• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek gebelik testi negatif acil!

Hilal Tunc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
9
13
18
28
Merhaba Arkadaşlar.

22.02.2023 tarihinde 5.gün donmuş 4aa kalitesinde 2 adet embriyo transferi yapıldı.Bugun 8. gün sabah 11 sularında ilk idrar olmamakla birlikte test yaptım negatif. 27 si ve 28 inde hafif kahverengi lekelenmeler yaşadım 01.03 itibari ile durdu.Dayanamayıp erken gebelik testi yapmaya karar verdim ve negatif kendimi olumsuz hissetmek istemiyorum tabi kesin hamile olucam diyede eklemiyorum böyle durum yaşayıp kanda pozitif gören oldumu?

Merhaba Arkadaşlar.

22.02.2023 tarihinde 5.gün donmuş 4aa kalitesinde 2 adet embriyo transferi yapıldı.Bugun 8. gün sabah 11 sularında ilk idrar olmamakla birlikte test yaptım negatif. 27 si ve 28 inde hafif kahverengi lekelenmeler yaşadım 01.03 itibari ile durdu.Dayanamayıp erken gebelik testi yapmaya karar verdim ve negatif kendimi olumsuz hissetmek istemiyorum tabi kesin hamile olucam diyede eklemiyorum böyle durum yaşayıp kanda pozitif gören oldumu?
Kaset testlere güvenmiyorum ben cunku idrarda çıkması için daha fazla zaman gerekiyor . Daha önce başıma geldi spontan oluşmuş gebeligimde . Siz gününüzü bekleyin . 12 gün sonunda test yapın diyor doktorlar . Hayırlısı olur inşallah ...

Merhaba Arkadaşlar.

Merhaba kan verdiniz mi ? Sonuc var mı?

Back
X