Bence kendin yapmaya çalış başkası yapınca daha çok acıyor ben de artık günde 3 iğne yapıyorum 6. Günümdeyim alışıyorsun sonra kendin yapınca canın okadar yanmazbugun 2 ci iğnemi önce ben denedim yapamadımeşim yaptı mecbur ancak acıdı canım,umarım cuma günü devam demez
Canım hemen ilk kontrolde yumurtaların büyümez ben 2 günde bir gittim yaklaşık bi 10 gün falan kontrole gittim yani iğnelerini 11 veya 12 gün boyunca kullanacaksın son iğnende çatlatma olucak inşallah.. bende kendim yapamıyorum eşimde yapamıyor oyüzden hergün acile gittim orda vurdurdum :)) hayırlı olsun tedavin..bugun 2 ci iğnemi önce ben denedim yapamadımeşim yaptı mecbur ancak acıdı canım,umarım cuma günü devam demez
Bence kendin yapmaya çalış başkası yapınca daha çok acıyor ben de artık günde 3 iğne yapıyorum 6. Günümdeyim alışıyorsun sonra kendin yapınca canın okadar yanmaz
Anlayamadım sen şimdi transfer oldun mu yani? Niye test yapıyorsun?Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin inşallah, dr konuştum 8 9 günlük bir tedavi sonrası bırakıcaz dedi yani en az beş günüm daha var.tüp bebek aklımızda olmadığı dogal yollarla kalabileceğimi düşündüğüm için 29 Mart’ta yağ aldırmıştım ben dr a söyleniyordum incelmedim vs diye ama oyle başarılı olmuski yağ kalmamıs direk kasa geldiğinden iğne çok yanıyor canım iğneyi yapan hemşire bile çok fazla spor yapıyorsunuz dedi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :))))) hem yağ aldırıp 2 ay sonra şişmek isteyen bi ben varımdr herhalde.birde doğal yolla olur belki diye hergün test yapıyorum yani artık gözlerim mi bozuldu çok istediğim için mi sanki silik çizgi gördüm bir kaç saat sonra tekrar yapıcam hepimiz için hayırlısı olumlu olumsuz haber veririm
Anlayamadım sen şimdi transfer oldun mu yani? Niye test yapıyorsun?
Tedaviniz hayırlı olsun allah positif görmeyi nasip etsin..
Ben ignelerden aşırı korkarım ve hep demisimdir tüp bebek asla yaptıramam jinekolojik muayene de bile zorlanırım..
O kadar zor durumda kaldım ki 4 yıldır bekleyişin ardından tüp bebek yaptırdım..
Hergün iğneleri ağlayarak vurdurdum korkuyorum elimde değil..
Haziranda tüp bebek yaptırdım negatif ile sonuçlandı.. hidrosalpenks varmış bende.. ameliyat olmadan olmaz dediler.. bu salı ameliyat oldum.. artık hakkımız da hayırlısını versin Inşallah Allahım...
tedavide vurulan iğneler son iğnen olan çatlama iğnesi vurulduktan sonra 10 gün daha gebelik testi pozitif çıkar tamamen ignedeki hormonlar yüzünden. Sizden 5 yaş küçüğüm şimdiye kadar kendime 100den fazla iğne vurmak zorunda kaldım şu yaptığınız abartıyı yapmadım. üstelik acı eşiğim çok düşük. Ince üçlü bir iğne, anne olacaksınız güçlü olunHayır olmadı suan iğne yapılıyor toplama dahi yapılmadı yarın kontrolüm var test yapmak uzun zamandır alışkanlık haline geldi
Buyrun ben yardım edeyimKızlar çok acil bi sorum var lütfen yardımcı olur musjnuz?
Hamile olmadığını bile bile bir insan neden bu kadar çok test yapar ki hem parana hemde psikolojine yazık çok üzüldüm şuandaHayır olmadı suan iğne yapılıyor toplama dahi yapılmadı yarın kontrolüm var test yapmak uzun zamandır alışkanlık haline geldi
TÜP BEBEKLE lKlı bir sorum olacaktı?Buyrun ben yardım edeyim
Buyrun sorun 3. tedavimdeyimTÜP BEBEKLE lKlı bir sorum olacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?