• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese merhaba,
naslsınız kızlarrr, ben iyiyim şükür, lekelenme kesildi, yarın kese görmeye gidicem ama doktorum vajinal bakmayı kesinlikle istemiyor.. kalp atışı için erken sanıım karından.. hayırlısı inşallah.. bu arada İKRAMAYA canım gatanın profu ile de görüştüm faktör 2 olduğum için gwewk yokmuş iğneye.. faktör 5 de gerekli imiş, seninki hangisi?
canım benim de tedavim uzadı sen beni akasya ile karıştırdın herhalde....akasya iğne olan bizim ortak noktamız başka benim rahim kalınlaşmıyor ince bugün gittik gene incecik...beni görsen yusyuvarlak kadınım rahim nasıl ince oluyor dersin
sen son haberi duydunmuuu topiğin magazin servisinden bomba gibi düştüü:9:
fatmagülcümmm kenan dan hamileymiş pardon berencim...

HAYDİ HALAYA Arkadaşlar hem sayfayı hem dertsiz tasasız hamile kalan ünlüleri kutlayalım bizde istiyoruz bize ne bize :84::84::84::84:ne:16::16::16::16::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::62::62::62::62::62:

canım benim de tedavim uzadı sen beni akasya ile karıştırdın herhalde....akasya iğne olan bizim ortak noktamız başka benim rahim kalınlaşmıyor ince bugün gittik gene incecik...beni görsen yusyuvarlak kadınım rahim nasıl ince oluyor dersin

HAYDİ HALAYA Arkadaşlar hem sayfayı hem dertsiz tasasız hamile kalan ünlüleri kutlayalım bizde istiyoruz bize ne bize :84::84::84::84:ne:16::16::16::16::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::62::62::62::62::62:

ay canıım haklısın yaaa ben bu b12 ile doğurunca tam bi unutkan olurum sanırım :))) sen nasıl bi tedavi uyguluyosun kalınlaşma için? ne kullanıyosun bant ve hap mı?

ay canıım haklısın yaaa ben bu b12 ile doğurunca tam bi unutkan olurum sanırım :))) sen nasıl bi tedavi uyguluyosun kalınlaşma için? ne kullanıyosun bant ve hap mı?

doktorum rahmimin ince ve fit kalma inadı karşısında pes etti hatta strese girdim dedi tüpçü den yardım istedi şimdi de tüpçü ile inatlaşacağız...bakalım nasıl bir yol izleyecekler

benim sıkıntı biraz daha sürecek adet olmadım söktürücü kullanmaya başladım bir haftya adet olurum herhalde sonrasına bakacaz bu ay geçti önümüz aya belki..:44::44::44:

allah kabul etsin canımmm:16::16::16::16:

saol kuzum Allahrazı olsun..

ahahahahhh gülden yaaa çok doğurgan bu ünlüler demi hyr nasıl denk getiriyolarkiii anamıyorum bizlermi seçildik azınlık :))))

buldukları ilk mekanda şey ediyolar patttt gebeşşşşş :1::1::1:

hele bide planlayıp yapıyolaryaaa 2 ay sonra düşünüyourz kardeşşşş falan merak ediyom bizim gibi bacakları havaya dikiyolarmı acaba:)

çok gıcık bi durum yaaa...
olanı var olmayanı öle hemen hamile kalınırmı...
ne bilsin onlar ayaklar havaya dikmeyiii...
ahhh ahhh...bizim neyimiz eksik uleennn...
ne yani bendemi ünlü olayım:9:

ama 2351 de kutlamışınnn hi hi hi...

doktorum rahmimin ince ve fit kalma inadı karşısında pes etti hatta strese girdim dedi tüpçü den yardım istedi şimdi de tüpçü ile inatlaşacağız...bakalım nasıl bir yol izleyecekler

benim sıkıntı biraz daha sürecek adet olmadım söktürücü kullanmaya başladım bir haftya adet olurum herhalde sonrasına bakacaz bu ay geçti önümüz aya belki..:44::44::44:

allah gonlüne göre versıın canıım benım.. ben de 3 defa denedim sonuncuda da inaddımdan gittim bence 6,5-7 lerı gorürsen dene canım. dondurulmuş var mıydı senin? innşallahhh olacakkk artıkk

sürekli akasyanın bugün hastaneye gittiğinden bilgim olmadığını düşünerek bana o hastaneye gitti diye yazan canım arkadaşlarım lütfen sabahın köründe 2305.sayfada yayınladığım hamile listemize bakınız orada ne yazıyor...hastaneye gittiğini biliyomuyum bilmiyormuyum...gün içinde de hala gelmedi diye merak ettiğimden gelmedin merak ediyorum diye akasya ya mesaj yayınladım hay yayınlamasaydım benim canım arkadaşlarım ısrarla hastanede o diye bana yazmışlar ama ben bunu biliyordum zaten...neyse bunlardan etkilendiğini düşündüğüm akasya hatun bana cevap yazmamış hepinize birden teessüf ediyorum bende:19:
ay yesinler senin nazını ilaçlar hemen hormanlarda tavan yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52::52::52::52::33::33::33::33::33::35::35::35::35::36::36::36:

baktım toppik su'suz kalmış azcıkda işiyim dedimmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ha ha haayyyyy deliiiisinnn sennn...bebeni saldın işettirdin dimi heryeriii su suz kalmışız diyeee:9:

ay yesinler senin nazını ilaçlar hemen hormanlarda tavan yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52::52::52::52::33::33::33::33::33::35::35::35::35::36::36::36:

evet yesinler benim nazımııı...

