• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ikinci denememi 28.mart'ta ege ünüversitesinde dondurulmuşlarla yaptırdım.
ve 11.nisan sonuç alıcaz çok korkuyorum inşallah regli olmam yavrum tutunmuştur annesine rabbim herkese nasip etsin bizede :16:

hoşgeldinnn:71::71::71:
inşallah sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine...

ilk tedavide lucrin sürecinde sıkıntım olmamıştı çünkü doz 5 di...bu kez bi kerede 20 doz vurunca hem şişkinliğim var hemde ara ara yoklayan ağrılarımm bi de ateş basmaları yaşıyorumm..şikayet etmiyorum tabii..

kıyamam yaaa bunun sonunda guzel mutlu haber alıcaz canım kardesım benım hayırlısı olcak herseyın... onlarda gececek...
tabı sıskınlık ence ıstah batlaması olmasın :1::1:
saka saka sen oyle dıyonya igne bahane edıp yıyorlar dıye ondan dedım :1::1:

Son düzenleme:
kıyamam yaaa bunun sonunda guzel mutlu haber alıcaz canım kardesım benım hayırlısı olcak herseyın... onlarda gececek...
tabı sıskınlık ence ıstah batlaması olmasın :1::1:
saka saka sen oyle dıyonya igne bahane edıp yıyorlar dıye ondan dedım :1::1:

iştah patlaması yok şekerim d.kontrol hapına başladığım ilk bi kaç gün hiç doymayacam sürekli yiyecem sandım sonra geçti...
sadece iğne bölgemde şişkinliğim var canım kilo artışım yok henüz..tabii öle iğneyi bahane edip yiyolar sonra hormonlarda kilo aldırıyoo diyolar..

27 yasindayim clinart tup bebek merkezi:26:i
evet malesef 8, tabi dondurulmuslarla birlikte yinede allah buyuk diyip tekrar deniyoruz

sen nasılsın bugün???
durumunu merak ediyorum...

Yok erken olmaz bence kese gorunur kalp atislari 7, haftadan itibaren basliyor

İnsallah canim.asistani kafami karistirdi pazartesimi gelsen acaba falan dedi bazen gorunmeyebiliyor dedi umarim hersey yolundadir.bu beklemek hic bitmicek anlasilan sonuc alana kadar pozitif ciksin diye heyecan yapiyoruz simdi kese gorunsun diye sonra kalp atisi sonra vs vs Allah hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin

ikinci denememi 28.mart'ta ege ünüversitesinde dondurulmuşlarla yaptırdım.
Ve 11.nisan sonuç alıcaz çok korkuyorum inşallah regli olmam yavrum tutunmuştur annesine rabbim herkese nasip etsin bizede :16:

hayırlısı olsun cnm ıns. Bebegın senınledır ve 9 ay orda kalırrrrr

günaydın canım,,nasıl oldun,neren ağrıyor du?geçtimii peki,

günaydınnn canımcımm..
iğne bölgemde ağrılarım oluyooo ateş basmaları yaşıyorum yan etki durumu yanii...
dün epey bi ağrım vardı bugün daha iyiyim ama her an başlayabilir gibi de bi hali var...

iştah patlaması yok şekerim d.kontrol hapına başladığım ilk bi kaç gün hiç doymayacam sürekli yiyecem sandım sonra geçti...
Sadece iğne bölgemde şişkinliğim var canım kilo artışım yok henüz..tabii öle iğneyi bahane edip yiyolar sonra hormonlarda kilo aldırıyoo diyolar...

anladım cnmmm gecmısse super kuzummmm....
Evet edıyorlar ama ben etmedım yemedımde kılo aldım :1::1:
Ne zaman gıdecen doktora son durum ıcın kuzum...

günaydın canımcım. gittik cumartesi gördük keseyi çok şükür. kalbi atmaya başlamış ama sesini duyamadık. 2 hafta sonra dedi doktor. çok şükürki herşey yoluna girdi. eşim seyahate gitti yok burda. bende aksilik ya üşütmüşüm ilaçta alamıyorum. heryerim ağrıyo başımı kaldıramıyorum. izin de alamadım geldim işe :44:
sen nasılsın canım :)

selam canmm,çok sevindim herşeyin yoluna girmesine,bizim burda kalp sesini dinletmiyolar,sadece attığını görmüştük bizde.ilaç alamazsın çok zor ben 3 hafta çektim,sadece bol bol su içtim,ıhlamur ve bal içtim hep ancak geçti,o haldeyken çalışmak çok zor,bende izin alamamıştım

Kızlar herkese merhaba;
28 martta yumurtalarım toplandı, ve dondurulmuş transferi olucam. 14 tane embriyom donduruldu c.tesi günü. OHSS olma riskim olduğundan transferi bu ay yapmadı doktorum. nisandaki reglimle dondurulmuş transferi için ilaç kullanmaya başlıcam, çok heycanlıyım :) umarım hepimiz nisan ayında güzel heberlerle patlatırız topiği :)

anladım cnmmm gecmısse super kuzummmm....
Evet edıyorlar ama ben etmedım yemedımde kılo aldım :1::1:
Ne zaman gıdecen doktora son durum ıcın kuzum...

demek sana su içsen yarıyooo:9:
regl olcam ve 2.gün daktıra göstercem oramı buramı...yakındır yanii..
2 güne bekliyom kırmızıları gecikmez inşallah...

Kızlar herkese merhaba;
28 martta yumurtalarım toplandı, ve dondurulmuş transferi olucam. 14 tane embriyom donduruldu c.tesi günü. OHSS olma riskim olduğundan transferi bu ay yapmadı doktorum. nisandaki reglimle dondurulmuş transferi için ilaç kullanmaya başlıcam, çok heycanlıyım :) umarım hepimiz nisan ayında güzel heberlerle patlatırız topiği :)

merhabalar efendimm...
çok iyi yapmış doktorun transfer yapmamakla ohss olma durumu çok fena..
nisanda bi patlama bekliyoruz inşallah...

günaydınnn canımcımm..
iğne bölgemde ağrılarım oluyooo ateş basmaları yaşıyorum yan etki durumu yanii...
dün epey bi ağrım vardı bugün daha iyiyim ama her an başlayabilir gibi de bi hali var...

Canim cok gecmis olsun.igne yerlerindeki sismeler kendin yapmandan kaynaklaniyo olabilir.bende asilamada ignelerimi kendim yapmistim aniden cekince oluyordu sonra kocisime yaptirdim hepsini bisey hissetmedim

Canim cok gecmis olsun.igne yerlerindeki sismeler kendin yapmandan kaynaklaniyo olabilir.bende asilamada ignelerimi kendim yapmistim aniden cekince oluyordu sonra kocisime yaptirdim hepsini bisey hissetmedim

yok canım iğne vurmam gayet başarılıdır...
onunla ilgili sıkıntı değil bu doktorunda olabilir dediği genel karın bölgemdeki şişlik hali ciddi boyutta değil zaten...

Back
X