• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek günlüğüm

Çağla01 benim 6 yıl önce ilk micro ve geçen yıl ki 3 micro denemelerimden önce aşılama yapılmadan direkt olarak microya geçildi, eşimin sayısı geçen yıl 7,5 milyondu, sayınıza bakıyor doktorlar ama ilaçları yazdırabilirsin, sen doktor araştır bence, Öpüyorum, bol şanslar, Allah yar ve yardımcınız olsun

merhaba
dr ie ilgili yeni bir haber var.onda daha önce tüp bebek denemesi yapan bir tanıdığım,doktora tüp bebek için ssk dan yararlanmak istediğini söyleyince seni jinekoloğa gönderip muayene ettirip 2 günde rapor ayarlıyorlarmış.inşallah böyle bir fırsatım olur.

merhaba
dr ie ilgili yeni bir haber var.onda daha önce tüp bebek denemesi yapan bir tanıdığım,doktora tüp bebek için ssk dan yararlanmak istediğini söyleyince seni jinekoloğa gönderip muayene ettirip 2 günde rapor ayarlıyorlarmış.inşallah böyle bir fırsatım olur.

inşallah canım... hakkında hayırlısı olsun inşallah....

25.04.2008 cuma

bu hayırl günde başladık.inş.sonuda hayırlı gelir.

eveeeeeeet bugün adetimin 3.günüydü ve ben latif beyden randevu aldım.bu sabah gittiğimde tam bir şok yaşadım.latif bey yoktu.serkan bey bakacak derken latif bey çıkageldi ve ben onuj görünce çok sevindim.sonra kontrol derken kendimle ilgili bir gerçeği daha öğrendim.ilki hiç bir doktorujn demediği yumurtalarımdan bir tanesinin kalitesiz olması ikincisi ise doğan hastanesinde çektirdiğim o iğrenç filden sonra tplerinizde sorujn yok derken yalan söylemişlir.meğer bir tüpüm açık bir tüpüm ise hafif tıkalıymış.latif bey bana belki aşıama belki tüp bebek demişti. ama bugün eşiminde sperm sayısının düşüklüğü dolayısı ile aşılamada %15 tüp bebekte normal şans %50 iken sende 35 dedi ve beni bir ağlama tuttu.ve ben koptum.latif beyde her zamanki yakınlığı ile böyle yapma dedi. nice insan %35 şansa havalara uçarken sense oturup ağlıyorsun dedi.öyle ama ben genede kendimi tutamadım. ağlamaya devam.zaten herşeye ağlıyorum.sonra tahlil dedi yanımda para yok.deli oldum.tahliller tutuyor 150 ytl kafayı yedim.derken sağolsun bir arkadaş imdadıma yetişti.ilaçlarımı aldın ve bugün gonal f ilacımı 300 sınırına kadar ilk defa kısmende olsa kendim yaptım.çok korkuyordujm ama bişey değilmiş.dokdorum bana ben seniniçin dua edicem sen de et tamammı dedi.beni rahatlatmak için.çok tatlı bir insan yaaaa.ben doktorumu çok seviyorum.şimdiden tedaviye bir sıkıntıyla başladık ama inşallah sonuç iyi olacak.pazartesi son kullanımlık iğnemi vurulmadan randevum var.inş.yumurtalar çabuk uyarılırda bende fazla mağdur olmam.

bu arada bir sürü tahlil istedihiv testi falan bujnlar ne yaaaa.acayipte para tutuyor.latif beyde tüp bebek yaptırıpta tahlilleri yaptırmayan varmı.çok gerekli bişeymi buyaaaaa.

bu arada bir sürü tahlil istedihiv testi falan bujnlar ne yaaaa.acayipte para tutuyor.latif beyde tüp bebek yaptırıpta tahlilleri yaptırmayan varmı.çok gerekli bişeymi buyaaaaa.

Aslında bu testler daha tedavi planı uygulanmadan başlanıyor, hiçbirşey çıkmaz , herşey yolunda gider inşallah, haydi hayırlısı, ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

canım tedavin hayırlı olsun...inşallah bu uzun ve yorucu süreçte mutku sona ulaşırsın....

ya bu iğneleri kullanan arkadaşlar
hani bazı yan etkiler olujyormuş ya onlar ne zaman başlıyor.şu anda bende bişey yok ama inşallahta olmaz.gerçi bazen bi sertlik oluyor ama ondanmıdır tam bilmiyorum

Canım ben 5 mayısta adet olmayı bekliyorum, ilaçlarını yazdırabilmişsin herhalde , sana söylemiştim. Bende ilaçlarımı aldım, Merional ve femara kullanacağım, ilaçların etkisi kişiye göre değişiyor galiba, ben tedaviden sonra kilo alıyorum, karnımda şişkinlik oluyor, yumurtaların geliştikçe kasıklarında ağrılar olur, merak etme ve korkma bu herkesin başına gelir, öpüyorum,

yok be canım kimseyi bulamadım.
sadece 1 kutu iğne dışarda 300 ytl ise ben onu doktordan 275 ytl aldım
onlar fabrikadan maliyeti olmadan direk aldıkları için o kadar ucuz aldım.
ama gonal f den sonra ne ileçler kullandınız sırasıyla yazabilirmisiniz.....

benim dr tedavi sırasında kullanılacakların hepsini yazmıştı, vücudun verdiği cevaba göre ikinci bir iğne de ekleyebilir veya direk çatlatıcı vurulabilir, haydi hayırlısı

arkadaşlar bişey sorucam.
yumurta toplama işlemi yapılanlar siz anestezi altındamı yaptırdınız.birde çalışan arkadaşlar ogün o işlemden sonra işe giden oldumu.çok sancıma veya acı duydunuzmu.benim izin sıkıntım olduğu için yumurta toplama işleminden sonra işe gitmeyi düşünüyorum ne derseniz.beni birez bilgilendirirmisiniz.
acil cevap lütfen

caglacigim ben o islemi anestezi altinda yaptim seni korkutmak istemiyorum herkeste farkli olur ama benim baya agrilarim olmustu yani azda olsa agrin olacak egilip kalkarken tuvalete otururken zorlanabilirsin calisabilecegini sanmiyorum

Back
X