• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ne yaptın? Ben kaçırmış olabilirim kese görmeye gidecektin nasıl geçti?

günaydın canımcım. gittik cumartesi gördük keseyi çok şükür. kalbi atmaya başlamış ama sesini duyamadık. 2 hafta sonra dedi doktor. çok şükürki herşey yoluna girdi. eşim seyahate gitti yok burda. bende aksilik ya üşütmüşüm ilaçta alamıyorum. heryerim ağrıyo başımı kaldıramıyorum. izin de alamadım geldim işe :44:
sen nasılsın canım :)

Gunaydin kizlar cok kotu bir gece gecirdim ignelerin agrisindan sabaha kadar yatamadim popomun uzerine oturamiyorum sabaha kadar hangi tarafa yattiysam olmadi offf

GunaydinnnnnnnnGunaydin canlarim gece 1 de catlatma Ingnemi vurdum Az. Snr kan vermeye gidecem Biraz Sesim duzeldi kendimi Daha Iyi hissediyorum coooook sukur Benim kaynana var ya bebek battaniyesi ormeye baslamis :6: dolu olsun diye dua ediyormus orerken :9:

günaydınlar nasılsınz iyi bir hafta olması dileğiyleeeee...............................

Günaydın herkese mutlu, umutlu, sağlıklı veee bol hamişli bir hafta diliyorum..:21::36::16:

Günaydın kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olması DiLEgiYLE ....:

günaydın mutlu ve huzurlu bir hafta bizimle olsun:68::82::123::127::131:

günaydın kızlar.. güzel bir hafta diliyorum hepinize, tedavide olan herkesin allah yardımcısı olsun inş.

Günaydınnn iyi haftalar............

günaydıınnnn canım arkadaşlarım...

Egunal listeye benide ekle canim transfer asamasindayim sekixinci deneme pcos

tamam şekerimmm...ama bu bilgiler yetmez bana :9:
yaş ve merkezide yazıver cicim...
8.denemenmiiii:53::53::53:
Allahım yüzünü güldürsün bu kez...bende pko luyum...2.denemem...

Ben regli olmayı bekliyorum listeden düşmeyeyim dedim :18:

he he he kuzum 10 gün bilgi vermeyen silinecektir cümlesi 10 gün kendisinden haber alamadığımız kişiler için geçerli sen ortalıkta olduğun müddetçe sürekli durumun hakkında bilgi vermen gerekmiyooo...değişiklik olduğunda mesela kırmızılar geldiğinde yazarsın onun dışında sohbete devam...

günaydın canım nasılsın ağrıların devam ediyormu

idare eder canımmm...
şişkinliğim var...bu günlerde geçecek inşallah...
zor zanaat bizim için anne olmak...
Allah yardımcımız olsun..
sen nörüyonnn....

günaydın canımcım. gittik cumartesi gördük keseyi çok şükür. kalbi atmaya başlamış ama sesini duyamadık. 2 hafta sonra dedi doktor. çok şükürki herşey yoluna girdi. eşim seyahate gitti yok burda. bende aksilik ya üşütmüşüm ilaçta alamıyorum. heryerim ağrıyo başımı kaldıramıyorum. izin de alamadım geldim işe :44:

Canım çok sevindim senin adına eşin ne yaptı? Bebişini görünce pişman olmuştur sanırım.. Geçmiş olsun ilaçsız zorlar bayağı ıhlamur+ bal takviyesi yap bol bol iç canım..Ben iyiyim tatlım çalışıyorum.. Heyecanla kırmızıları bekliyorum.. Nisan 16 gibi regl olucam bakalım darısı başıma ve tüm isteyenlere...

Gunaydin kizlar cok kotu bir gece gecirdim ignelerin agrisindan sabaha kadar yatamadim popomun uzerine oturamiyorum sabaha kadar hangi tarafa yattiysam olmadi offf

GunaydinnnnnnnnGunaydin canlarim gece 1 de catlatma Ingnemi vurdum Az. Snr kan vermeye gidecem Biraz Sesim duzeldi kendimi Daha Iyi hissediyorum coooook sukur Benim kaynana var ya bebek battaniyesi ormeye baslamis :6: dolu olsun diye dua ediyormus orerken :9:

günaydınlar nasılsınz iyi bir hafta olması dileğiyleeeee...............................

