canım bende aynı şeyleri yaşadım ablamun 5 yıl olmadı ama şimdi iki tane bende de aynı dert 14yıl benimki biraz uzun oldu yani genetik faktörler benim halalarımında olmamış amca kızının yok amca olununda yok bunlarda kardeş yani olabiliyor ama önemliolan tedaviye erken başlamak bence beklemesinler
yiyorum şekerim o dedikleriniii...
memleket hasreti var tabii...gezmen doğal cicim...iyicene bi hasret gider test sürecinde beklerken gezemicen zatennn he he he ...
günaydınnnn...
erken kalktım ama sabah vitaminleri alırken atıştırıyorum o kesiyooo beni kahvaltıda gecikiyooo haliyleee...
arkadaşlarımmm ben bugünn yine gezentiyimmanneciğim ve kardeşimle gezicem bugünn..ciciler alayım kendimee renkli renkli yazz gelioooo hepinizi çokk öpüyorumm ewe ne zaman dönerim orası belli olmaz haydiii görüşmek üzereee..hepimizin hafta sonu çok güzel geçerr işşallahh..sizi sewiyorumm
Doğru valla testsurecinde almanyadayim ama artık gezemiyorum yumurtalar büyüdü arabada bı tuaf oluyorum bide ben biletimi 2 yada 3 gün uzatmam gerekiyor transfer yüzünden bakalım artık ama bı tuaf etti bu hormonlar beni iki gündür hantallastim 20 sen 15 mm kadar yumurta var sende genetik yapcaz dediler cooook yumurta olması iyi dediler bakalım artık
Onu hiç sormadım az snr sorarım kaç çıkması normal?????ohh gez vallaaa havalar ısındı durmazsın sen evde...
bizde seni seviyoyuzzz..
yumoşlar büyüyünce hem şişkinlik oluyoo hemde hantallaşıyorsun çok normal...
e2 hormonun kaç çıkıyooo o da çok önemlii...
2012 tüp bebek günlüğümüzde hamiş arkadaşlar kimler, nerde yaptırmışlar kaçıncı denemeleri yazarlarsa sevinirim..çok fazla olumlu sonuç okumadım,moralimi bozuo bu dayada ben takip edemedim,o yüsden lütfen biz varız hamileyiz herşey yolunda die haberlerini bekliorum,ve sağlıklı bi gebelik diliorum onlara :)
Encancım 1 kere denediler ama şu an biraz maddi sıkıntıları var halledince tekrar denicekler.. Biz de olmayan uğraşan hiç yok ne baba tarafı ne anne tarafı bilmiyorum bizim imtihanımız böyle demek ki.. Senin ne aşama da tedavin?
Guldenim bu arada benim transferim anestezimi olacak aleti gordumde çıldırdım valla doktorum diğer türlü yapcaz o zaman dedi de rahatladım
Onu hiç sormadım az snr sorarım kaç çıkması normal?????
OPU anestizili olur transferde anestezi olmaz cicim..
transferi muayene gibi düşünnn 5 dk lık bi işlem...
sor tabii..5000 nin altında olması gerekir çok yumoşu olanlar için bu değer çok çok önemlidir...
Benim ikiside anestezili olacak aleti gördüm kadın muane bile edemedi normal kamerayla bakıyor diğer aletler bakamadı bile kafayı yedim valla görünce
kız Allah iyiliğini versin emii...sen korktun diye anestezili olacak o zaman...
transferi riske atamazlar saniyeler içinde bitmesi gereken bi işlem...
senin hazır olmanı bekleyemezler haliyle anestezi vereceklerdir..
Guldenim bu arada benim transferim anestezimi olacak aleti gordumde çıldırdım valla doktorum diğer türlü yapcaz o zaman dedi de rahatladım
canım ben nisan ilk hafta laparaskopi sonra tüp denencek dr çok güveniyorum enazında bugüne kadar söylenmeyen teşhis koydu amaliyat şart sonra şansın yüksek dedi hayırlısı ben antalya ali fuat şengöre gidiyorum herkez çok memnun bakalım denicez
Aynen öyle canım benim diyorum ya aleti görünce çıldırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?