özledim hepinizi.. biraz okuyayım dedim ama başa çıkamadımnasılsınız ne var yok. çok şükür bende herşey yoluna girmeye başladı
![]()
günaydın canım,çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine ,herşeyde vardır bir hayır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özledim hepinizi.. biraz okuyayım dedim ama başa çıkamadımnasılsınız ne var yok. çok şükür bende herşey yoluna girmeye başladı
![]()
Günümüz aydınlık, geleceğimiz parlak, dileklerimiz gerçek olsun kızlar....![]()
günaydın sekerler..... cumanız mubarek olsun hepınıze hayırlı ve güzel bı gun dılıyorummm diyette oldugum sürece size yemek ve pasta isimlerıyle hitap edıcem galıbaaaaaaaaaaaa![]()
Gunaydin kizlaaaaaaaaaar:))
![]()
Eki Görüntüle 378916 Eki Görüntüle 378917 herkese mutlu günler diliorumm canlarımm....sizi cok sevıyom bee![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
günaydınnnnnnnnnnn hayırlı cumalar canlarımmmmmmmmmmm
günaydın canım,çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine ,herşeyde vardır bir hayır
herşeyin yoluna girmesine sevindim.yazılarıını okumuştum.Bence hiçkimseyi takma ve sitres yapma en önemlisi şuan bebeğin
gunaydın cnm bosver okumaaaa... oyle goz gezdır sadece....
hersey yolunda derken ...
ıns cok daha guzel olacak cnmmm rabbım sınıyor belkıde oyle dusun ve sakın ol ...
bebgın ıcın ne zaman doktora gıdecen bakım sen...
![]()
ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı![]()
ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı![]()
çok sevindim canım
herşey yolunda artık tadını çıkarmaya bak
arkadaşlarım ben bugün gezentiyimmm...
saat 4 den önce gelemem sanırsam...
sizi özleyeceğim...sizde beni özleyin...
arkamdan atıp tutmayın...
gelince cevap hakkımı kullanırım ona göree
şimdi hazırlanmam lazım![]()
vuawwww çok iyi canım çok sevindim. maşallah bebişine hızla arttı değerin. benim test sonucum çok yavaş artmıştı. o yüzden iğne kullanıyorum karnımdan. yarın bizde kesesini görmeye gidicez![]()
sağol kuzucum.. sen napıyosun, iğneler ne alemde başladı mı şişkinlik hissi ?
biz geldik nasılsınızzzzzzzzzz
gezzzz gezzzz tadını cıkarrrrrrrrrrrrr
son gezmelerın bunalr senınnnnnn
evde durdugun gunlerde ohhhh dıycem sana
arkandanda bak neler yazcam ama once sen bı dıtttt dııııtttttt![]()
biz geldik nasılsınızzzzzzzzzz
ıkızlere hazır ol cnm benımmmmmmmmmmmm ....
super sonuccc rabbım nazardan sklasın kuzummmmmmmm![]()