Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aynen öyle canım benim diyorum ya aleti görünce çıldırdım ben

hadi korkmadın diyelimmm sen kesin sinirden gülme krizine falan girersin tedavi yalan olur en iyisimii anestezi versinler...
demek kafayı bulmayı çok seviyosun senn...

Bana problem olur demediler öyle olsaydı derlerdi

ayy siniden karnıma ağrılar giriyor
kayınvaldem kızına yelek örüyordu bende ozamanlar 3 aylıktım benimkinede kırmızı yelek ör dedim
oğlan kırmızı yelekmi giyermiş dedi daha cinsiyeti belli bile değil bu benım çok zoruma gitti.
bugun getirmiş ördüklerini 2 kırmızı var bende kırmızıları istemiyorum bana böyle böyle dedin dedim bende
hep böyle yapıyon beni ağlatıyon dedi onu söylediğinde bende çok ağlamıştım
dünde ne kadir kıymetsiliğimi ne hakkaniyetsizliğimi bıraktı 7 senedir ağzımı açmadım hiç hamile kaldığımdan beri
tutmuyom içimde ağlayarak kızınıda aldı gitti duramam burda hadi gidelim diye
ağlayıncada içime dert oldu.duygu sömürüsü yaptığınıda biliyorum akşama eşime anlatacak ve yine huzursuzluk olacak.

Bu arada usuttum ben bu bı problem yaratır mı sizce sosun kapalı insallah grip olmam ama oksuruyorum

yok şekerim sana sorun olmazda doktorlara acıdım şimdiden...
sen ne var ne yok ortaya serdiğinde ve anesteziden dolayı kontrol dışı olduğunda üşütmenin verdiği gaz birikiminiii doktorlara salarsın diye endişeliyim onun dışında bişi olmaz yaniii

hadi korkmadın diyelimmm sen kesin sinirden gülme krizine falan girersin tedavi yalan olur en iyisimii anestezi versinler...
demek kafayı bulmayı çok seviyosun senn...

He valla çok seviyorum yüm gözünü ac gözünü bitti oh ne güzel valla ben dangallak genetikciye ne sordum biliyor mü bende emrioyu görmek istiyom resimlerini verebilirmisiniz dedim bide cinsiyet konusunu sordum eğer birtane olursa diyebilirim dedi bende hepsini söyleseniz olmaz mı dedim duşun yani adam rapora yazacam zaten dedi ama transfer eden doktor hangisi hangisi oldunu bilmez dedi

Oyyyyy oyyy

bi kaynana olayı dahaaa...
sen sakın canını sıkmaaaaaaaaaa....
eşinde onun lafıyla sana bişey demez bence...
ya da bişi dememeliiii...
o söylerken seni üzerken iyi sen bişi deyince olaymı çıkacak yaniii..
zaten zor günler geçirirken bi de bunlarla yorma kendini bırak kime ne derse desin...

ben haklı olsam bile eşim çok anneci babacı olduğundan problem çıkacaktır.
acaba benmi hatalıyım burda öyle bir konuştuki kendimi suçlu hissettim
uff bilmiyorum içime atmaktan bıkmıştım artık rahatladım resmen

sende o potansiyel var yanii bi daha düşün derim anestezi işini..
uyandığında doktorları sana kıs kıs gülüyo olarak bulabilirsin yanii...
tıp literatüründe transferde gaz patlaması yaşayan ilk hasta olarak tarihe geçme sonraa

kinci hatunsun şekerim...
o günü unutmayıp misilleme yapmışsın ama bundan da rahatsız olan yine sensin..
belki sadece beni o gün çok üzmüştün ama ben yinede bunları kabul ediyorum diyebilirdin...
bende bi gün telefonda kaynanamı fena ağlatmıştım içimdeki herşeyi söledim...
aslada pişman değilimmm...o günden sonra haddini aşmadı bi daha...
elin kızını ağlatırken kolay kendilerine sıra gelince hep saygı beklesinler...
durumdan rahatsızsan ve eşinin bunu olay haline getirmesinden endişe ediyorsan hiç eşine laf gitmeden ara konuş...
hmileyim hassasım bu ara falan de özürdileme sadece durumunun akasına sığın onu bahane et...
biraz abarttım de..

canlarım bende yazdıklarınızı okuyunca gülme krizine girdim hani transverde idrara sıkışık oluyosun ya ikinci denememde doktor geç gelmişti bende çok sıkışmıştım hemşire biraz boşalt dedi ben hepsini boşaltırım diye girmemiştim vc ye ama nerdeyse dr suratına yapıyordum neyse ucuz atlattık ama yatağa gelince dayanamadım ve yatak göl neyseki kızmadılar olur böyle şeyler dediler

canımcım yumoşlardan haber gelmedimi ya da ne zaman gelecek...
yazmanı bekliyorum ama hiç bişi yazmadın...

canım hamile hamile takılma böle şeyleree üzme kendini de bebişinide boşverr sen hamilesinn bebeğini düşünnn hiç bir şey bebeğinden daha önemli değill kuzuumm

bu normal bi durum şekerim...çok kişi senin yaşadıklarını yaşıyor ben ne hikayeler duydum idrara sıkışma durumuyla ilgili...
ama selonun ki üşütmeden kaynaklı gaz sıkışması o gün hem idrara sıkışık olacak hem gaz sıkışması yaşayacak ikisinin bir arada olduğunu düşünemiyorum yaniii

morfoloji+ileri hareket problem,yaşım 29,IVI tüp bebek merkezi,pazartesi OPU'm var,30 yumurtam var,inşallah bi aksilik olmaz herşey yolunda gider,yumurta sayım fazla geldi bana OHSS olabilirim gibi ama E2 hormonumu 1800 duydum,umarım iyidir,gerçi doktor da olumsuz bişi demedi ama genede herşeyden şüphe duyuyorum,sanki bişiler gizlio :))) bana da dua edin,herkese ALLAH kolaylık versin,sağlıklı bebişler versin inşallah!

Son düzenleme:

Oy Gül'den oy millet bana bakıyor bu niye gülüyor diye hastanedeyim ya offff kriz geldi ama gulerine bile karnım ağrıyor

Kız o gün stresten kesin cisim bile gelmez habire su içemde sıkışık olamam gibi geliyor bana

canımcım yumoşlardan haber gelmedimi ya da ne zaman gelecek...
yazmanı bekliyorum ama hiç bişi yazmadın...

Gecmisi okuyodum biraz, biraz kocama da uyuz oldum o yuzden geciktim yazmaya. Dun opu dan sonra hic ilgilenmedi benle diyebilirim. Bugunde arabasi tamirdeydi, araba lazimdi, ben de kizdim vermedim arabami cikarim belki diye. Sabah haber vermeden cikip gitmis ise, ne hali varsa gorsun yani.
Merkezden aradilar canim, 18 yumurtanin 14'u olgunmus. 13 tanesi dollenmis, durumlari iyiymis . Yarin arayip tekrar bilgi verecekler transfer icin. Benim ilkinde de 16 toplanip 14 u dollenmisti. sonra 3. gunu transferi yaptilar tutmadi. Simdi 5. gune gider demisti hoca ama bakicaz iste, biraz keyfim kacti. Neyse bu sefer grade 2 sperm bulmuslar sanirim, gecen sefer sadece grade 3 tu. Bizde ciddi morfoloji sorunu var (%1) . Belki de evicap ve proxeed in faydasi olmustur. Kismet artik, manevi olarak yorucu bir surec bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…