Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.. güzel bir hafta diliyorum hepinize, tedavide olan herkesin allah yardımcısı olsun inş.
Canım ne yaptın? Ben kaçırmış olabilirim kese görmeye gidecektin nasıl geçti?
Gunaydin kizlar cok kotu bir gece gecirdim ignelerin agrisindan sabaha kadar yatamadim popomun uzerine oturamiyorum sabaha kadar hangi tarafa yattiysam olmadi offf
GunaydinnnnnnnnGunaydin canlarim gece 1 de catlatma Ingnemi vurdum Az. Snr kan vermeye gidecem Biraz Sesim duzeldi kendimi Daha Iyi hissediyorum coooook sukur Benim kaynana var ya bebek battaniyesi ormeye baslamisdolu olsun diye dua ediyormus orerken
![]()
günaydınlar nasılsınz iyi bir hafta olması dileğiyleeeee...............................
Günaydın herkese mutlu, umutlu, sağlıklı veee bol hamişli bir hafta diliyorum..![]()
Günaydın kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olması DiLEgiYLE ....:
günaydın mutlu ve huzurlu bir hafta bizimle olsun:82::123::127::131:
günaydın kızlar.. güzel bir hafta diliyorum hepinize, tedavide olan herkesin allah yardımcısı olsun inş.
Günaydınnn iyi haftalar............
Egunal listeye benide ekle canim transfer asamasindayim sekixinci deneme pcos
Ben regli olmayı bekliyorum listeden düşmeyeyim dedim :18:
günaydın canım nasılsın ağrıların devam ediyormu
günaydın canımcım. gittik cumartesi gördük keseyi çok şükür. kalbi atmaya başlamış ama sesini duyamadık. 2 hafta sonra dedi doktor. çok şükürki herşey yoluna girdi. eşim seyahate gitti yok burda. bende aksilik ya üşütmüşüm ilaçta alamıyorum. heryerim ağrıyo başımı kaldıramıyorum. izin de alamadım geldim işe :44:
sen nasılsın canım :)
Gunaydin kizlar cok kotu bir gece gecirdim ignelerin agrisindan sabaha kadar yatamadim popomun uzerine oturamiyorum sabaha kadar hangi tarafa yattiysam olmadi offf
GunaydinnnnnnnnGunaydin canlarim gece 1 de catlatma Ingnemi vurdum Az. Snr kan vermeye gidecem Biraz Sesim duzeldi kendimi Daha Iyi hissediyorum coooook sukur Benim kaynana var ya bebek battaniyesi ormeye baslamisdolu olsun diye dua ediyormus orerken
![]()
günaydınlar nasılsınz iyi bir hafta olması dileğiyleeeee...............................
Eki Görüntüle 380683 Eki Görüntüle 380683
Günaydınnnn....
Canım arkadaşlarıma güzel bir hafta diliyorum...
HAZALMERT,PEMBE_HAYAL,CİCİBABY Bugün OPU olacaklar...
ASELNAZZ Bebeğiyle buluşacak...
Hepimizin Allah yardımcısı olsun...
Günaydın herkese mutlu, umutlu, sağlıklı veee bol hamişli bir hafta diliyorum..![]()
günaydın canımcım. gittik cumartesi gördük keseyi çok şükür. kalbi atmaya başlamış ama sesini duyamadık. 2 hafta sonra dedi doktor. çok şükürki herşey yoluna girdi. eşim seyahate gitti yok burda. bende aksilik ya üşütmüşüm ilaçta alamıyorum. heryerim ağrıyo başımı kaldıramıyorum. izin de alamadım geldim işe :44:
sen nasılsın canım :)
Canım çok sevindim senin adına eşin ne yaptı? Bebişini görünce pişman olmuştur sanırım.. Geçmiş olsun ilaçsız zorlar bayağı ıhlamur+ bal takviyesi yap bol bol iç canım..Ben iyiyim tatlım çalışıyorum.. Heyecanla kırmızıları bekliyorum.. Nisan 16 gibi regl olucam bakalım darısı başıma ve tüm isteyenlere...
hadi gözün aydın canım keseyi görmüşsün kalp sesinide duyunca seden mutlusu olmayacak
geçmiş olsun çok fazla bitki çaylarına yüklenme 1-2 bardak ıhlamur iç hazır bitki çaylarını tüketme
içinde hamileler için riskli bitkiler varmış.
ya evet heyecanlandı o da. sorular sorup durduilaçsız iyileşmek çok zormuş valla.
canımmm allah hepimizin yüzünü güldürsün. inşallah sen de tez zamanda kavuşursun bebişine![]()
HEPİNİZEE günaydınn arkadaşlarrr...arkadaşlarımızın allah yardımcısı olsunn..iyi haberlerlee gelsinlerr inşallahhh....
![]()
Günaydınnnn....
Canım arkadaşlarıma güzel bir hafta diliyorum...
HAZALMERT,PEMBE_HAYAL,CİCİBABY Bugün OPU olacaklar...
ASELNAZZ Bebeğiyle buluşacak...
Hepimizin Allah yardımcısı olsun...
HEPİNİZEE günaydınn arkadaşlarrr...arkadaşlarımızın allah yardımcısı olsunn..iyi haberlerlee gelsinlerr inşallahhh....
günaydın canlarım guzel bır hafta olsun inş. hepımızeeeeee......
Gunaydin herkese iyi haftalar
günaydınnnn şekerlerr...
nasılsın kuzum agrıların devam edıyor mu...