Aynen öyle canım benim diyorum ya aleti görünce çıldırdım ben
benim transferim de anestezili olcak,hem benim için hem doktorlar için iyi ama embrio için kötü mü acaba,doktor bi etkisi olmaz dedi iyi ozaman dedim çünkü ben aşılamada çok zorlanmış çok ağlamıştım hep kıpırdadım,rahmim sola yatıkmış ve döl yolum direk değilmiymiş ne,rahim ağzına kolay ulaşılmıo onu anladımama anestezi asla transfer olmaz die bişi okudunuzmu,idrara sıkışık olmak gerekeceği için dio bazı arkadaşlar,ne bilim kafam karıştı...
2393.sayfadaki hamiş listemize bakabilirsinnn...
cnm ben orda tedavi sürecinde olanları gördüm birde sonuçlarını alıp "bidahaki sefere" yazanları,ki bu haberlere canım sıkıldı,hamiş listesi nerde,öptm!
Bu arada usuttum ben bu bı problem yaratır mı sizce sosun kapalı insallah grip olmam ama oksuruyorum
hadi korkmadın diyelimmm sen kesin sinirden gülme krizine falan girersin tedavi yalan olur en iyisimii anestezi versinler...
demek kafayı bulmayı çok seviyosun senn...
yok şekerim sana sorun olmazda doktorlara acıdım şimdiden...
sen ne var ne yok ortaya serdiğinde ve anesteziden dolayı kontrol dışı olduğunda üşütmenin verdiği gaz birikiminiii doktorlara salarsın diye endişeliyim onun dışında bişi olmaz yaniii
ayy siniden karnıma ağrılar giriyor
kayınvaldem kızına yelek örüyordu bende ozamanlar 3 aylıktım benimkinede kırmızı yelek ör dedim
oğlan kırmızı yelekmi giyermiş dedi daha cinsiyeti belli bile değil bu benım çok zoruma gitti.
bugun getirmiş ördüklerini 2 kırmızı var bende kırmızıları istemiyorum bana böyle böyle dedin dedim bende
hep böyle yapıyon beni ağlatıyon dedi onu söylediğinde bende çok ağlamıştım
dünde ne kadir kıymetsiliğimi ne hakkaniyetsizliğimi bıraktı 7 senedir ağzımı açmadım hiç hamile kaldığımdan beri
tutmuyom içimde ağlayarak kızınıda aldı gitti duramam burda hadi gidelim diye
ağlayıncada içime dert oldu.duygu sömürüsü yaptığınıda biliyorum akşama eşime anlatacak ve yine huzursuzluk olacak.
bi kaynana olayı dahaaa...
sen sakın canını sıkmaaaaaaaaaa....
eşinde onun lafıyla sana bişey demez bence...
ya da bişi dememeliiii...
o söylerken seni üzerken iyi sen bişi deyince olaymı çıkacak yaniii..
zaten zor günler geçirirken bi de bunlarla yorma kendini bırak kime ne derse desin...
Oyyyyy oyyy
ben haklı olsam bile eşim çok anneci babacı olduğundan problem çıkacaktır.
acaba benmi hatalıyım burda öyle bir konuştuki kendimi suçlu hissettim
uff bilmiyorum içime atmaktan bıkmıştım artık rahatladım resmen
sende o potansiyel var yanii bi daha düşün derim anestezi işini..
uyandığında doktorları sana kıs kıs gülüyo olarak bulabilirsin yanii...
tıp literatüründe transferde gaz patlaması yaşayan ilk hasta olarak tarihe geçme sonraa
ayy siniden karnıma ağrılar giriyor
kayınvaldem kızına yelek örüyordu bende ozamanlar 3 aylıktım benimkinede kırmızı yelek ör dedim
oğlan kırmızı yelekmi giyermiş dedi daha cinsiyeti belli bile değil bu benım çok zoruma gitti.
bugun getirmiş ördüklerini 2 kırmızı var bende kırmızıları istemiyorum bana böyle böyle dedin dedim bende
hep böyle yapıyon beni ağlatıyon dedi onu söylediğinde bende çok ağlamıştım
dünde ne kadir kıymetsiliğimi ne hakkaniyetsizliğimi bıraktı 7 senedir ağzımı açmadım hiç hamile kaldığımdan beri
tutmuyom içimde ağlayarak kızınıda aldı gitti duramam burda hadi gidelim diye
ağlayıncada içime dert oldu.duygu sömürüsü yaptığınıda biliyorum akşama eşime anlatacak ve yine huzursuzluk olacak.
canlarım bende yazdıklarınızı okuyunca gülme krizine girdim hani transverde idrara sıkışık oluyosun ya ikinci denememde doktor geç gelmişti bende çok sıkışmıştım hemşire biraz boşalt dedi ben hepsini boşaltırım diye girmemiştim vc ye ama nerdeyse dr suratına yapıyordum neyse ucuz atlattık ama yatağa gelince dayanamadım ve yatak göl neyseki kızmadılar olur böyle şeyler dediler
canlarım bende yazdıklarınızı okuyunca gülme krizine girdim hani transverde idrara sıkışık oluyosun ya ikinci denememde doktor geç gelmişti bende çok sıkışmıştım hemşire biraz boşalt dedi ben hepsini boşaltırım diye girmemiştim vc ye ama nerdeyse dr suratına yapıyordum neyse ucuz atlattık ama yatağa gelince dayanamadım ve yatak göl neyseki kızmadılar olur böyle şeyler dediler
bu normal bi durum şekerim...çok kişi senin yaşadıklarını yaşıyor ben ne hikayeler duydum idrara sıkışma durumuyla ilgili...
ama selonun ki üşütmeden kaynaklı gaz sıkışması o gün hem idrara sıkışık olacak hem gaz sıkışması yaşayacak ikisinin bir arada olduğunu düşünemiyorum yaniii
canımcım yumoşlardan haber gelmedimi ya da ne zaman gelecek...
yazmanı bekliyorum ama hiç bişi yazmadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?