• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok sevindim cnm.. maşallah :16: 22 embriyo mu transfer edilmişti sana? merak ettim şimdi :emir_bebek::emir_bebek:

;49::49:
Evet 4.gun 1.kalite 2 embiryo transfer edildi

canım galıba ıkız annesı olacaksın ayyy ne mutlu sana masallhhhhhhhhhhh bızede dua et bende ıkızı cok ıstıyorummm:nazar::nazar::nazar::nazar:
İnsallah :nazar: bakalim 1 hafta sonra keseyi goreyimde o zaman oh bee dicem:))tabiki dua ediyorum Allahim her isteyene bu duyguyu nasip etsin

umarım keseyi görür kalp atışını duyarsın:nazar:
korkularımız 9 ay geçmeyecek sende hoşgeldin :1:
her kontrolde ayrı bir korku :18:

herkesın kendıne gore korkusu farklı işte tatlımm..kımı hamıle kalmak için uğrasır ya olmazsa dıe korkarr hamıle kaldıktan sonrada aman bebişee bısey olmasın dıe korkarrr ALLAHIM sen bızı evlat hasretınle sınama yarabbımm...

Evet canim ya hamile kalmak cok zor da bu da zormus valla..bugün karindan kalp atisi duyulabilir mı sence bugün 5+4 olduk
ben 7.haftalıkken duymuştum kalp atışını vajinal muayenede.bir ihtimal duymayabilirsin karından sadece keseyi görebilirsin
herkesın kendıne gore korkusu farklı işte tatlımm..kımı hamıle kalmak için uğrasır ya olmazsa dıe korkarr hamıle kaldıktan sonrada aman bebişee bısey olmasın dıe korkarrr ALLAHIM sen bızı evlat hasretınle sınama yarabbımm...

Amin canım

AMİİİNNN !Evet inanın hepsi cok zor hele bir de oncesinde kayıp varsa ödü kopuyo insanın birşey mı oldu olacak mı diye.. Allah hepimize sabır ve iyi günler versiiin

Günaydın kızlar

Ancak yetiştim sayfaya.
Okumaktan şaşı oldum.

Bugün doktora gidiyorum. Dua edin benim için.
Sanırım kese görecek değil mi bu benim ilk randevum.

hayırlısı olsun canımm,bugün keseyi görürsün,haftayada kalp atışını inşallah,,benim öyle olmuştu,,ama bu heyecanlar ve korkular hiç geçmiyor inann,,her randevuda aynı korkuu ve heyecanla gidiyorum,Allah tamamına erdirsein inşallahh hepimizi

AMİİİNNN !Evet inanın hepsi cok zor hele bir de oncesinde kayıp varsa ödü kopuyo insanın birşey mı oldu olacak mı diye.. Allah hepimize sabır ve iyi günler versiiin

evet canım haklısınn.kızz senın su fasulye tanesı gıbı bebişi yerımm..yazının altında resımler cıkıyor yaa ne kadar guzel yapmışlarr yaaa:34:

İnşallah canim.. Vajinal bakmıyor Dr aslında ben istiyorum görmek ama gerek yok sabret diyo

asyacım kısmet olursa senle neredeyse aynı zamanda bebeişlerimizi alıcaz kucağımıza sanırım. bende yarın gidiyorum doktora kesesini görmeye. insan her aşamada çok geriliyor, doğal gebelik olmayınca tüp çok zormuş valla :nazar::nazar:

mayacım cok sevındım valla canımm..zaman herşeyın ılacı dıye bosuna demıyorlar umarım en yakın zamandaa herşey daha guzel olsunn....hakkınızda hayırlısını versın yarabbim..

akasya hatunn,bebek şirinn nerdesinizz yaaa.... $BEBEK-~1.webp

iyiyim canm malum bugun cumaa yoğunluğum varr..sen nasılsın?
Aman yaa dukan dıyetı berbat bısey cok zorr gıbı sankı denemedım amaaa..bosverın dıyetıı can boğazdan gelirr kızlarrr..

ıyıyım cnm aynen cuma dertı tasası var bızdede....
Yok gelmez can bogazdan yeme sende aaaaaaaaaa

mayacım cok sevındım valla canımm..zaman herşeyın ılacı dıye bosuna demıyorlar umarım en yakın zamandaa herşey daha guzel olsunn....hakkınızda hayırlısını versın yarabbim..

akasya hatunn,bebek şirinn nerdesinizz yaaa.... Eki Görüntüle 379014

evet tuanacım, burda tek tek hepinizin sözünü dinledim, sabrettim herşey yoluna girmeye başladım çok şükür :nazar::54:

ben 7.haftalıkken duymuştum kalp atışını vajinal muayenede.bir ihtimal duymayabilirsin karından sadece keseyi görebilirsin

Amin canım

evet canım haklısınn.kızz senın su fasulye tanesı gıbı bebişi yerımm..yazının altında resımler cıkıyor yaa ne kadar guzel yapmışlarr yaaa:34:

Caniiim beniim Rabbim herrrkese nasip etsin tamamına erdirsin inşallah :))

Back
X