ha ha haayyyyy deliiiisinnn sennn...bebeni saldın işettirdin dimi heryeriii su suz kalmışız diyeee:9:

evet yesinler benim nazımııı...
cANIM Bak ben geldim işedim arkam kesilmedi herkes buraya geliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa burası benim sayemde yeşeriyo sen bilmiyosun

saol kuzum Allahrazı olsun..

çok gıcık bi durum yaaa...
olanı var olmayanı öle hemen hamile kalınırmı...
ne bilsin onlar ayaklar havaya dikmeyiii...
ahhh ahhh...bizim neyimiz eksik uleennn...
ne yani bendemi ünlü olayım:9:

ama 2351 de kutlamışınnn hi hi hi...
dimi daldım suskunlara zaten bugün depresifim ağlak zırlak günümdeyim içim eziliyor benim o diziye... 249 da bıraktım ona buna yaz derken 2 kere offline ol bir de baktım 251 in başını yakalamışım hihi hi
allah gonlüne göre versıın canıım benım.. ben de 3 defa denedim sonuncuda da inaddımdan gittim bence 6,5-7 lerı gorürsen dene canım. dondurulmuş var mıydı senin? innşallahhh olacakkk artıkk
evet ben ilk transferimi yapamadan donduruldu 2 kere iptal oldudonmuş transferi için gün sayıyorum zaten biraz daha kalınlaşma olsa hemen yapıcaz transferi doktor kesin tutar gözüyle baktığı için iyileşmeden koymuyor..b irde kalınlaşma 8 e çıksa yapacak herhalde...en son 6 yı gördük...inşaallah olacak sen yaptım oldu diyorsan güveniyorum sana sen sonuncu da nasıl kalınlaşabildi o kadar

baktım toppik su'suz kalmış azcıkda işiyim dedimmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

topiği işeyerek sulayan tek hatunnn...üfffffffff koktu ortalık :27::27::27:bir içine etmediğiniz kalmıştı onu da yaptınız bravoo size:1::1::1::1::1::1::1:

cANIM Bak ben geldim işedim arkam kesilmedi herkes buraya geliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa burası benim sayemde yeşeriyo sen bilmiyosun

sen sadece işememişin şekerim gübrede bırakmışın kiiii ondan yeşeriyooo önce gübreleyecen sonra sulayacanki yeşersinnnn :9:
konuyaaa bak:9:

dimi daldım suskunlara zaten bugün depresifim ağlak zırlak günümdeyim içim eziliyor benim o diziye... 249 da bıraktım ona buna yaz derken 2 kere offline ol bir de baktım 251 in başını yakalamışım hihi hi

evet ben ilk transferimi yapamadan donduruldu 2 kere iptal oldudonmuş transferi için gün sayıyorum zaten biraz daha kalınlaşma olsa hemen yapıcaz transferi doktor kesin tutar gözüyle baktığı için iyileşmeden koymuyor..b irde kalınlaşma 8 e çıksa yapacak herhalde...en son 6 yı gördük...inşaallah olacak sen yaptım oldu diyorsan güveniyorum sana sen sonuncu da nasıl kalınlaşabildi o kadar
topiği işeyerek sulayan tek hatunnn...üfffffffff koktu ortalık :27::27::27:bir içine etmediğiniz kalmıştı onu da yaptınız bravoo size:1::1::1::1::1::1::1:

madem ağlak haldesin niye izliyon sen o diziyiii...
$34.gif bu senin için canım hadi kendine gel lütfen...

madem ağlak haldesin niye izliyon sen o diziyiii...
Eki Görüntüle 378798 bu senin için canım hadi kendine gel lütfen...
Canım ben de seviyorum seni ve herkesi iyi ki varsınız topiğe girince topladım zaten..
ben alıştım ne zamandır tutuyordum kendimi ev gelince biraz ağladım zırladım sonra açıldım.. toparlarım kendimi dalarım yarın dip köşe temizliğe öle de bi işe yaramıyor dilenmek böle de yaramıyor bari evi ... götürmesinn..mis gibi olsun heryer...
ama başım uğruyor uykusuzluktan...hadi öptüm kocaman tatlı rüyalar bu da sana gelsin bebeeem...milstone ' a dediğim gibi anamın bir çamaşır makinesi var dı tıkır tıkır mis gibi çalışırdı..ne zaman ki bozuldu bir kez tamire gitti kurcalattı kendini o gün bugün iflah olmadı sonunda yenisini aldık...ben de girdim mi bir operasyona dağıldım toparlayabilene aşkolsun:1::1::1::1::1::1:
Eki Görüntüle 378806 Eki Görüntüle 378807

Back
X