Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Selam kızlar umutla okudum sonu güzel olmuştur inş. diyerek. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış.. Benimde 3tüp denemem oldu hepsinde tedavi iptal döllenme olmuyor. Çok ağladım insanlardan soyutladım ama daha kötü oldum.toparladım kendimi ağlamak çözüm değil elinden geleniyapıp bekliyorum çocuğun olmayadabilir hayatının devam edecek alıştır kendini mutlu ol diyorum.. Sadece beni üzen insanlardan uzak duruyorum ve lafımı söyleyeceğim beni üzeni ben de üzeceğim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba canım..
Evet sonu negatif ile sonuçlandı..
Ilk günler çok üzüldüm şimdi iyim çok şükür..
Biliyorum ki hayırlısı böyleymiş belki rabbim daha farklı sınavlardan koruyor bizi..
Belki hayırsız evlattan..
Nerden bilebiliriz biz belki hayır gördüğümüz şey de ŞER vardır bilemeyiz...
Ben artık kimse ile görüşmek istemiyorum..
Etrafım 3 4 çocuklu beni asla anlamıyorlar..
Bu kulaklar neler duydu ne vicdansız insanlıktan cıkmış insanla uğraştım anlatsam bitmez.. ama biliyorum ki bu benim sınavım ve inşallah bir gün mükafatını alacağım..
Bu dünyanın öteki dünyası da var bırakalım burda konuşsunlar orda çetin geçecek asla helal etmiyorum hakkımı canımı yakanın yanacağı gün de gelecek allaha havale ediyorum...

Merhaba canım..
Biliyorum ki hayırlısı böyleymiş belki rabbim daha farklı sınavlardan koruyor bizi..
Bu kulaklar neler duydu ne vicdansız insanlıktan cıkmış insanla uğraştım anlatsam bitmez.. ama biliyorum ki bu benim sınavım ve inşallah bir gün mükafatını alacağım..
Bu dünyanın öteki dünyası da var bırakalım burda konuşsunlar orda çetin geçecek asla helal etmiyorum hakkımı canımı yakanın yanacağı gün de gelecek allaha havale ediyorum...
. Aynen öyle belki Rabbim başka bir sınavdan koruyor. Ben de hakkımı helal etmiyorum bu konuda dengesiz insanlara zaten hayatımdan çıkardım bazılarını daha iyiyim... Bu yoldan geçer anlar anca

Moral onemli ama inan ben tup bebek asamasinda o kadar kotu kavgalar yasadimki transfer gunu bile hastaneyi birbbirine kattik o kadar kotuydum transfer sonrasi da sinir krizleri gecirdim aile meseleleri yuzunden o yuzden hic canini sikma gecicek hepsi hele bebis gelsin dunyaniz degisecek ama hemen degil sabret
ilaç gibi geldi dediklerin varya, herkes harika geçiriyor aşırı dikkat ediyor bir ben kötü geçirdim herşey mahvoldu diye içim içimi yiyordu. içimi ferahlattın Allah razı olsun. olumlu düşüneceğim inşallah olumlu sonuçlarınır hepimizinki, burda umutlar besleyen bütün kaderdaşlarımın gönülleri bebek hasretine doyar inşallah

Merhaba canım..
o kadar güzel yazmışsın ki kesinlikle öyle elbet bir hayır vardır Allah büyük. hepimizin hayatında vardır çok istediğimiz ama olmayan birşey için sonunda iyiki öyle olmamış Allah daha güzelini daha güzel zamanda nasip etti dediğimiz şeyler.. sağlam dur Allaha güven elbette çok acı bende 9 haftalık kaybettim insanın yüreği parçalanıyor ama vardır bir hayır sabredicez, umutlu olucaz allaha güvenicez

ilaç gibi geldi dediklerin varya, herkes harika geçiriyor aşırı dikkat ediyor bir ben kötü geçirdim herşey mahvoldu diye içim içimi yiyordu. içimi ferahlattın Allah razı olsun. olumlu düşüneceğim inşallah olumlu sonuçlarınır hepimizinki, burda umutlar besleyen bütün kaderdaşlarımın gönülleri bebek hasretine doyar inşallah
cok uzulursen olan sana olur millet el bebek gul bebdk ben ne haldeyim diyordum bosver hepsi gecicek simdi bebegimle ugrasiyorum kimseyi takmiyorum.allah sanada vericek buna inan arkadasim allah yardimcin olsun.sureclerini transfer gununu son durumlarini yaz burdan olurmu

cok uzulursen olan sana olur millet el bebek gul bebdk ben ne haldeyim diyordum bosver hepsi gecicek simdi bebegimle ugrasiyorum kimseyi takmiyorum.allah sanada vericek buna inan arkadasim allah yardimcin olsun.sureclerini transfer gununu son durumlarini yaz burdan olurmu
Aynen öyle millet el bebek gül bebek, dün yumurta toplamam oldu 6 folikül aktif görünüyordu ama 11 yumurta toplanmış tam sevindim falan derken eşim bu sefer de ilaç konusundan tartışma çıkardı eve kadar yolda ne dediysem azarladı eve geldik kavga büyüdü ailesini çağırdı basit bir şeyden konu boşanmaya kadar geldi vs vs. Artık çok yoruldum😢 bugün haber bekliyorum embriyoların durumuyla ilgili inan artık iyi olsunlar diye dua bile edemiyorum. Hayırlısı olsun diyorum bu adamla ne kadar çocuk yetiştirilir onu da bilmiyorum çünkü. çok pişmanım evlendiğime. Tüpe başladığıma da aşırı pişmanım. Bu süreçteki tavrı nolursa olsun değişmeyeceğini düzelmeyeceğini gösterdi bana😔