Eki Görüntüle 380683 Eki Görüntüle 380683
Günaydınnnn....
Canım arkadaşlarıma güzel bir hafta diliyorum...
HAZALMERT,PEMBE_HAYAL,CİCİBABY Bugün OPU olacaklar...
ASELNAZZ Bebeğiyle buluşacak...
Hepimizin Allah yardımcısı olsun...

Günaydın herkese mutlu, umutlu, sağlıklı veee bol hamişli bir hafta diliyorum..:21::36::16:

günaydın kızlar.. güzel bir hafta diliyorum hepinize, tedavide olan herkesin allah yardımcısı olsun inş.

HEPİNİZEE günaydınn arkadaşlarrr...arkadaşlarımızın allah yardımcısı olsunn..iyi haberlerlee gelsinlerr inşallahhh....

hadi gözün aydın canım keseyi görmüşsün kalp sesinide duyunca seden mutlusu olmayacak :34:
geçmiş olsun çok fazla bitki çaylarına yüklenme 1-2 bardak ıhlamur iç hazır bitki çaylarını tüketme
içinde hamileler için riskli bitkiler varmış.

Canım çok sevindim senin adına eşin ne yaptı? Bebişini görünce pişman olmuştur sanırım.. Geçmiş olsun ilaçsız zorlar bayağı ıhlamur+ bal takviyesi yap bol bol iç canım..Ben iyiyim tatlım çalışıyorum.. Heyecanla kırmızıları bekliyorum.. Nisan 16 gibi regl olucam bakalım darısı başıma ve tüm isteyenlere...

ya evet heyecanlandı o da. sorular sorup durdu :nazar: ilaçsız iyileşmek çok zormuş valla.
canımmm allah hepimizin yüzünü güldürsün. inşallah sen de tez zamanda kavuşursun bebişine :nazar:

Cuma günü yunmoşlarının durumuna göre aşılama yapılma ihtimali vardı ama yeterince gelişmedikleri için yapılamamış...perşembe günü tekrar randevusu var belki o gün yapılabilirmiş...kendisi bu ara net e giremiyor..düğünleri var ve evde misafir doluymuşş...merak edenlere...

hadi gözün aydın canım keseyi görmüşsün kalp sesinide duyunca seden mutlusu olmayacak :34:
geçmiş olsun çok fazla bitki çaylarına yüklenme 1-2 bardak ıhlamur iç hazır bitki çaylarını tüketme
içinde hamileler için riskli bitkiler varmış.

sağol canımcım. inşallah sağlıkla büyür bebeğim. ya evet bitki çayları riskliymiş. normal çaydan tiksindim hiç içemiyorum. ıhlamur içebilirim sadece :34:

ya evet heyecanlandı o da. sorular sorup durdu :nazar: ilaçsız iyileşmek çok zormuş valla.
canımmm allah hepimizin yüzünü güldürsün. inşallah sen de tez zamanda kavuşursun bebişine :nazar:

aman maşallah:nazar: Allah bozmasın ve bir daha yaşatmasın canım.. Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler..

Günaydınnnn....
Canım arkadaşlarıma güzel bir hafta diliyorum...
HAZALMERT,PEMBE_HAYAL,CİCİBABY Bugün OPU olacaklar...
ASELNAZZ Bebeğiyle buluşacak...
Hepimizin Allah yardımcısı olsun...

HEPİNİZEE günaydınn arkadaşlarrr...arkadaşlarımızın allah yardımcısı olsunn..iyi haberlerlee gelsinlerr inşallahhh....

günaydın canlarım guzel bır hafta olsun inş. hepımızeeeeee......

ikinci denememi 28.mart'ta ege ünüversitesinde dondurulmuşlarla yaptırdım.
ve 11.nisan sonuç alıcaz çok korkuyorum inşallah regli olmam yavrum tutunmuştur annesine rabbim herkese nasip etsin bizede :16:

nasılsın kuzum agrıların devam edıyor mu...

ilk tedavide lucrin sürecinde sıkıntım olmamıştı çünkü doz 5 di...bu kez bi kerede 20 doz vurunca hem şişkinliğim var hemde ara ara yoklayan ağrılarımm bi de ateş basmaları yaşıyorumm..şikayet etmiyorum tabii..

Back
X