Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim ben bazı düşüklerimde beta hcg düşüşe geçtikten 10 ili 12 gün sonra adet oluyordum hatta bir keresinde söktürücü bile kullanmıştım. Kullandığımız ilaçlar gecikme yapıyor. Ama yanlış anımsamıyorsam 12 gün testt yapmamıştın. İçin rahat etsin diye testi tekrarla istersenMerhaba arkadaşlar..
Benim adetim hala gelmedi..
Pazartesi negatifi aldıktan sonra ilaçları bıraktım..
Bir bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim...
ıssızz, merhaba canım, bugün nasılsın. toparlanabildin mi biraz.Merhaba arkadaşlar..
Merhaba canım gecikebiliyor, benim de ilaçları bıraktıktan 2 gün sonra geldi, bu ay 2.adetimde 5 gün gecikme yaşadım endiselenmeMerhaba arkadaşlar..
ıssızz, merhaba canım, bugün nasılsın. toparlanabildin mi biraz.
Canım dün geldi adetim ilacı bıraktıktan 3 gün sonra geldi... bu hormonlar ne kadar sürede çıkar acaba içimizden.. tekrar tedaviye başlamak istiyorum aklıma takıldı tekrar sil baştan hormon alacağım.. bilemedim ne zaman başlanılır tekrardan bi sakıncası var mı acaba?Merhaba canım gecikebiliyor, benim de ilaçları bıraktıktan 2 gün sonra geldi, bu ay 2.adetimde 5 gün gecikme yaşadım endiselenme
daha iyi olacaksın inşallah ve yakın zamanda güzel bir tedaviyle inşallah muradına ereceksin. allah dualarımızı kabul etsin inşallah. gün gelipte evlatlarını kucağına aldığında burda yazılanları okutursun onlara.Daha iyim canım çok şükür çok teşekkür ederim sorduğun için..
Kaç gündür hiç dışarı çıkmadım bugün eşim zorladı işten gelince yemeğe gidelim diye..
Hayat devam ediyor.. Rabbim umudumuzu söndürmesin ne diyeyim..
Allah yardımcımız olsun hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...
Namazlarım da hep dua ediyorum hepimiz için...
Sizin sonuç ne oldu? :)Merhaba :) 10. Günden itibaren test yaptırabilirsiniz dediler. Ben artık hiç duramayacak moddayım :)
Cuma günü 9. Gün oluyor. Acaba 8. Gün çıkar mı? En erken ne zaman yapabilirim İnan’ın günleri zor sayıyorum :)
Teşekkür ederim. Günler çok zor geçiyor. Duramıyorum inanın:)
Hem korkuyorum hem merak ediyorum. 5. Gün embriyosu benim. Bugün 6. Gün bitti. Günler çooook zor geçiyor of...
Evde hayatta uğraşmam zaten. Boşuna kendimi strese sokmam kan testi varken.
2 ayda vücuttan atılırmış, bol bol su iç canım, 2 adet sonrası başlandığını biliorum ama doktora sormak iyi olurCanım dün geldi adetim ilacı bıraktıktan 3 gün sonra geldi... bu hormonlar ne kadar sürede çıkar acaba içimizden.. tekrar tedaviye başlamak istiyorum aklıma takıldı tekrar sil baştan hormon alacağım.. bilemedim ne zaman başlanılır tekrardan bi sakıncası var mı acaba?
Daha iyim canım çok şükür çok teşekkür ederim sorduğun için..
Kaç gündür hiç dışarı çıkmadım bugün eşim zorladı işten gelince yemeğe gidelim diye..
Hayat devam ediyor.. Rabbim umudumuzu söndürmesin ne diyeyim..
Allah yardımcımız olsun hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...
Namazlarım da hep dua ediyorum hepimiz için...
Merhaba. Güzel sonuçlarla geldim. Umarım hayırlısı olur.Sizin sonuç ne oldu? :)
Üzülme ya da üzül demek tamamen boş. Negatif IVF denemesi yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Umarım Allah hayırlı sonuçlar nasip eder sana. Herşeyin vakti var.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..Merhaba. Güzel sonuçlarla geldim. Umarım hayırlısı olur.
Bugün transfer günü harici 8. Gün. Kan testi verdim: 17.23 çıktı. Hamileliğe giriş yaptım sanırım. Asıl test günüm Pazartesi ama ailelere söyledik dayanamadık. Umarım Allahım utandırmaz. Çok şaşkınım...
Canım inşallah burada senin de en hayırlı zamanda bebeğini paylaşmayı nasip eder Rabbim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..
Canım inşallah burada senin de en hayırlı zamanda bebeğini paylaşmayı nasip eder Rabbim.
Ben öyle zor dönemlerden geçtim ki, Allah kimseye yaşatmasın. Çok zordu çok. Umarım her bekleyenin bebişi bekletmeden olur ❤
Çok sevindim rabbim utandırmasınMerhaba. Güzel sonuçlarla geldim. Umarım hayırlısı olur.
Bugün transfer günü harici 8. Gün. Kan testi verdim: 17.23 çıktı. Hamileliğe giriş yaptım sanırım. Asıl test günüm Pazartesi ama ailelere söyledik dayanamadık. Umarım Allahım utandırmaz. Çok şaşkınım...
Canım bahsettiğim kitaptan özet yapmaya çalıştım. Onu ekleyeceğim inş. Günlük hayat tarzınının doğurganlığı etkilediği bir gerçek. Bir de bu aralar tüp bebek başarı oranlarını arttıran takviyeler ve alınması gereken önlemler ile alakalı yazılar, makaleler okuyorum. Çoğunun ortak söylediği şeyler şunlar:Canım çok teşekkür ederim..
Önemli bilgilere hepimizin ihtiyacı var..
Yazarsan memnun olurum tabiki..
Allah razı olsun düşündüğün için...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Canım, Allah kimseye zorluklar yaşatmasın. Herkesin hikayesi başka. Şu an asıl sonucumu alacağım pazartesiyi gözlüyorum. Zaman çok ağır geçiyor. Çok stres yaptım çok... İnanamıyorum da aynı zamanda.Zor olacakki güzel olsun demişler..
5 yıldır çok şeyler yaşadım sayfalarca yazsam bitmez.. özellikle toplumun baskısı..
Bu kulaklar neler duydu ne vicdansız insanlıktan cıkmış insanla uğraştım..
Kitap yazsam sayfalar yetmez..
Allahım görüyor biliyor herşeyin hayırlısı olsun..
Geç olsun güç olmasın demişler..
Vardır her serde bir hayır..
Sen kaç yıldır mücadele ediyorsun canım şükür ki mutlu sona ulaştın rabbim daim etsin inşallah...
Çok teşekkür ederim Alkah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok zor...Çok sevindim rabbim utandırmasın![]()