikiyo kuzum.oncesinde bazen adet olcak gibi kasikta hafif sanci göğüs dolgunlugu olabilir hic belirtisizde olabilr
Kaçıncı gun embriyosuSöylediklerin var bende ama olmayabilir tabi haklısın umutlanmamak için sabretmek lazım hemde çok haklısın
5.gün embriyosu 2 tane 4aa transferi oldumKaçıncı gun embriyosu
Umutsuzda olmamak lazım ama. Zamanı yelince öğreneceğiz. Hangi gün test gününüz bana 13ü dedilerHaklısın hep olumluya yormamak lazım adet belirtisi de olabilir
3 gun snra erken gebelik testi yaparsaniz cikmasi cok yuksek testte5.gün embriyosu 2 tane 4aa transferi oldum
Transfer günü çok çabuk geliyor ama test günü gelmiyor gibiben de transfer günümü bekliyorum bu mesajları okuyup bende böyle sabırsızlanıcam diye düşünüyorum, allahım herkese istediği çocugu sağlıkla versin ..
Benimde 13 nisan test günümUmutsuzda olmamak lazım ama. Zamanı yelince öğreneceğiz. Hangi gün test gününüz bana 13ü dediler
Ya sabretmek istiyorum aslında ama bilmiyorum yapsammı3 gun snra erken gebelik testi yaparsaniz cikmasi cok yuksek testte
Çok doğruTransfer günü çok çabuk geliyor ama test günü gelmiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?