Tüp bebek günlüğüm :)

Hayır hayır hiç sıkıntılı bir süreç değil. Göbekten iğnelerle başlıyorsun. İnce ve küçük uçlu iğneler zaten kendine yapabilirsin. Yumurta toplama da hafif bir anestezi ile yapılıyor işlemin başlayıp uyanmam arasındaki süre 15 dk ydı. İlk bi saat adet ağrısı gibi oldu sonra o da geçti. Transfer zaten acısız bir işlem. Sonrası beklemek. Toplamda 7 kez doktora gittim. Ailen yakındaysa sürekli gittiğini görecekse bir bahane uydurman gerekebilir. Yoksa bunun dışında söylemeni gerektircek bir durum yok :) hayırlısı olsun inşallah

Biz çok hızlı karar verdik tüp bebek için normal şekilde olan bi çocuğum olmasına rağmen . Dr fsh değerimin yüksek olduğunu söyledi. Farklı bi dr.a gittim o da aynı şeyi söyledi. Ve çok şükür ilk seferde hamile kaldım. Nasipte bu şekilde olması varmış. İyi ki gitmişim. Zor değil sabır işi tüp bebek. Ama hepsi 3 hafta işte. Sonrası normal bi hamilelik gibi. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

bahane konusunda problem olacağını sanmıyorum eşim zaten hastane de çalıştığı için o hastanede yaptıracağım tüp bebek yaptıran arkadaşım belli bir süre yatman gerekiyor dedi eğer şüphelenirlerse sürekli yattığım için şüphe duyarlar :) altlı üstlü oturduğumuz için anlayabilirler

ne güzel yorumları okuyunca içim rahatladı iyi ki yaptırdım diyenlerin olması içimi ferahlattı. Allah bağışlasın.

Sürekli yatmak kesinlikle yok. Doktorum bana çok ağır işler yapmadan normal hayatına dönebilirsin dedi ben şımarıklıktan iki gün izin aldım evde dinleniyim diye :) evde kalkıp dolanıyorum ama. Sürekli yatınca rahime kan akışı azalıyormuş ve bu daha kötü.
İnşallah bir an önce bebeğine kavuşursun.

teşekkür ederim
isteyen herkese nasib olur inşallah

biraz klasik oluck ama sabrın sonu inşallah selamet ve mutluluk olucak buna tüm kalbimle inanıyorum

biz herkese söyledik aslında eşim varikosal amleiyatı olunca herkes cocuk istediğimizi öğrendi o kadar pişmanım ki ailelerle ve arkadaşlarla payşatığıma bu konuyu sürekli gündem bizim bebek meselemiz herkes biz dua ettiğinden bahsediyor belki iyilik için söylüyorlar ama bizi üzmüş oluyorlar Eğer kimseyle paylaşmadıysanız bu konuyu SAKIN söylemeyin :)

Ayy evet ben de bi kimyasal gebelik yaşadım o zaman herkesle paylaştım bilemedim böyle olacağını. Sonra bana taktik mi verenler olmadı neler neler :)))) şimdi tüp bebeğe başlarken sadece aileden birkaç kişiye söyledik hiç gerek yok başka insanlara

Asla ümidinizi yitirmeyin bir çok yumurta takibi 2 aşılama 2 tüp bebek sonucu 28 haftalık hamileyim doktorunuzu dogru seçin bu işte en büyük rol doktor seçimi Rabbim isteyen herkesin kucagını minik bebişlerle doldursun♥

Maşallah size tebrik ederim ,Sizin doktorunuz kimdi sorun neydi o kadar mutu oluyorum ki hamişleri görünce

Maşallah size tebrik ederim ,Sizin doktorunuz kimdi sorun neydi o kadar mutu oluyorum ki hamişleri görünce

Ben polikistikover hastasıyım en zirvesinde çok zor bi hastaydım eşimde de hareketlilik ve morfoloji sıkıntısı vardı ikimizde uzın süre ugraştık en son bi doktor bulduk bize ilaçlar verdi bazı tedavi öncesi fayda edecek eşim sigara kullanıyordu bıraktı ocak ayında başladık nisan 5 de pozitifi gördük ikinci tüp bebekte ilk denemede yani ill transferimde olumlu sonuç aldık doktorumuz gökalp Öner kayseri de

canım hayırlı uğurlu olsun Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bnde çok stresliyim eşimde morfololji sıkıntısı var bnde hiç bir şey bulunamadı ne gibi ilaçlar kullandınız eşinin morfoloji kaçtı

Bizim morfoloji 3 tü hareketlilik 6 ydı önce ürolog emodex verdi bide arı sütü balnpolen karışımı kullandık uzın süre sonra bu doktoru bulduk oda bize neofortil diye bi ilaç verdi tedavi süresince onu kullandık ilk denemede hiç bişey kullanmamıştık 28 yumurtadan sadece 3. Güne 3 tane gelmişti biride çözülünce ölmüştü bu tedavimde ilaçlar kullanarak 26 yumurtadan 5. Güne 10 tane geldi 4 ün boyunca 23 ü de yaşadı

Biraz önce çatlatma iğnemi oldum 3 tane umarım sondur yarın dinlenmece pazar günü 10.30 da Acıbadem hastanesinde yumurtalıklarım toplanacak hayırlısı ile inşallah iyi geceler

Biraz önce geldim eve :) 8 uğurlu sayım 8 tane toplamışlar çok güzel geçti ne olduğunu anlamadım 15 dk dahi sürmedi dedi annem ve eşim.suanda regl sancısı gibi bi ağrım var,onun dışında herşey yolunda.yarını iple cekiyorum hemen yarın olsun

çook sevindim inşallah bizde aynı sonuça ulaşırız :)

transfer ne zaman olucak canım dondurulacak mı seninkiler cumartesi günü bende görüşmeye gittim doktor yumurta rezervimin cok iyi olduğu söyledi yumurta toplandıktan 1 ay sonra transer olucakmış dondurulması daha iyi olur dedi bakalım hayırlısı

Canım yarın arayacaklar yarın belli olucak sanırım, çok düsük bir ihtimal bir ay sonrası olabilir diye bana da ekledi,hayırlı şekilde olsunda bir ay sonrası olsun,yarın haberi alır almaz yazarım

narkoz verdiler mi herhangi bir acı hissettiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…