- 25 Kasım 2024
- 243
- 40
- 13
- 31
- Konu Sahibi baharinadasi
Daha çok var gibiİnanın aynı durumdayız ahh bi bilsemm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok var gibiİnanın aynı durumdayız ahh bi bilsemm
Yani bi yarin sabah yapacagim gibi aklımda duracağına testte dursun diye düşünüyorum artikDaha çok var gibi
5 gün embrysumu bekrtnz varmıYani bi yarin sabah yapacagim gibi aklımda duracağına testte dursun diye düşünüyorum artik![]()
Evet biri 5.gun diğeri 6.gun . Yani goguslerim hassas yorgunluk var ara ara belki ağrısı. Ama ilaclarda zaten vücudu hamile gibi etkilediği icin cok onlara bel bağlamak istemiyorum. Sizin var mi ?5 gün embrysumu bekrtnz varmı
Benim ikiside 6 gün dün sol tarafımda vardı bi de afedesn popomdan byle bıçak batar gibi oldu şimdi hiç bişey yokEvet biri 5.gun diğeri 6.gun . Yani goguslerim hassas yorgunluk var ara ara belki ağrısı. Ama ilaclarda zaten vücudu hamile gibi etkilediği icin cok onlara bel bağlamak istemiyorum. Sizin var mi ?
Evet ya bi gelip bi gidiyorlar o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum. İlkinde hissetmistim sanki ama şimdi hiç his yokBenim ikiside 6 gün dün sol tarafımda vardı bi de afedesn popomdan byle bıçak batar gibi oldu şimdi hiç bişey yok
İlki ttdumuEvet ya bi gelip bi gidiyorlar o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum. İlkinde hissetmistim sanki ama şimdi hiç his yok
Yani erken olduğu için görünmezse boşuna canınızı sıkmış olursunuz kan testini bekleyin derimYok sabaha insallahhcok korkuyorum yaa
Evet ama kimyasal oldu maalesefİlki ttdumu
Mumkunati yok o kadar beklememinYani erken olduğu için görünmezse boşuna canınızı sıkmış olursunuz kan testini bekleyin derim
Git kan verMumkunati yok o kadar beklememin![]()
Keskeee, kan verirken bayıldığım icin ne kadar az verirsem o kadar iyi o yüzden hemsirem hatta beta iyice artsın diye biraz daha uzun soyledi test gününü banaGit kan ver
Anldm cnmKeskeee, kan verirken bayıldığım icin ne kadar az verirsem o kadar iyi o yüzden hemsirem hatta beta iyice artsın diye biraz daha uzun soyledi test gününü bana![]()
Bir de geç çıkanlar da var bence yapıp riske atma en azından 2 gün kala falan yapAyy ne bileyim ya burada 5. 6.gunde çıkanları gördükçe heveslendim galibabir de ben 3.gunu 8.gunun akşamında öğrenmiştim 5.gun icin de 6.gun aynı hesaba geliyor gibii
Ayy ne bileyim burası silik testlerle dolunca gaza geliyorum galibaaBir de geç çıkanlar da var bence yapıp riske atma en azından 2 gün kala falan yap
Ben embriyo glue ve lipid yaptırdımTransfer sürecinde embriyolarına embriyo glue uygulanan var mı??
Valla ne diyim sen bilirsin gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap inşallah pozitifleri görürüzAyy ne bileyim burası silik testlerle dolunca gaza geliyorum galibaa![]()
bu nedir acabaTransfer sürecinde embriyolarına embriyo glue uygulanan var mı??