Aynen öyle millet el bebek gül bebek, dün yumurta toplamam oldu 6 folikül aktif görünüyordu ama 11 yumurta toplanmış tam sevindim falan derken eşim bu sefer de ilaç konusundan tartışma çıkardı eve kadar yolda ne dediysem azarladı eve geldik kavga büyüdü ailesini çağırdı basit bir şeyden konu boşanmaya kadar geldi vs vs. Artık çok yoruldum😢 bugün haber bekliyorum embriyoların durumuyla ilgili inan artık iyi olsunlar diye dua bile edemiyorum. Hayırlısı olsun diyorum bu adamla ne kadar çocuk yetiştirilir onu da bilmiyorum çünkü. çok pişmanım evlendiğime. Tüpe başladığıma da aşırı pişmanım. Bu süreçteki tavrı nolursa olsun değişmeyeceğini düzelmeyeceğini gösterdi bana😔
Daha öncede söylemiştim size.Lütfen moralinizi bozmayın.Boşandığınız zaman geçiminizi idare edecebilecekseniz hiç düşünmeyin hemen boşanın.Bu gibi adamlar çocukla falan düzelmiyor.

Ilaç ne alaka canim fiyati yuzundenmi yoksa.benimde ilk tedavimde yum toplama isleminde onden odeme aliyorlardi bizden biraz fazla bir mevla istemislerdi o zaman klinikte bir facia cikarmisti esim dusun ben odada hazirlaniyorum yum toplama icin bana dunyanin hakaretini etmisti hemsiteler gelip araya girmisti eve gelincede ben acidan kivraniyordum o halde bile dunyanin lafi sozu evlendigine pismanmista falan filan yani bunlar bize moral vereceklerine kendileri strese giriyor biz ailelerden uzagiz allahtan o yuzden araya gitremiyorlar ailesini neden cagirdi onlar gelince ne oldu?sana bunlari anlatiyorum inan daha beterlerini yasatti bana belki.sen bebegini dusun icin parcalaniyor şu anda seni cok iyi anliyorum ama gecicek sen sakin kal herkez ettigini bulur.ben transfer gunu ne hakaretler yedim pzitif cikti sevinemedim bile hamileligimde bombok gecti yani hamile kalincada umursamiyorlar taki bebek doguncaya kadar.simdi eski halinden eser yok varsa yoksa oğlumuz cok duskun cok uysal inan cok degisiyorlar.bu arada 11 yum cok iyi hepsi dollenirse super olur bide kac tane transfer edilecek?

ben de 2 yıl kendim gittim hep hastaneye. doktor herşey normal diyordu ama ben her ay yine gidiyordum. eşim çok saçma buluyordu benim uğraşlarımı. en son patladım artık. sen de gideceksin dedim. en çokta oğlumun kardeşi olsun diye uğraşıyordum. çünkü geçen sene her gün kardeş istediğini söylüyordu. en son ikna ettim gitti meğer sorun eşimdeymiş. morfoloji sıfır. ileri hareket 1. şimdi soraçoğlundan kolu getirttik onu kullanıyor.
hepimizin evinde sorunlar oluyor arkadaşlar. zaten hiç tartışmam kavga etmem diyene inanmamki. öyle anlarda saygı çerçevesinde kalp kırmadan sorunları çözmek lazım. inşallah yuvalarımızdan huzur mutluluk ve çocuklarımızın neşesi eksik olmasın. hepinizden hayırlı haberler bekliyorum.

Zaten bizim derdimiz bize yetiyor eşler de destek olacağına köstek oluyorlar malesef..
Tamam onlarda strese giriyor ama doktorlar bizle uğraşıyor onlara zevkli kısım kalıyor afedersiniz yinede böyleler...
Bizim iğneler ilaçlar yeterince ağır bide piskolojik baskı var oldu mu olacak mı ya olmazsa herşey sil baştan ve o kadar emek acı boşa gidiyor.. o kadar çok şey varki yazacak..
Hepimiz bu süreçlerden geçtik...
Inşallah hepimizin sonu güzel olsun..
inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız ..
Sınavımız zor ama güzel peygamber sınavı...
Çok şükür bin şükür...

Zaten bizim derdimiz bize yetiyor eşler de destek olacağına köstek oluyorlar malesef..
Tamam onlarda strese giriyor ama doktorlar bizle uğraşıyor onlara zevkli kısım kalıyor afedersiniz yinede böyleler...
Bizim iğneler ilaçlar yeterince ağır bide piskolojik baskı var oldu mu olacak mı ya olmazsa herşey sil baştan ve o kadar emek acı boşa gidiyor.. o kadar çok şey varki yazacak..
Hepimiz bu süreçlerden geçtik...
Inşallah hepimizin sonu güzel olsun..
inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız ..
Sınavımız zor ama güzel peygamber sınavı...
Çok şükür bin şükür...
ISSIZZ, nasılsın canım. aha iyi olmanı ümit ediyorum. tekrar bir tedaviye başladın mı

Arkadaşlar merhaba 2 eylül de 4. Gün embriyonun transfer edildi 1 adet ama benim transfer günü de dahil olmak üzere hiç belirtim olmadı erken gebelik testi yapsam doğru sonuc alabilir miyim tuttuğuna dair hiç umudum yok artık ne olacaksa olsun 😑

Back
X