herkese iyi sohbetlerrrrrr
ay bi de trip atıyoooo...
Eki Görüntüle 381794
![$hayvan14mh1[1].gif $hayvan14mh1[1].gif](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/206/206467-6f0280f8a3c973678dd5cf3d2591d2b8.jpg?hash=bwKA-KPJc2)
tünaydınlarr ben geldiiimmmm kahvaltımı yapıpppnasılsınızz canlarrr
iyiyiz cicim maşallahın var yine saat 2 de kahvaltııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar herkese selam.. Dün geceden beri inanılmaz bir kasık ağrısı başladı sabah daha da şiddetlendi.. Acile gitmeyi düşündüm neyse ki şimdi biraz hafifledi..Çok fenaydı çookk.. sizler nasılsınız?
Günaydın için biraz geç oldu ama ben tünaydın diyeyim artıkEvet canım ben de ankaradayım tabiki isterim sizlerle görüşmeyi.Birbirimizi daha iyi anlayabileceğimizi düşünüyorum.Sonuçta yaşadıklarım aynı.Süper olur yani...
ay bi de trip atıyoooo...
Eki Görüntüle 381794 Eki Görüntüle 381795
iyiyiz cicim maşallahın var yine saat 2 de kahvaltııı![]()
canım sıkılıyo evlendim evleneli rüyamda ilk defa kendimi hamile olarak gördüm kendimi buda beni baya sarstı
kız delüüü sen mesajına günaydın die başlamıştın ben de ondan sana günaydın diye başlayarak cevap yazdım o saatteee...
tamam o zaman bi dahaki buluşmada irtibata geçeriz cicim...
canım sıkılıyo evlendim evleneli rüyamda ilk defa kendimi hamile olarak gördüm kendimi buda beni baya sarstı
kuzular ya özledim hepinizi birden. sabahtan beridir dıaşrıdaydım döndüm şirkete hemen yazayım dedim. neler kaçırdım kimbilir![]()
utandıımm vallaaa
Canım hiçirşey yapmak istemiyor kırgın hissediyorum kendimi yorgun mutsuz sadece uyumak istiyorum.........
Canım hiçirşey yapmak istemiyor kırgın hissediyorum kendimi yorgun mutsuz sadece uyumak istiyorum.........
bende 2 yıllık evlıyım 3 4 kez hamıle yada yanımda güya benım bebegımmıs bı bebek var....gercek gıbı... o kadar mutlu oluyorumkı... dua ederk yatıyorum tekrar görsem dieee rüyalarımda anne oldum bı kac kez deneyımlıyım yaniii![]()
kuzular ya özledim hepinizi birden. sabahtan beridir dıaşrıdaydım döndüm şirkete hemen yazayım dedim. neler kaçırdım kimbilir![]()
Canım nasılsın?
Tamam cicim bekliyorum o zaman en yakın buluşmayı.Belki o zaman göbüşlerimizde bebişlerimizle buluşuruz ne dersin ne güzel olur değilmi![]()
sormak istediğim. 1. denemem negatif olunca genetik testler istendi mthfr 1298 heterozigot çıktı. şimdi de bu çıktı. eğer hamilelik olursa iğne kullanacaksın dedi dr. ama okuduğum bilgilerde sadece ğilim varmış bende acaba iğneye gerek var mı? 1. transferde coraspin kullanmıştım ama negatif oldu sanırım tutunmayada engel