yaa ama ben işlerimi bitirip anneme gitcem yemeğe..neyse çok geç dönmem ordan artık o zaman görüşürüztam bu anda tel çaldı ve annem akşam ewde olmadığı söledii
demekki ben bu akşam ewdeyimm
![]()
he he heee...
oldu o zamannn....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ama ben işlerimi bitirip anneme gitcem yemeğe..neyse çok geç dönmem ordan artık o zaman görüşürüztam bu anda tel çaldı ve annem akşam ewde olmadığı söledii
demekki ben bu akşam ewdeyimm
![]()
evet zuzum bende özledim çokkktebrikler canım maşallah süphanallah sağlıkla kucağına al inşallah
şifa özlettin kendini evet biz cıslara başaladık adetle birlikte cısss olacaz bebişler gelsinde cısslar mühim değil.......
canım hakkında hayırlısı olsun.... allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksın...
canımm sana özel dua ediyorum inşallah bu kez yüzün gülecekEgunal listeye benide ekle canim transfer asamasindayim sekixinci deneme pcos
ayy bende merak ediyordum çok sağol tatlım inşş aşılama müjdeyle sonuçlanacakCuma günü yunmoşlarının durumuna göre aşılama yapılma ihtimali vardı ama yeterince gelişmedikleri için yapılamamış...perşembe günü tekrar randevusu var belki o gün yapılabilirmiş...kendisi bu ara net e giremiyor..düğünleri var ve evde misafir doluymuşş...merak edenlere...
aynen öyle Yüce Rabbim o kadar büyükki inşş hepimiz anne olacağız27 yasindayim clinart tup bebek merkezi:26:i
evet malesef 8, tabi dondurulmuslarla birlikte yinede allah buyuk diyip tekrar deniyoruz
Canım arkadaşlarım bundan sonra listelerimizi topiğimizin ilk sayfasında görebilirsiniz...
Insallah Canim Benim yarin Saat 9 da opum var dua Edin Benim Icin
cumartesi sonuç aldığımızdan beri eşim aşırı derecede gerginmüthiş kaybetme korkusu yaşıyor ve haliylede bu gerginlik bana yansıyor hamile oluşumu herkezden saklamak istiyor allah nasip ederse kocaman olacak göbeğimi nasıl saklayabilirimki ben sakinim aklıma kötü şey getirmemeye çalıştıkça beni geriyor korkuyla ne kadar yaşanır hayatı zindan etmenin anlamı ne daha karnımdayken ya giderse diye yasmı tutayım offf off ne yapmam gerek
![]()
merhabalarrrrr
nasılsınız kızlarrr????
geçmiş olsun canım keseyide görmüşsüz çok şükür kuşburnu kaynatıp iç canım iyi gelirgünaydın canımcım. gittik cumartesi gördük keseyi çok şükür. kalbi atmaya başlamış ama sesini duyamadık. 2 hafta sonra dedi doktor. çok şükürki herşey yoluna girdi. eşim seyahate gitti yok burda. bende aksilik ya üşütmüşüm ilaçta alamıyorum. heryerim ağrıyo başımı kaldıramıyorum. izin de alamadım geldim işe :44:
sen nasılsın canım :)
amin canım nöruyummmm sen nörüyon gadasını aldığımgünaydıınnnn canım arkadaşlarım...
tamam şekerimmm...ama bu bilgiler yetmez bana
yaş ve merkezide yazıver cicim...
8.denemenmiiii
Allahım yüzünü güldürsün bu kez...bende pko luyum...2.denemem...
he he he kuzum 10 gün bilgi vermeyen silinecektir cümlesi 10 gün kendisinden haber alamadığımız kişiler için geçerli sen ortalıkta olduğun müddetçe sürekli durumun hakkında bilgi vermen gerekmiyooo...değişiklik olduğunda mesela kırmızılar geldiğinde yazarsın onun dışında sohbete devam...
idare eder canımmm...
şişkinliğim var...bu günlerde geçecek inşallah...
zor zanaat bizim için anne olmak...
Allah yardımcımız olsun..
sen nörüyonnn....
sen nerden bu kadar bilgi alıyosun ya herkesin numarasımı var sendeCuma günü yunmoşlarının durumuna göre aşılama yapılma ihtimali vardı ama yeterince gelişmedikleri için yapılamamış...perşembe günü tekrar randevusu var belki o gün yapılabilirmiş...kendisi bu ara net e giremiyor..düğünleri var ve evde misafir doluymuşş...merak edenlere...
günaydıınnn şekerim...
ben bugün yine yokummm biliyonmuuuu![]()
öyle bizi ekiyosun bakıyorumdakahvaltı zamanııı annemdeyimmm kahvaltı yapiciiizzz...
hadı canım inşallah çarşamba bebişini alıp geleceksin hayırlısıylaCanalr günaydın, kendime ve hepinize harika bir hafta diliyorum. Çarşamba transferim olacak Allahı izniyle, biraz işim var şimdi, yine uğruycam ...
