Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ben tedavi sürecinde deyilim ama sana destek olduğumu unutma korkma allah yardım eder yumurta sayın biraz fazla ama benim bi arkadaşımda seningibi olmuştu ama ikizleri oldu allah yardımcın olsun

tamam canım ilk fırsatta eklerim listeye..
maşallah canım 30 yumoşunaa...
ben 19 yumoşla ohss oldum çok çektim...
e2 5000 nin üzerine çıkmıştı ama ihmal kurbanı oldm resmen...
göstere göstere gelen ohss ye rağmen tedaviyi yarıda kesmediler ve transferşm oldu hastaneye yatırdılar vs...
30 yumoş her zaman ohss için risk demektir e2 hormonunun son gün kaç olduğu çok önemli doktorlar bir anda yükselmesinden endişelilerdir..

30 yumurta çok değil mı ????? Benim onuda ya Pazartesi yada salı olacak sanırsam

benim opu'yu aslinda cumartesi (bugun) yapacaklardi, ama e2 sonucu 2200 gelince cuma yapalim dediler. e2 mutlaka takip edilmeli..

Sizleride hergün muane ediyorlar mı ben hergün muane altındayım hergün kan alıyorlar kolum delik deşik oldu valla

benim opu'yu aslinda cumartesi (bugun) yapacaklardi, ama e2 sonucu 2200 gelince cuma yapalim dediler. e2 mutlaka takip edilmeli..

evet şekerim aynen ölee ben çok fena madurum bu durumdann dolayıı..

Sizleride hergün muane ediyorlar mı ben hergün muane altındayım hergün kan alıyorlar kolum delik deşik oldu valla

eski merkez de 3 günde bir gidiyodum ama yeni daktırım nasıl bi yol izleyecek bilmiyorum...

bu gün benim test günümdü baktın kimse merak etmemiş söylemiyim ozaman hıhhhh..

bi 2394.sayfaya bak bakalım seni hatırlamamışmıyım bugünnnn..hem sen hamilesinnn biliyom ben...

Ben hergün kan veriyorum ona göre ilaç uyguluyorlar ama hergün gonal f 150 vuruyorum dedimki doktoruma iki gün gelmesem olmaz mı yok olmaz dedi riske atamayız dedi demekki merkesten merkeze değişiyor

Ben hergün kan veriyorum ona göre ilaç uyguluyorlar ama hergün gonal f 150 vuruyorum dedimki doktoruma iki gün gelmesem olmaz mı yok olmaz dedi riske atamayız dedi demekki merkesten merkeze değişiyor

evet canım merkeze göre değişiyor...
hergün bakılsın daha iyi bi anda artışa falan geçer e2 nolur nolmaz...

çok sağolun kızlar rabbim dileyen uğraşan her kulunun emeğini boşa çıkarmasın dualarım sizlerle rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin(amin)

şükürler olsun 4.kez hamileyim inşallah bu sefer vaktinde doğurabilirim bebeğimi sonucum 254.7

Cok mutlu oldum, Allah kucagina almaya nasip etsin insallah, darisi basimiza bizim icin de dua et

Maaşallah bu değerlerle ikizler geliyor demektir ..darısı başımıza..Rabbim tamamına erdirsin kucağına almak nasip olsun inşaallah

Eki Görüntüle 379805 Eki Görüntüle 379805 =CONFIG]379806[/ATTACH]Eki Görüntüle 379806 Eki Görüntüle 379806 Eki Görüntüle 379806 Eki Görüntüle 379806 Eki Görüntüle 379806 Eki Görüntüle 379806 Eki Görüntüle 379806 Eki Görüntüle 379806 62::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…