• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek genotropine kullananlar varmi

Merhaba bu kist oluşumu iyi bir şey mi kötü mü anlayamadım. Yumurta mı oluştu yani? Yoksa Genotropin kist oluşumunu mu tetikliyor? Doktor nasıl yorumladı?
Yani iğne çok fazla büyümesine sebeb olmuş 2 yumurtamın o yüzden kist olarak kalıyor ben daha önce klomen kullandım ondada böyle oldu ilaçlar fazla geliyor bana sanırım anlıyamadım cem bey önce bunları halledicez dedi sonrasını tekrar gidince konuşucam ama sizde aynı şeyi yaşıyacaksınız diye bişey yok tabiki kötü düşünmeyin çok fazla ağrınız olursa bence hemşirelere sorun benim çok ağrım oldu

Nasıl gidiyor tekrar gittinizmi kontrole
Yok adetim yeni bitti bir dajhaki adette gideceğim.bir şey sorucam opu yaptıranlara soruyorum sizinde opudan sonraki ilk adetinizin süresi uzadimi benim adetim Perşembe bitmesi lazımdı ama hala peceteye böyle tortulu leke geliyor kıpkırmızı kan değil hani biterken olurya öyle hala sabah bile geldi 9 gün bugün yani birde hala agrilarim var

Ben dün başladım ilaçlara gonalf genotropin pergoveris ve klomen kullanıyorum her gün aynı saatte olucak şekilde. Sizede bu kadar ilaç verilmiş miydi merak ettim

Ben dün başladım ilaçlara gonalf genotropin pergoveris ve klomen kullanıyorum her gün aynı saatte olucak şekilde. Sizede bu kadar ilaç verilmiş miydi merak ettim
Bana adete 5 gün kala genotropin verildi ve muayene oluncaya kadar devam ettim hatta sonrada yumurta toplamaya kadar kulandim yanında iki farklı iğne ile son güne kadar toplandi

Bana adete 5 gün kala genotropin verildi ve muayene oluncaya kadar devam ettim hatta sonrada yumurta toplamaya kadar kulandim yanında iki farklı iğne ile son güne kadar toplandi
Adetin 3. Günü başlattılar benimkileride merak ettim çok fazla geldi bana da merak ettim

Selamlar hanımlar
İlk opu 6ay önce yaptırdım. Burada biri yazmış neredeyse aynı benim de 19yumurta toplandı, 14ü döllendi ancak 3.gune 4 ve 5.gune 1 yumurta kaldı.
Gen tarama yaptirdik eşimle ve bana,sonuclari 2ayda cikti. Genlerde sorun çıkmadı. Yaştan olabilir dediler.
Bu defa hastanede doktorum değişti
Dr genotropin ekledi gonalf ve pergoverise.
Cumartesi kontrole gideceğim.

Selamlar hanımlar
İlk opu 6ay önce yaptırdım. Burada biri yazmış neredeyse aynı benim de 19yumurta toplandı, 14ü döllendi ancak 3.gune 4 ve 5.gune 1 yumurta kaldı.
Gen tarama yaptirdik eşimle ve bana,sonuclari 2ayda cikti. Genlerde sorun çıkmadı. Yaştan olabilir dediler.
Bu defa hastanede doktorum değişti
Dr genotropin ekledi gonalf ve pergoverise.
Cumartesi kontrole gideceğim.
MaşaAllah güzel yumurta olmuş kalanlar donduruldumu sonuç ne oldu. Genotropin pergoveris gonalf ve klomen kullanmam rağmen 1 tane yumurtam gelişmiş sadece

MaşaAllah güzel yumurta olmuş kalanlar donduruldumu sonuç ne oldu. Genotropin pergoveris gonalf ve klomen kullanmam rağmen 1 tane yumurtam gelişmiş sadece
Maalesef tek yumurta kaldı dolduruldu.
Sanırım bu kadar yumurtaya az kalite çıkınca dr genotropin ekledi
Bu defa rezervin daha az dedi. Yaş ilerleyince rezervler de azaliyor

Maalesef tek yumurta kaldı dolduruldu.
Sanırım bu kadar yumurtaya az kalite çıkınca dr genotropin ekledi
Bu defa rezervin daha az dedi. Yaş ilerleyince rezervler de azaliyor
Ben 29 um ama rezervim yinede az anca 1 yumurtam oldu işte. Siz hangi doktora gidiyorsunuz

Ben 29 um ama rezervim yinede az anca 1 yumurtam oldu işte. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Nasip kader gerçekten. Umarım bol ve verimli yumurtalarınız olur.
Acibadem international Murat Arslan hocada başladım. Murat hoca ayrıldı yerine çağlar yazıcıoğlu geldi. Ilk tek yumurtam murat hoca topladı. Simdi çağlar hoca ile devam ediyorum. Bu hafta opu olacağım. Bugün ultrasonda 4adet yumurta gördü.

Acibadem international Murat Arslan hocada başladım. Murat hoca ayrıldı yerine çağlar yazıcıoğlu geldi. Ilk tek yumurtam murat hoca topladı. Simdi çağlar hoca ile devam ediyorum. Bu hafta opu olacağım. Bugün ultrasonda 4adet yumurta gördü.
Umarım hepimizin gönlündeki gibi olur herşey 🤲🏻☺️ siz havuz yöntemi tedavimi uyguluyorsunuz acaba

Umarım hepimizin gönlündeki gibi olur herşey 🤲🏻☺️ siz havuz yöntemi tedavimi uyguluyorsunuz acaba
Umarım 😊
Benim yaşım ileri olduğu için doktor risk alma eğer mental ve maddi olarak seni yormayacaksa 1 toplama daha yaptır dedi. Biz de eşimle bu düşünceyi çok mantıklı bulduk. Havuz denmekte sanırım buna pek bilmiyorum 😀

Umarım 😊
Benim yaşım ileri olduğu için doktor risk alma eğer mental ve maddi olarak seni yormayacaksa 1 toplama daha yaptır dedi. Biz de eşimle bu düşünceyi çok mantıklı bulduk. Havuz denmekte sanırım buna pek bilmiyorum 😀
Yani daha çok yumurta daha çok şanş demek tabiki ama maddi manevi yorucu süreç hele iğnelerr 😀

Nasıl oldu o maşallah ilk etapta 1 yuurta sonra 4 ne yediniz ictiniz😃

Back
X