Tüp bebek günlüğüm :)

Buyrun sorun 3. tedavimdeyim
Merhaba ben de Amerikan hastanesinde başladım transferim yapılalı 11. Günüm
Ve regle günümün de 3. Günündeyim belim çok ağrıyor bacakalrkm da kasıklar da öyşe ve kahve rengi lekelenme akıntılar var bunlar dan dolayı çok tedirginim

11. gun de test yapsanız pozitif veya negatif sunucunuzu görebilirsiniz doktoru arayın lekeler için ben iğne nasıl yapılır vs soracaksınız sandim

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim şuan sekizinci günümdeyim üç gündür cetrotide ye basladım sabah akşam yaptırıyorum ama yinede elim ayağım titriyor gözüm kararıyor defalarca ameliyat olan biriyim ama iğneye karşı bi hassasiyetim var demekki abartı değil benim yaşadığım bi durum bu,demekki sizden büyük olsam da sizin acı eşiğinizden de düşük benimki bu konuya takılıp yorum yapmanıza anlam veremedim.çok geçmiş olsun bu arada dilerim tedaviniz olumlu Sonuçlanır ve bebeğinizi Hayırlısı İle kucağınıza alırsınız iyi günler

Bu arada sabah cetrotide yaptırdım iğne yapılan yer hafif şişti beze gibi normalmidir?

bugun 2 ci iğnemi önce ben denedim yapamadım eşim yaptı mecbur ancak acıdı canım,umarım cuma günü devam demez
Canım bazı yerler acıyor bazı yerler daha hissiz. İğneyi hafif bastırdığında çok acıyorsa batırmadan yer değiştir. Ben öyle yaptım zaten bir süre sonra daha az acıyan yerleri daha kolay bulabiliyosun

İlk denemenizde rahim filminde görünüyor muydu hidrosalpenks ?

merhaba kızlar bende 3 yıllık evliym ve 30 yaşındayım bizde 2 yıldır bebek istiyoruz eşimde sperm hareket ve kalitesiyle ilili problemimiz var 2 defa olumsuz sonuçlanan aşılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdik cumartesi günü ilk görüşmemize gidicez ben cok umutluyum inşallah güzel sonuçlar alıcaz GM88 i okurken sanki kendimi okurmuş gibi hissettim bu yolda Allah herkesin yardımcısı olsun

İlk denemenizde rahim filminde görünüyor muydu hidrosalpenks ?

Evet rahim filminde görünüyor du yinede koydu embriyo yu deneyelim dedi doktorum malesef o konuda çok kızgınım ona.. Ama bi o kadar da minnettarım çünkü hiç bir doktor rahim filmini gördüğü halde hidrosalpenks var demedi.. bi o dedi laparoskopi oldum ve doğruydu sağda hidrosalpenks var iptal edildi sağ tüp...

Canım iyi bi profesöre gitmeni öneririm..
Bu gibi vakalarda varikosel oluyor ve ameliyat sonrası düzeliyor.. Benim eşim de varikosel den ameliyat oldu herşey düzeldi şükür...

Canımmmm ayni yasta ve ayni sorunu yasıyoruz dilerim hepimiz için hayırlısı ne ise o olur güzel haberlerini bekliyoruz hemen cumartesi olsun Gözde bu Arada ismim memnun oldum

Bende 5 yıllık evliyim 30 yaşındayım bizde birçok yumurta takibi yaptırdık ama aşılamayı es geçip direk tüp bebeğe başladık zaman kaybetmemek için aşılama tutma oranı çok düşük

Canım iyi bi profesöre gitmeni öneririm..
Bu gibi vakalarda varikosel oluyor ve ameliyat sonrası düzeliyor.. Benim eşim de varikosel den ameliyat oldu herşey düzeldi şükür...
bizde düzelir diye umut ederek eşimi ameliyat ettirdim geçtiğimiz subat ayında ama sonuçlarımız değişmedi malesef tek seçeneğimiz tüp gibi duruyor

Canımmmm ayni yasta ve ayni sorunu yasıyoruz dilerim hepimiz için hayırlısı ne ise o olur güzel haberlerini bekliyoruz hemen cumartesi olsun Gözde bu Arada ismim memnun oldum
çok memnum oldum canım burası 30 lar kulubu oldu :) inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza alırız , bir de sana bir sorum olucak tüp bebek öncesi histeroskopi ya da laparoskopi yapılıyor mu sart mı bu durum beni birz korkutuyor

Bende yapılmadı canım gerek duymadı sadece rahim filmi çektirdim yanlış yönlendirmek istemem ama sorun senden kaynaklı değilse gerekmez diye düşünüyorum

Bugün kontrolüm vardı persembe yada Cuma toplama olacaktı ama iğneye yine devam sabah akşam Cuma kontrol herşey yolunda giderse pazar toplama inşallah.benim gibi sabırsız biri için moral bozucu oldu ama yinede şükür bu süreç ve herşey yolunda giderse bebeğimin bana öğreteceği ilk şey sabır olacak :)))

merhaba ne kadar sürede bitiyor tüp bebek işlemi tüp bebek lafı dahi korkutuyor beni acaba sağlıklı olacak mı acaba herşeyi normal kabul edebilicek miyim diye
bizde de morfoloji sayı ve hız problemi var doktor aşılama ihtimalinin düşük olduğunu söyledi bu yüzden direk tüp bebek yaptırmaya karar verdik kendimi ikna etmem çok zor oldu ama hala çok korkuyorum.

İşlem 3 hafta içinde bitiyor. Ama kendinize böyle yapmayın bu süreci bebişinize giden bir yol olarak düşünün. Nasıl olduğunun önemi var mı yeter ki olsun. Sağlık olarak da normal bir gebelikte de sağlıksız bebek olabiliyor bunları kafanıza hiç takmayın. Sadece bebeği düşününce o iğneleri yapmak bile güzel geliyor inan :)

Canım biz 2 yıldır istiyorduk asılamanın düsük bir ihtimal olduğunu psikolojik olarak daha uzun ve yorucu bi süreç olacağı zaman kaybetmemiz için direk beni de yönlendirdi doktorum.ben daha çok basındayım 10 gün önce başladık pazar günü yumurtalarım toplanıcak ondan sonra 3 yada 5 gün sonra transfer sonrada 10 12 günlük bir bekleme süresi sanırım.cok daha deneyimli arkadaslarımız var Emin’im sana yardımcı olacaklardır.ama korkulacak bir şey yok kendine stress sıkıntı yapma aksine heyecanla sabırla kabullenmeye çalış bu durumu.Allah şifa versin hakkında hayırlısı olsun

çok haklısın önceden çok karşıydım hep normal yolla olacak diye bekliyordum 2.5 yıldır tedavi görüyorum aslında daha yeni yeni tüp bebek fikrine ısınmaya çalışıyorum ama hala çok endişelerim var ekim ayında yaptırmak istiyorum çok sıkıntılı bir süreç mi?
ayrıca ailemde karşı tüp bebek yaptırmama herkesten gizli olacak gizleyebilir miyim sizce ?

yorumlarınızı tek tek okudum Allahın izniyle inşallah olumlu sonuçlanır çabaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…