Canım Allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerle dön..
alllah yardımcın olsun canım bebişin al peki ne zaman döneceksin yurt dışınaInsallah Canim Benim yarin Saat 9 da opum var dua Edin Benim Icin
cumartesi sonuç aldığımızdan beri eşim aşırı derecede gerginmüthiş kaybetme korkusu yaşıyor ve haliylede bu gerginlik bana yansıyor hamile oluşumu herkezden saklamak istiyor allah nasip ederse kocaman olacak göbeğimi nasıl saklayabilirimki ben sakinim aklıma kötü şey getirmemeye çalıştıkça beni geriyor korkuyla ne kadar yaşanır hayatı zindan etmenin anlamı ne daha karnımdayken ya giderse diye yasmı tutayım offf off ne yapmam gerek
![]()
iyiz canım sen nasılsınmerhabalarrrrr
nasılsınız kızlarrr????
canım yavaş yavaş yap azcık yap dinlen daha sonra birazda yorma kendini ev kaçmiyo yamerhabalar kızlar nasılsınız bakalııımmm ben günler sonra bugün totomu kaldırıp evi temizleme niyetindeyiminşallah ağrım olmazzz da bitirebilirimmm
canım yavaş yavaş yap azcık yap dinlen daha sonra birazda yorma kendini ev kaçmiyo ya
canım aman bebeşine birşey olmasında varsın tembel olsun boş ver insanları sen kendine ve bebeğine dikkat et yavaş yavaş yapcanım ya evimin halini görsen bana ne tembel kadınsın dersinn ama ne yapayıımm bi evi süpürsem tıkanıp kalıyorum etrafımda böyle hamilelik geçirende yok naz yapıyom zannedeceklerrr
canım ya evimin halini görsen bana ne tembel kadınsın dersinn ama ne yapayıımm bi evi süpürsem tıkanıp kalıyorum etrafımda böyle hamilelik geçirende yok naz yapıyom zannedeceklerrr
ohhh süpeerrr hayırlı olsun şekerimmm..bitti işte sıra test günü beklemeye geldi...
bak sennn selo sultan da opuculara katılıyooo...
Allahın izniyle kolaylıkla atlatacaksın canım...
Aminnn canım inşallah öle olur..
evet canım bi yerde oturcaz kendisi hamiledeee...
kız sen nerelerdesin çok ayrı gayrı düştük ama...
bak bugün de yokum nolcak bu hasretlik bilmiyom yanii..
hamiş bi arkadaşımla buluşacam...
elimi göbişine sürcem banada bulaşsın diyee...
Allah yardımcın olsun canım, kaliteli yumoşların olur inşallah..
Erkekler strese bizim kadar dayanıklı değiller, pazar günü prof. Teksen Çamlıbel tv de konuşuyordu. dedi ki; Tüp bebekle ilgili olarak, bu üreme durumu erkeklere verilmiş olsaydı dünya nesli biterdi çünkü kadınlarda, müthiş bir sabır, metanet var. Erkekler dayanamıyor biz dayanıyoruz işte, hedefe kilitlendikmi iş bitiyor bizde. O yüzden moralini bozma canım. Sen sıkı dur, eşine moral ver, baktın olmuyor başka şeylere konsantre ol, ayrı takıl canım. Sen de yıpranma yani, kendini koru..
İyilik , nihayet güneş var istanbulda![]()
merhaba kızlar,
bugün doktordaydım ve kesemizi gördük sadece , bir tanesi tutunmuş diğeri yoktu,
bundada düşük riski olduğundan 10 gün daha yatış verdi , 1 aydır işe gidemiyorum sürekli yatıyorum sırtım ağrıyo yatmaktan artık ,
şu riski bir atlatsak rahatlıycam , bebeğim sağlıklı olsunda her şeye razıyım aslında 9 ayda yatarım.
allahım hepinize nasip etsin , inşallah bu sefer herkezi hamile listesinde görücem , sürekli takip ediyorum aşamalarınızı.Dualarım sizlerle..
Sagol Canim Benim aslinda cumartesi donmem gerekiyordu Ama Transfer pazar olcak buyuk ihtimal onun icinde sali gunune erteliycem biletimizi haftaya sali donecem insallahgeçmiş olsun canım keseyide görmüşsüz çok şükür kuşburnu kaynatıp iç canım iyi gelir
amin canım nöruyummmm sen nörüyon gadasını aldığım
sen nerden bu kadar bilgi alıyosun ya herkesin numarasımı var sende
öyle bizi ekiyosun bakıyorumda
hadı canım inşallah çarşamba bebişini alıp geleceksin hayırlısıyla
alllah yardımcın olsun canım bebişin al peki ne zaman döneceksin yurt dışına
canım endişeli eşin ne yapacaksın sen birazdaha dayan sende gerilme sonundaçıkınca söylersin
iyiz canım sen nasılsın