tüp bebek günlüğüm

çağla çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömürler versin canım

10. gün test yapmışsın benim de aklımı çeldin :) benim Pazar günü sonuç bakalım hayırlısı canım

darısı başımıza

canım inş.sende hayırlı haberler verirsin bize.iyi dileklerin için sağol

cagla01 bende tüp bebek yaptirdim 28 yasindayim ve sali günü belli olacak sonuc heyecan korku kaisik yasiyorum ve cok pahali ben almanyada yaptirdim 4000 euro ama 2000 karsiladim allah yardim etsin hepimize 3 defa asilama oldum oda tutmadi benim simdi insallah olur tedavi bütün paralari yedi

valla dondurulmuş olnı nekadar bılmıyorum ama zaten tupbebek tedavısı malıyetı enaz 5 mılyardan baslıyor ve tabı 7 mılyar olnda var ben bıkac yerle konustum da fıyat arastırdım tabı raporunuz varsa devlet karslıyosa ozamn daha ucuz oluyo bızmde 3 kere denendıgı ıcın artık devlet kaarsılamıyo oyuzden kendı cebımızden yaptırcaz olsun yetrkı cocuık sahbı olyumda pra onmelı degıl

biz kıbrıstaki magusa tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik 10,000 civarında tutuyor sanırım ama tr. ye oranla %70 başarı oranı var çünkü, tr de tek embryo transferi yapılmak zorunda yasalarla sabitleştirilmiş bu konu, ama kıbrısta 5 taneye kadar transfer ediliyor bi araştır istersen

seneler sonra ilk defa girip baktım.çok şükür efe'mi kucağıma aldım ve ocak 16 3 yaşını bitiriyor :))
:nazar:

çok sevindim takip ettim yazdıklarını Allah bağışlasın darısı bize çok umutluyum.. semen sonuçlarınız neydi sizin göremedim :(((

Back
X