Tüp bebek günlügüm...

sushiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
242
2
96
44
İstanbul
Kızlar hepinizin daha önceden tüp bebek denemesi yaptıran arkadaşlarımız vardır. En azından merkezde tanışırız insanlarla ve deneyimlerini dinleriz. Ben dün bi arkadaşımla konuşurken ay unuttum öylemiydi böylemiydi dedi. Bende yaşadıklarımı günlüğümde tutmaya ve okuyacak arkadaşların üç aşağı beş yukarı yaşayacaklarında yol göstermesini istiyorum. Herkes deneyimlerini paylaşırsa sevinirim...:1hug:

:asigim:Dün adetimin ikinci günüydü doktora gittim. Muayne olduktan sonra bana bir test yapacağını bunun sonucu olumluysa bu ay başlayabileceğimizi söyledi.
Test sonucunu 1.5 saat bekledim.
Sonuç olarak 5 tane iğne verdi. Her gün göbeğimden yapacağım.
Buna ek olarakta femara, zitrotek ve folic asit içmeye başlayacağım. Zitrotekin bir kutusunu eşim kullanacakmış, 5 günün sonunda kontrole gideceğim...

Şimdilik böyle:sm_confused:

Kızlar bu arada ben yaşadıklarımı ve yaşayacaklarımı paylaşacağım. Sizinde bilgileriniz olursa anlatırsanız sevinirim. Bende bilgilenmiş olurum...

canım femara ve zitrotek vitamin tarzı şeylermi ne işe yarıyorlar açıklarsan sevinirim belki bizde kullanmaya başlarız. ben sadece folik asit alıyorum da eksik bişey bırakmayayım tedavimde gerekiyorsa bende alayım o ilaçları

bende ne oldugunu bilmiyorumki canım
doktor al bunları dedi aldım
sen folik asiti kaç tane içiyorsun bir mi ikimi?

ben folik asiti günde bir kere içiorum herzaman
hamile kalmadan öncede kaldıktan sonrada.........

Rabbim yavrunu sana nasip eder inş....

merhaba kızlar,
zitrotek antibiyotik...femera'yı kullanmadım,bilmiyorum...

bende ne oldugunu bilmiyorumki canım
doktor al bunları dedi aldım
sen folik asiti kaç tane içiyorsun bir mi ikimi?

ben günde iki tane alıyorum sabah-akşam yemeklerden hemen sonra
inşallah tedavin hayırlı olur ve istediğin gibi sonuçlanır. Allah hepimize nasip etsin anne olmayı

zitrotek 500 mg. bir antibiyotik. Az önce içtim:) Bir kutuda iki tane var bir anda ikisinide içiyorsun. Bir kutusunuda eşin içiyor. Belki gelebilecek mikroplara karşı bir nevi önlemdir.

Femara ile ilgili edindiğim bilgide şöyle: Metastatik ve lokal ileri meme kanserli, hormon reseptörü (ER ve/veya PR) pozitif veya hormon reseptör durumu bilinmeyen, postmenopozal durumdaki kadın hastalarda ilk basamak tedavisinde endikedir. Ayrıca bu ilaçın içinde 30 tablet var ve fiyatı 230 tl. Ama ben 10 tane kullanacağım. Aldığım eczane 10 tane tablet olarak olarak satıyor 75 tl.ye

ben de kullandım bu yumurtaların adetini arttırmak için kullanılan ilaç. bu ialcı 5 gün kullanıp bırakıyosunuz. bununla beraber nenogon iğne kullandım. ardından da hem bu iğne hem çatlamasınlar diye göbek iğnesi kullandım. sonuçta tek embriyo sağ salim elde edebildik. tutunup tutunamadığını düşünmekten aklımı kaçırıcam . tekrar bu tedavi stresini nasıl yaşarım bilmiyorum. en fenası ne biliyomusun? hiç bir sorun yok ortada. eşimin spermleri iyinin üzerinde.benim yumurtam bir tane bile olsa çok iyi bir olğunluğa erişmiş. 10 tane yumurtadan bile böyle çıkaramadığımız durumlar oluyor dedi doktorum. rahimde sorun yok genetik sorun yok. işte bunlara deli oluyorum. sebebi olsa anne olmamaya hazırlıycam kendimi. ruhumun yarısını biyerlerde bırakmış gibiyim.bütün bu uğraşlarınıza arzunuza yüce rabbim cevap versin ve bebeklerinizi alın kucaklarınıza inş

canım önce bir sakin ol ve hayırlısını iste. Ya olup sorunlar olsa. Bendede pco var ama bir sorun yok bakalım ne olacak. Sen sigara kullanıyormusun? Bu nenegon dediğin ilaç menegon mu. Hangi doktora gidiyorsun.

Sevgili günlüğüm, bugün ikinci günüm.

Dün iki tane sigara içtim:mymeka: aksam igneyi olmak için eve gittiğimde kabus gibiydi iğneyi şırıngaya bir türlü çekemedim. 10 dakikaya yakın uğraştım:)

Meğer formül şırındayı hemen çekmeyip içindeki suyu kendinin çekmesini beklemekmiş. Neyse onu hallettikten sonra sıra geldi batırmaya ay batmaz bitürlü iğne. sonra çektim ordan başka bi yere bi anda batırdım oldu. Bir daha kendim yaptırmam canım acımadı ama sonuçtan pek memnun kalmadım:)

Canim oncelikle tedavin hayirli olsun
Biz tedaviye baslarken esinle birlikte tetradox kullanmistik
Seninkide antibiyotik
Islemler sirasinda mikrobal bisey olmasin diye vermisti drum
Muhtemelen sizinkide onun icindir

günaydın arkadaşlar..
28 ekimde ege tüp bebekte transferim yapıldı..toplam 3 adet yumurta toplanmıştı( ki bunu duyduğumda ağlamamak için zor tutmuştum kendimi ..çünkü diğer arkadaşların 10 dan fazlaydı)..3 yumurtanın 2 si döllendi ve tranferim yapıldı..11. gün betahcg 380...14.gün (dün akşam yaptırdım) 1360 çıktı...p.tesi ultrasonla bakılcak..hala çok şaşkınım..allah herkesin gönlüne göre versin..

Selam cnm ...
Tebrik ederim .. a.s.
Rabbim BEBEGINLE sorunsuz bir 9 ay gecirmeyi, saglikla kucagina almayi nasip etsin ..

Inan bana uyanir uyanmaz PC yi actim ve icimden ..
"Güzel bir haber veren oldugumu ? " diye gecirdim ..

O nedenle seni ilk tebrik eden ben olmak istedim ..:1hug:
Mutluluguna cani gönülden ortak oldum ..

Insallah hepimiz burdan güzel haberler verecegiz ..
Dualarinda bizleri de unutma ... :Saruboceq:

arkadaşım çok tşk ederim...yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim..sizlere moral olmak istedim..dualarım tüm anne adaylarına olacaktır....allah herkesin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…