morfoloji+ileri hareket problem,yaşım 29,IVI tüp bebek merkezi,pazartesi OPU'm var,30 yumurtam var,inşallah bi aksilik olmaz herşey yolunda gider,yumurta sayım fazla geldi bana OHSS olabilirim gibi ama E2 hormonumu 1800 duydum,umarım iyidir,gerçi doktor da olumsuz bişi demedi ama genede herşeyden şüphe duyuyorum,sanki bişiler gizlio :))) bana da dua edin,herkese ALLAH kolaylık versin,sağlıklı bebişler versin inşallah!
morfoloji+ileri hareket problem,yaşım 29,IVI tüp bebek merkezi,pazartesi OPU'm var,30 yumurtam var,inşallah bi aksilik olmaz herşey yolunda gider,yumurta sayım fazla geldi bana OHSS olabilirim gibi ama E2 hormonumu 1800 duydum,umarım iyidir,gerçi doktor da olumsuz bişi demedi ama genede herşeyden şüphe duyuyorum,sanki bişiler gizlio :))) bana da dua edin,herkese ALLAH kolaylık versin,sağlıklı bebişler versin inşallah!
tamam canım ilk fırsatta eklerim listeye..
maşallah canım 30 yumoşunaa...
ben 19 yumoşla ohss oldum çok çektim...
e2 5000 nin üzerine çıkmıştı ama ihmal kurbanı oldm resmen...
göstere göstere gelen ohss ye rağmen tedaviyi yarıda kesmediler ve transferşm oldu hastaneye yatırdılar vs...
30 yumoş her zaman ohss için risk demektir e2 hormonunun son gün kaç olduğu çok önemli doktorlar bir anda yükselmesinden endişelilerdir..
tamam canım ilk fırsatta eklerim listeye..
maşallah canım 30 yumoşunaa...
ben 19 yumoşla ohss oldum çok çektim...
e2 5000 nin üzerine çıkmıştı ama ihmal kurbanı oldm resmen...
göstere göstere gelen ohss ye rağmen tedaviyi yarıda kesmediler ve transferşm oldu hastaneye yatırdılar vs...
30 yumoş her zaman ohss için risk demektir e2 hormonunun son gün kaç olduğu çok önemli doktorlar bir anda yükselmesinden endişelilerdir..
bu gün benim test günümdü baktın kimse merak etmemiş söylemiyim ozaman hıhhhh..
benim opu'yu aslinda cumartesi (bugun) yapacaklardi, ama e2 sonucu 2200 gelince cuma yapalim dediler. e2 mutlaka takip edilmeli..
Sizleride hergün muane ediyorlar mı ben hergün muane altındayım hergün kan alıyorlar kolum delik deşik oldu valla
evet şekerim aynen ölee ben çok fena madurum bu durumdann dolayıı..
eski merkez de 3 günde bir gidiyodum ama yeni daktırım nasıl bi yol izleyecek bilmiyorum...
bi 2394.sayfaya bak bakalım seni hatırlamamışmıyım bugünnnn..hem sen hamilesinnn biliyom ben...
şükürler olsun 4.kez hamileyim inşallah bu sefer vaktinde doğurabilirim bebeğimi sonucum 254.7
şükürler olsun 4.kez hamileyim inşallah bu sefer vaktinde doğurabilirim bebeğimi sonucum 254.7
Ben hergün kan veriyorum ona göre ilaç uyguluyorlar ama hergün gonal f 150 vuruyorum dedimki doktoruma iki gün gelmesem olmaz mı yok olmaz dedi riske atamayız dedi demekki merkesten merkeze değişiyor
çok sağolun kızlar rabbim dileyen uğraşan her kulunun emeğini boşa çıkarmasın dualarım sizlerle rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin(amin)
Cok mutlu oldum, Allah kucagina almaya nasip etsin insallah, darisi basimiza bizim icin de dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?