• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günümüz aydınlık, geleceğimiz parlak, dileklerimiz gerçek olsun kızlar....:54::54:

günaydın sekerler..... cumanız mubarek olsun hepınıze hayırlı ve güzel bı gun dılıyorummm diyette oldugum sürece size yemek ve pasta isimlerıyle hitap edıcem galıbaaaaaaaaaaaa :27::27::27:

Gunaydin kizlaaaaaaaaaar:))

özledim hepinizi.. biraz okuyayım dedim ama başa çıkamadım :9: nasılsınız ne var yok. çok şükür bende herşey yoluna girmeye başladı :nazar:

Eki Görüntüle 378916 Eki Görüntüle 378917 herkese mutlu günler diliorumm canlarımm....sizi cok sevıyom bee :16:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:24:

günaydınnnnnnnnnnn hayırlı cumalar canlarımmmmmmmmmmm

hepimize günaydınn olsun canım arkadaşlarımmm...
mayaserif canım çok sevindim valla...sabah sabah seni böle neşeli görmek çok hoşuma gitti:nazar:

herşeyin yoluna girmesine sevindim.yazılarıını okumuştum.Bence hiçkimseyi takma ve sitres yapma en önemlisi şuan bebeğin

gunaydın cnm bosver okumaaaa... oyle goz gezdır sadece....
hersey yolunda derken ...
ıns cok daha guzel olacak cnmmm rabbım sınıyor belkıde oyle dusun ve sakın ol ...
bebgın ıcın ne zaman doktora gıdecen bakım sen...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canım,çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine ,herşeyde vardır bir hayır

dün eşim hadi gel annemlere gidelim dedi. bende ok dedim. gittik ve hiç bir şey olmamış gibiydi herkes. görümcem evde yoktu herkes sakindi :1: eşimde yumuşamış özür diledi bende :nazar:

yarın 12 de doktor randevumuz var gidicez kesesini görücez. belki onun var olduğunu görmek eşimin onun varlığını hissetmesinde çok etkili olabilir hevesle yarın bekliyorum :16:

arkadaşlarım ben bugün gezentiyimmm...
saat 4 den önce gelemem sanırsam...
sizi özleyeceğim...sizde beni özleyin...
arkamdan atıp tutmayın...
gelince cevap hakkımı kullanırım ona göree:9:
şimdi hazırlanmam lazım:12::12::12:

ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı :9:

$jh6maq.webp

hayırlı cumalar herkese
allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı :9:

vuawwww çok iyi canım çok sevindim. maşallah bebişine hızla arttı değerin. benim test sonucum çok yavaş artmıştı. o yüzden iğne kullanıyorum karnımdan. yarın bizde kesesini görmeye gidicez :34:

arkadaşlarım ben bugün gezentiyimmm...
saat 4 den önce gelemem sanırsam...
sizi özleyeceğim...sizde beni özleyin...
arkamdan atıp tutmayın...
gelince cevap hakkımı kullanırım ona göree:9:
şimdi hazırlanmam lazım:12::12::12:

gezzzz gezzzz tadını cıkarrrrrrrrrrrrr :1::1:
son gezmelerın bunalr senınnnnnn:9::9:
evde durdugun gunlerde ohhhh dıycem sana :1::1:
arkandanda bak neler yazcam ama once sen bı dıtttt dııııtttttt:1::1:

vuawwww çok iyi canım çok sevindim. maşallah bebişine hızla arttı değerin. benim test sonucum çok yavaş artmıştı. o yüzden iğne kullanıyorum karnımdan. yarın bizde kesesini görmeye gidicez :34:

Hayırlı olsun.benim senden 1 hafta sonra demekki senin en son değerin kaçtı?

sağol kuzucum.. sen napıyosun, iğneler ne alemde başladı mı şişkinlik hissi ?

az bi şişliğim var gibi ama bende sıcak basması yapıyooo durup durup terliyorummm çok sinir bozucu bi durum...

hay maşallahhhh tü tü tüüüüüüü....çokmuş beee 100 ünü bana versene canım çekti:9:

biz geldik nasılsınızzzzzzzzzz

iyiyiz canım siz nasılsınız oğluşunla...

Eki Görüntüle 378961
hayırlı cumalar herkese
allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

sanada hayırlı cumalar canım...

$f11ob9.gif

CANIM ÇOK SEVİNDİM HERŞEY YOLUNA GİRMİŞ

İNŞALLAH YARIN KESENİZİ GÖRÜRSÜNÜZ

EŞİN BİRDE KALP ATIŞLARINI GÖRSÜN BAK İNSAN NE DUYGULAR YAŞIYOR O ZAMAN

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gezzzz gezzzz tadını cıkarrrrrrrrrrrrr :1::1:
son gezmelerın bunalr senınnnnnn:9::9:
evde durdugun gunlerde ohhhh dıycem sana :1::1:
arkandanda bak neler yazcam ama once sen bı dıtttt dııııtttttt:1::1:

evde oturma sebebim bebek olsun hiç çıkmak istememm ahhh keşkeee...
atıp tut bakalım sen arkamdan cevap hakkım saklıdır gelince kullanacamm amaa ona göre:9:

Back
X