• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ALLAHIM inşallah tutunur bu sefer içime dogdu kesin olucakk.....emeklerinin karşılıgın alırsın inşallah...ikinci tüpü nerede yaptırıyosun

insallah rabbim duani kabul eder.ben iskocyadayim canim burda yaptiriyorum 5 yil oldu artik yanlizligima arkadas olacak binik kuzum gelsin istiyorum hepiniz gibi :34:

haklısın canım benim her an aklımda nolucak napıcaz artık inan gülemiyorum yaa ALLLAHIM BEKLETMEDEN VERSİN İNŞALLAH.

hepimiz öyleyiz canımm...inan içten gülmeyeli o kadar zaman olduki hep bi tarafım eksik...
hayatımın heryerinde anne olamam derdim...öyle zorki...bizi neler bekliyooo bilmiyoruz ya anne olamazsam die arada bi aklımdan geçiriyorum sonra rüyalarıma giriyor...kaç kez anne oldum kaç kez test yaptım negatifler pozitifler gördüm rüyamda ama...son 4 senedir hayatımı tamamen anne olmak üzerine kurduğumu farkettim kararlar aldım bişiler yapayım düşünmeyeyim dieee ama hiç bir zaman aklımdan çıkaramadım...bizi anca anne olmak paklar...

akasyacım gene ordan burdan yazarken karıştırdın hatları çok kaynatmayın haaa
bir duş alıp yatiimm..bugüğn kendimi aşıp bayaa bişr temzilik ve yemek yaptım üstüne börek bilem açtım:1::1::1::1::1:
tatlı rüyalar bize Eki Görüntüle 379676

alsancağa gelirim ben arabayla orda bi park yerim war standart başka yerleri bilemem:1:konakta trafik daha kötü:37:walla ayarlıyalım ya hafta içi olursa ii olur yada cumartesi günü..ama tarih ne?

benimm mii karnım çıkmışşş ayy ne kadarrrr güzell:16:işşallah hepimizin karınlarıı bebeişlerle dolar:16:

gözün aydın o zaman canım...walla kayboldunn artık çoz az haber alıoz sendenn:20:

kuzumm gezz senn sonra hamileliktir bebektir gezemicen çünküü:16:bende yeni geldimm ama heran kaçabilirimm:1:

tünaydınnn canımmmm benimmm:38:

gözün aydın canım tebriklerrr..ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım hafta içi olmasın.çalışanlarda var. cumartesi de bana uyar.

ben burdayıımm :3:

ya beni gün geçtikçe stres sarıyor.. aklımda sorular çoğalıyor.. hamile kalan arkadaşlarım yanıtlarsanız çok sevindirik olurum :17:

transferden sonra hastanede ne kadar süre kaldınız? eve ne şekilde geldiniz? ( yolda bişey olur diye korkuyorum ) , sonracığıma
transferden sonra ne zaman ilk duşunuzu aldınız :1: ya ben hemen banyo yapmak isterim ama galiba birkaç gün yapmamak lazım :44:
kaç gün yattınız da ne zaman dolaşmaya dışarı çıkmaya veya işe gitmeye başladınız? ne bileyim yani neler yediniz içtiniz? of çok karışığım ben bu aralar.. cevaplarsanız öperim sizi kocaman :54::54: :1::1:

canım ben transferden sonra 4-5 saat hastanede yattım.araçla yavaş bir şekilde eve geldim. sanırım 1 haftaya yakın banyo yapmadım :)))) genelde yattım. bol kabak çekirdeği ve ananas yedim. Dimesin %100 ananas suyunu içtim. bol dua ettim.

Şekerim benim dün doktora gittim ya öğlende k.validem gelmiş eşime ne demiş tahmin edin... Bizim çocuğumuz olmuyor ya güya...ben de saklamıyorum tedavimi biliyorlar sonuçta....Ne olacak demiş çocuğunuz olmasa o da olmasa napalım Allah vermiyor deriz.. çok istersek evlat ediniriz...Hemen yumurtlamış aklındakini Evlendirecekmiş oğlunu benden genç ve doğurgan bir hatunla benden gizli çocuğu olunca da bana söyleyeceklermiş.eee demiş bizimki sen nerden bulacasın öyle birini kim kabul eder böyle şeyi sen bulmuşsundur şimdi birini ayarlamışsındır demiş...Meğer bizimkinin aklındaymış bayağıdır....Planı da yapmış eşim çok zengin ya para üretiyor wc de sanki ben de o kadar saf cahil zavallıyım ya kabul etmeliymişim ona göre kusurluyum ya...Kocamın beni boşamadığına dua edip 2. eşi üstüme alacakmış hani boşanmasam diye ya da gidersem gideyim umurunda mı??
Eşim demiş ki ya kusur ben de olsaydı napacaktın..Sen demiş şu sır kapılarındaki kadınlara benzemişsin şaka gibisin demiş.. o da gitmiş zaten...Ben de bir tuhaflık hissettim geldi gitti beni öptü adam sonra gitti işe....Önce anlatmadı yediremedi tabii annesinin böyle düşünmesini...Bir an önce taşınalım gidelim burdan dedi...hiçbirini görmek istemiyorum bunların dedi..sıkıştırdım annen bişey mi dedi diye yok dedi mok dedi.taşındıktan sonra anlatacam uzatma dedi......Ben de müneccim miim neyim saydım buna ne oldu dedim annen sana kız mı bulmuş doğurgan bir kadınla mı evlendirmeyi teklif etti...Adamın ağzı açık kaldı..nerden biliyorsun dedi...Hiç şaşırmam beklerim kendisinden her bişeyi ben anneni senden ii tanıyorum...
eşim çok üsgün bu kadın benim annem ve yuvamı yıkmaya çalışıyor..ben sensiz çocuğu senden olmayan çocuğu napiim diyor...
işte böyle kızlar bugünü de gördümmm yaaaaaaaaa

Allah o kadına akıl fikir versin.....

