- 11 Ekim 2022
- 318
- 200
- 33
- 35
- Konu Sahibi Ugurlukiss
-
üreme diyetsiyeno ile sperm kalitesimi ve yumurta kalitesi artırdık çok çok işe yarıyor deneyın , ben yapdımMerhaba arkadaşlar, geçen sene bir kere opu oldum 2 tane 5. Gün embriyom olmuştu ama iki transferim de negatif oldu malesef. Geçen ay tekrar başladık opu oldum yine 2 tane 5. Gün embriyom oluştu bu kez genetiğe gönderdik embriyolari ama malesef ikisi de sağlam gelmedio kadar üzülüyorum ki bu süreç için,zaten eşimin sperm sayısı çok az ,şimdi birkaç ay takviye kullanacak tekrar baslamak için. Siz neler yapıyorsunuz yumurta ve sperm kalitesi için ben şunu yaptım net faydası var diyebileceğiniz şeyler var mı?
Hangi diyetisyen ile çalıştınızüreme diyetsiyeno ile sperm kalitesimi ve yumurta kalitesi artırdık çok çok işe yarıyor deneyın , ben yapdım
Dyt kevser kurnazHangi diyetisyen ile çalıştınız
Sizin nasıl değişti hocamDyt kevser kurnaz
AnlamdımSizin nasıl değişti hocam
Nasıldı ilk etapta sonra diyet ile nasıl olduAnlamdım
Dıyet ıle şu an hamıleyım onda önce 2 başarıszı denenem varNasıldı ilk etapta sonra diyet ile nasıl oldu
Yaa hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah. Kevser hanım gluten kesiyor mu merak ediyorum veya her öğün protein mi veriyorDıyet ıle şu an hamıleyım onda önce 2 başarıszı denenem var
Teşekurler hatırlamıyorumkı temmuzda olmuşdu ) hamilelikde komple hafıza gıtdı bende ama baya saat saat bır şey yıyıb ıcıyordum karışıkdıYaa hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah. Kevser hanım gluten kesiyor mu merak ediyorum veya her öğün protein mi veriyor
Yaa hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah. Kevser hanım gluten kesiyor mu merak ediyorum veya her öğün protein mi veriyor
Bunu Kevser hanım mı verdi dhea kullandınız sanırım faydası oldu mu acaba ? Ben her kullandığımda yumurta kalitemi bozduğunu düşünüyorum da
Bende Dheanın bir faydası olmadı. Toplamda 2 yumurtam çıktı biri de boştu zaten. Liste Kevser hanımınBunu Kevser hanım mı verdi dhea kullandınız sanırım faydası oldu mu acaba ? Ben her kullandığımda yumurta kalitemi bozduğunu düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?