• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek genotropine kullananlar varmi

Ben hayıt otunu hakiki bal ile karıştırıp her sabah bir tatlı kaşığı yiyorum ve bal propolis polen karışımı da yapıyorum.sen ne zamandır ilacsiz adet olmuyorsun
1 senede 2 kere kist oldu yumurtalığımda kisteler yüzünden düzenim bozuldu öncesinde sorun yoktu sonra kistler için tedavi oldum geçti düzenli olmaya başladım sonra bu mart ayında klomen ilacını kullandım 2 tarafımda büyük kist oldu ve ondan sonra bütün herşeyim bozuldu hormonlarım adetlerim marttan beri hep ilaçla adet oluyorum malesef

1 senede 2 kere kist oldu yumurtalığımda kisteler yüzünden düzenim bozuldu öncesinde sorun yoktu sonra kistler için tedavi oldum geçti düzenli olmaya başladım sonra bu mart ayında klomen ilacını kullandım 2 tarafımda büyük kist oldu ve ondan sonra bütün herşeyim bozuldu hormonlarım adetlerim marttan beri hep ilaçla adet oluyorum malesef
Bende bir yıldır hep düzensiz ilaçla adet oluyorum.olamamak çok kötü ya şişiriyor o bicim

Bu klomen hakkında hiç bilgim yok neye istinaden veriyor bunu

Genotropin de büyütmek içindi galiba.anladim tmm cnm demkki oda hormonları değiştiriyor oda iğne sseklindemi yoksa tablet ilacmi
O hap şeklindeydi tüp bebeğe başlamadan önce kullanmıştım onu tüp bebekde kullanılıyormu bilmiyorum hepsi hormon ilacı tabiki iğnede hapda

Aynen kızlar konu yeri belli burda güncel durumumuzu paylaşalım ben ortalama bir ay sonra gidicem ozmaan kadar sabitim kızlar sizler yumurta kalitesi için herhangi bir şey yapiyormusnuz mesela incir gibi hayıt otu gibi keçi boynuzu mesela spor yapiyormusunuz
ben de arı sütü sipariş ettim onu deneyeceğim. Cem hoca nın verdiği vitaminlerde de her şey var zaten.

İyi geliyor diyolar artık deneyip gorucez ama bu tip besinler 3 aylık kullanım sonunda fayda ediyormus
bugün kontrolüm vardı 1 haftalık genotropin kıllanımı 2 adet kist olmuş bana fazla gelmiş sanırım. Geçen ay hiç yumurta yoktu bı defada kist olacak kadar büyümüş benim yumurtalar biraz garip 😃

bugün kontrolüm vardı 1 haftalık genotropin kıllanımı 2 adet kist olmuş bana fazla gelmiş sanırım. Geçen ay hiç yumurta yoktu bı defada kist olacak kadar büyümüş benim yumurtalar biraz garip 😃
Yumurta oluşmuş yani bu çok güzel haber kist olduğuna göre yumurtada oluyor demek🥰gelsin inşallah bebisler👼👼rabbim peygamber efendimizin yuzu suyu hürmetine seni beni dileyen herkesi evlatla müjdelesin bu gece.rabbim hayırlı salihlerinden bizlere nasip eyle🤲🤲 soyumuzu tüketme Allah'ım bizi bu dünyada yapayanliz bırakma.isteyen tüm kadınlara evlat kokusunu tattir allahim

Yumurta oluşmuş yani bu çok güzel haber kist olduğuna göre yumurtada oluyor demek🥰gelsin inşallah bebisler👼👼rabbim peygamber efendimizin yuzu suyu hürmetine seni beni dileyen herkesi evlatla müjdelesin bu gece.rabbim hayırlı salihlerinden bizlere nasip eyle🤲🤲 soyumuzu tüketme Allah'ım bizi bu dünyada yapayanliz bırakma.isteyen tüm kadınlara evlat kokusunu tattir allahim
Ne güzel dua rabbim kabul eylesin inşaAllah hayırlısıyla kavuştursun hepimizi hayırlı kandiller ☺️

Merhaba bu kist oluşumu iyi bir şey mi kötü mü anlayamadım. Yumurta mı oluştu yani? Yoksa Genotropin kist oluşumunu mu tetikliyor? Doktor nasıl yorumladı?

ben çok tedirginim kızlar genotropin bugün 3.kez vuracağım ama gerginlik ve ciddi baş ağrısı yaptı. Bir de eğer kanser yatkınlığı varsa tetikler vs. diyor bana 2.4mg günlük doz çok fazla geldi. Allah korusun bebek yapalım derken kendimizden olmayalım.

Merhaba bu kist oluşumu iyi bir şey mi kötü mü anlayamadım. Yumurta mı oluştu yani? Yoksa Genotropin kist oluşumunu mu tetikliyor? Doktor nasıl yorumladı?
Yanlış bilgi vermek istemem ama genotropin göze görülemeyecek kadar küçük yurmurtalari varsa büyüsün diye veriliyor.kist tabiki iyi birşey değil.mantigima göre kistti yumurta oluşturuyor kist olduğuna göre yumurta varmış ama kalitesizzmis demkki.hayir iğne kist olusturmadi yumurta kalitesiz olduğu için büyümedi catlamadi dolayısıyla kist olarak kaldı bu adet olmayı bile engelliyor

ben çok tedirginim kızlar genotropin bugün 3.kez vuracağım ama gerginlik ve ciddi baş ağrısı yaptı. Bir de eğer kanser yatkınlığı varsa tetikler vs. diyor bana 2.4mg günlük doz çok fazla geldi. Allah korusun bebek yapalım derken kendimizden olmayalsi

ben çok tedirginim kızlar genotropin bugün 3.kez vuracağım ama gerginlik ve ciddi baş ağrısı yaptı. Bir de eğer kanser yatkınlığı varsa tetikler vs. diyor bana 2.4mg günlük doz çok fazla geldi. Allah korusun bebek yapalım derken kendimizden olmayalım.
Sizinle ilgilenen doktorun hemşireleri olması lazım onlara danissaniz ben 1.2 kullandım günde ilk kez kullandım çok bilgim yok.doktor bilmese vermez okadaar stres yapmayın kas yaparken göz cikaracaksiniz.doktorunuza hemsirenize sorun kafanıza takilani.buyuk paralar veriryorsunuzw sorularinizi cevaplamak zorundalar.kaldiki bazı ilaçlar baş ağrısı yapar

Yanlış bilgi vermek istemem ama genotropin göze görülemeyecek kadar küçük yurmurtalari varsa büyüsün diye veriliyor.kist tabiki iyi birşey değil.mantigima göre kistti yumurta oluşturuyor kist olduğuna göre yumurta varmış ama kalitesizzmis demkki.hayir iğne kist olusturmadi yumurta kalitesiz olduğu için büyümedi catlamadi dolayısıyla kist olarak kaldı bu adet olmayı bile engelliyor
anladım teşekkürler bilgi için.

Back
X