Buarada iyi haber vereyim size,3 lü test sonucumuz cıktı,tüp dr muza faksladık sagolsun inceledi,herşey normal bi sorun gözükmüyo dedi:))bi parca rahatladık şükür rabbime:))

gözünaydın canım.....

iyi akşamlarrr,
çok şükür kızlar maşallahh kesemi gördüm bugün, ikiz değilmiş büyük ihtimal tek dedi doktor.. ama küçük kalan görünmeyen de olabilirmiş ama galiba tek :) 6 mm cik :)) 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı :) inşallah kalp atışını da duyarııız..darısııı herkesin başına inşallahhh

gözün aydın canım benim.....

hepimiz öyleyiz canımm...inan içten gülmeyeli o kadar zaman olduki hep bi tarafım eksik...
hayatımın heryerinde anne olamam derdim...öyle zorki...bizi neler bekliyooo bilmiyoruz ya anne olamazsam die arada bi aklımdan geçiriyorum sonra rüyalarıma giriyor...kaç kez anne oldum kaç kez test yaptım negatifler pozitifler gördüm rüyamda ama...son 4 senedir hayatımı tamamen anne olmak üzerine kurduğumu farkettim kararlar aldım bişiler yapayım düşünmeyeyim dieee ama hiç bir zaman aklımdan çıkaramadım...bizi anca anne olmak paklar...

aynen egunal sonuna kadar katiliyorum ya millet cikar aklindan baska seylerle ugras eger cok dusunmezssen bakmissin kendiliginden olur diyo ya anlamiyorum bekara kari bosamak kolay insan nasil aklindan cikarirki ben her gune evimde bir eksikle uyaniyorumplanlarimi hep bebek uzerine yapiyorum bebeisim ilk annenmin babamin kardeslerimin gordugu anin hayalini kuruyorum havaalaninda once bana degilde bebisime kosmalarinin hayalini esimin eve daha bi kosarak gelmesini onunla babasini ise yolcu etmeyi yaa kimse anlamiyo daha neler neler anlatsam sayfalar yetmez :(((((9

ayy canım duygulandım yaa söylediklerinin hepsine katılıyorum aynı şeyleri düşünüyoruz bazı geceler rüyamda görüyorum bebeyimiii kucagımda emzirirken beşiyinii bile gördüm uyanıyorum ne bebek var ne beşikk insan sabah kalkar kalkmaz aglarmı ben aglıyorum işte ya hiç olmazsa diye düşününce hayatım kararıyo benimde.....üzülmicem diyorum daha önümde uzun yıllar var diyorum ama olmuyoo saçlarımda beyazlar çıkmaya bşladıı......daha 24 yaşında

aynen egunal sonuna kadar katiliyorum ya millet cikar aklindan baska seylerle ugras eger cok dusunmezssen bakmissin kendiliginden olur diyo ya anlamiyorum bekara kari bosamak kolay insan nasil aklindan cikarirki ben her gune evimde bir eksikle uyaniyorumplanlarimi hep bebek uzerine yapiyorum bebeisim ilk annenmin babamin kardeslerimin gordugu anin hayalini kuruyorum havaalaninda once bana degilde bebisime kosmalarinin hayalini esimin eve daha bi kosarak gelmesini onunla babasini ise yolcu etmeyi yaa kimse anlamiyo daha neler neler anlatsam sayfalar yetmez :(((((9
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
gece gece dertlendimm yineeee:ssz::ssz::ssz::ssz:
yalnız sadece sarı kafada sigarayı kullanıyommm yoksa karşıyım belirtmeden geçemiciimmmm

Biri bize hayden yatın desin amaaa...saat kaç olmuş ben hala ayaktayımmm...

canlarım iyi geceler allah rahatlık versin en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım allah kimseyi evladı ile sınamasın hayırlı sağlıklı ömürlü annali babalı bebişler versin.... (çifter çifter)bide yarın giremeyebilirim eşimle küçük bir haftasonu kaçamağı yapacağız hepinizi seviyorummmm....

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
gece gece dertlendimm yineeee:ssz::ssz::ssz::ssz:
yalnız sadece sarı kafada sigarayı kullanıyommm yoksa karşıyım belirtmeden geçemiciimmmm

hic sorma o zikkimi birakmak icin ugrasiyorum iki haftadir bu tedavimde hic icmemis olmak icin temizlensin diye vucudum ama inan bunaliyorum bazen gecen esim dediki hep calisiyorum calis calis ne icin kim icin calisiyorum ki dedi oyle zoruma gittiki hee dedim ne demek bu yani cocugun olmuyor diye totonun ustune mi oturcan ne yiyp icicez dedim sanki her calisan cocuk icin mi calisiyor dedim susutu ama bal gibi belliydi onun icin dedigi :((((

canlarım iyi geceler allah rahatlık versin en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım allah kimseyi evladı ile sınamasın hayırlı sağlıklı ömürlü annali babalı bebişler versin.... (çifter çifter)bide yarın giremeyebilirim eşimle küçük bir haftasonu kaçamağı yapacağız hepinizi seviyorummmm....
iyi geceler canımmmm............
Biri bize hayden yatın desin amaaa...saat kaç olmuş ben hala ayaktayımmm...

hadi bizde yatalım......

iyi geceler canim :)

Bugün doktora gidecekti yumoş durumuna göre aşılama yapılacaktı acep naptıı ki..

Back
X