Tüp bebek günlügüm...

günaydın arkadaşlar..
28 ekimde ege tüp bebekte transferim yapıldı..toplam 3 adet yumurta toplanmıştı( ki bunu duyduğumda ağlamamak için zor tutmuştum kendimi ..çünkü diğer arkadaşların 10 dan fazlaydı)..3 yumurtanın 2 si döllendi ve tranferim yapıldı..11. gün betahcg 380...14.gün (dün akşam yaptırdım) 1360 çıktı...p.tesi ultrasonla bakılcak..hala çok şaşkınım..allah herkesin gönlüne göre versin..

HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GECENLER GERÇEK OLUR BU TEDAVİ SONUCUNDA:1hug:

kızlar eğer ayıp olmazsa tedavilerinizi hangi merkezlerde yaptırıyorsunuz ve ne kadara mal oldu yazabilirmisiniz lütfen.

bu arada tango ve cash senin adına çok mutlu oldum canım. kucağına aldığın, kokusunu doya doya içine çektiğin günleride göstersin inşallah rabbim...(bu satırları yazarken ağlıyorum tutamadım kendimi yine...)

sushiii hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah olumlu sonuç alırsın.

kızlar eğer ayıp olmazsa tedavilerinizi hangi merkezlerde yaptırıyorsunuz ve ne kadara mal oldu yazabilirmisiniz lütfen.

Bu arada tango ve cash senin adına çok mutlu oldum canım. Kucağına aldığın, kokusunu doya doya içine çektiğin günleride göstersin inşallah rabbim...(bu satırları yazarken ağlıyorum tutamadım kendimi yine...)

sushiii hakkında hayırlısı olsun canım. Inşallah olumlu sonuç alırsın.

ben umut tüp bebek merkezindeyim ilaçlar dahil kampanya fiyatı 4500 tl.

Nazela canım çok tşk ederim...allah herkese nasip etsin inşallah..
ben izmir ege tüp bebek merkezinede yaptırdım..ssk yok ama...tamamen özel...yaklaşık 6500 tl ye mal oldu.herşey dahil..

Nazela canım çok tşk ederim...allah herkese nasip etsin inşallah..
ben izmir ege tüp bebek merkezinede yaptırdım..ssk yok ama...tamamen özel...yaklaşık 6500 tl ye mal oldu.herşey dahil..

Ben orda ssk var diye biliyordum canım.anlaşmaları bitmişmi?
herşey yolunda gitmiş ne güzel.allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canım.darısı bizim gibi bu yoldaki herkesin başına inşallah. :Saruboceq:

anladım canım.bende araştırmalar yapıyorum şu sıra.umarım bende senin gibi doğru yeri bulurum.

canım önce bir sakin ol ve hayırlısını iste. Ya olup sorunlar olsa. Bendede pco var ama bir sorun yok bakalım ne olacak. Sen sigara kullanıyormusun? Bu nenegon dediğin ilaç menegon mu. Hangi doktora gidiyorsun.

menogon evet. sigara içmiyorum. cem bey doktorum. gelip gidiyor aklım arada bir işte. bugün daha iyiyim.

sushicim

4500 her türlü ilaç dahil mi Malum benim yaş oldu 40 da. Bugün günlük yok mu ?

evet papatyacım ilaçlar dahil 4500 hatta bir yer varmış oraya üye olursan 3950 oluyormuş. İlk muayne ücretsiz istersen bir gidip görüş. Yaştan dolayı sorun olacağını sanmıyorum canım. :CüvCüv:

Sevgili günlüğüm, dün ikinci iğnemi oldum. Ama ben yapmadım tabiki yaptırdım. Bugünde yaptıracağım. Ama hafta sonu çalışmadığım için kendim yaparım diye düşünüyorum. Sabah gelir gelmez ilacımı içtim. Dün sanki arada kasık bölgemde arada kasılma oldu gibime geldi. Artık nazdanmı niyazdanmı bilemem:)) :delphin: 1,5 tanecik sigara içtim. alkisalkisalkis Ama sürekli içesim varyasakkelime

İnanıyorum bu deneme sonucu Allah'ın izniyle bebeklerim olacak.:nazar: Şu an için aksini düşünmek istemiyorum. Biz madem böyle bir tedaviye başladık. Bu demektir ki hepimiz hamileyiz. :CüvCüv: Bugünden itibaren hepimiz kendimize hamile muamelesi yapalım. Tabi aşırıya kaçmadan:) Çünkü etrafımızdaki insanlar bizi deli sanabilirlaelaelaelaelae

Bugünde iğnemi yaptırdımm. ılaçlarımı içtimmm. Gene bir buçuk sigara içtim. Bir tane daha içsemmi diye düşünmüyor değilim ama:)) ıki günden sonra p.tesi doktora gideceğim. Ne diyecekler acaba. On yüz bin milyoncuk yumurtam olmuşmudur acaba:)

sigara içenlere anlam veremiyorum ben...çok kızıyorum kendinize yapıyosunuz ama onu zehirlemeye nefessiz bırakmaya ne hakkımız var....anne karnında yeterli oksijeni alamadıkları için zihinsel özürlü oluyorlar beyin hücreleri ölüyor...içmeye devam edin lütfen.....bırakın sigara içmeyi sigara içilen ortamda bile bulunmanız sakıncalı........................

sigara içenlere anlam veremiyorum ben...çok kızıyorum kendinize yapıyosunuz ama onu zehirlemeye nefessiz bırakmaya ne hakkımız var....anne karnında yeterli oksijeni alamadıkları için zihinsel özürlü oluyorlar beyin hücreleri ölüyor...içmeye devam edin lütfen.....bırakın sigara içmeyi sigara içilen ortamda bile bulunmanız sakıncalı........................

benim doktorum ulun bey. Ben sigara içmiyorum artık:olmaz:

içiyorsun zannettim kusura bakma cnm.biraz sinirleniyorum içenlere de....tedavinin hangi aşamasındasın şuanda.....benimde doktorum ulun bey....

Back
X