• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Evet biri 5.gun diğeri 6.gun . Yani goguslerim hassas yorgunluk var ara ara belki ağrısı. Ama ilaclarda zaten vücudu hamile gibi etkilediği icin cok onlara bel bağlamak istemiyorum. Sizin var mi ?
Benim ikiside 6 gün dün sol tarafımda vardı bi de afedesn popomdan byle bıçak batar gibi oldu şimdi hiç bişey yok

Ayy ne bileyim ya burada 5. 6.gunde çıkanları gördükçe heveslendim galiba🥲 bir de ben 3.gunu 8.gunun akşamında öğrenmiştim 5.gun icin de 6.gun aynı hesaba geliyor gibii
Bir de geç çıkanlar da var bence yapıp riske atma en azından 2 gün kala falan yap

Mehraba her kese mende 9 ekim transfer oldum 3 gun 8 hucreyli 2 tane 7 hucreli 2 tane 4 embiron koydu doktorum 2022dese 3 tane koymusdu 1 tutmusdu simdi oglum var darisi sizlerin basina insAllah 🙏 simdide beklemiyorum test yapmak istiyorum ama biliyorum erken bir belirtiler yok sadece belim sizliyor birde karnim sis sanki

Herkese merhaba
5 Ekim de transferim gerçekleşti. Hem opu hem de transfer o kadar rahat geçti ki…
Bu arada 39 yasimdayim çocuğum yok Amh baya dusuktu benim ve eşimin herhangi bir sorunu yoktu rahim tertemiz hatta doktorum deneyin bile demişti ama malum yaş gidiyor yumurta kalitesini artırıcı bir çok vitamin kullandım belki onlarında etkisiyle 6 yumurta 3 ü olgun 2 si döllenerek 5. Gün olmak üzere 2 embriyo transfer edildi.Doktor transfer öncesi embriyolar için olumlu konuştu . Transfer sonrası hiç bir ağrım olmadı kızlar . 1. Gün sırt ağrım ve adet sancısı gibi hafif bir ağrım oldu ben bu arada hemen ise başladım ve bankacıyım düşünün o günde o kadar sinirlendim ki embriyolarımdan özür dileyip durdum. Cok uzatmıyım çok büyük bir belirti yaşamadım çünkü adet öncesi ağrı sancı asabiyet hepsi ben de olduğu için anlayamıyorum :) Neyse bugün 6. Gün karnım dün şişti bugün öyle değil az kaldı 15 Ekim de ak koyun kara koyuna göreceğiz . Bu ilk ve dua edin olsun herkes bir umut bekliyor transfer sonrası zormuş :/

Back
X