• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

:19::19::19::19::19::19::19::19:herkese iyi sohbetlerrrrrr

ay bi de trip atıyoooo...
Eki Görüntüle 381794 $hayvan14mh1[1].gif
tünaydınlarr ben geldiiimmmm kahvaltımı yapıppp :56: nasılsınızz canlarrr

iyiyiz cicim maşallahın var yine saat 2 de kahvaltııı:9:

kuzular ya özledim hepinizi birden. sabahtan beridir dıaşrıdaydım döndüm şirkete hemen yazayım dedim. neler kaçırdım kimbilir :(

hangimiz bilebilirdikki bunu önceden..
evlenilir korunmazsan bebeğin olur diye düşünürüz...ama öle olmadı işte..
anne olmak için çooookk uğraşmamız gerekiyormuşşş meğer...[/QUOTE]
ama bigün basarıcaz umarım..... bizimde mis kokulu bebişlerıımz olacakk
Kızlar herkese selam.. Dün geceden beri inanılmaz bir kasık ağrısı başladı sabah daha da şiddetlendi.. Acile gitmeyi düşündüm neyse ki şimdi biraz hafifledi..:43: Çok fenaydı çookk.. sizler nasılsınız?

slm hosgeldın canımmmm gecmış olsun... havalr ısındı deme ayaklarını sıcak tut... insallh hemen gecer

Günaydın için biraz geç oldu ama ben tünaydın diyeyim artık:1:Evet canım ben de ankaradayım tabiki isterim sizlerle görüşmeyi.Birbirimizi daha iyi anlayabileceğimizi düşünüyorum.Sonuçta yaşadıklarım aynı.Süper olur yani...

kız delüüü sen mesajına günaydın die başlamıştın ben de ondan sana günaydın diye başlayarak cevap yazdım o saatteee...
tamam o zaman bi dahaki buluşmada irtibata geçeriz cicim...

canım sıkılıyo evlendim evleneli rüyamda ilk defa kendimi hamile olarak gördüm kendimi buda beni baya sarstı

aa sekerımm neden ole ıyı sohbetler deyıp kestırıp atıyosunn yaa... ruyanı anlatsana adam akıllıı...

tünaydınlarr ben geldiiimmmm kahvaltımı yapıppp :56: nasılsınızz canlarrr

biz iyiyiz peki ya senn???

kız delüüü sen mesajına günaydın die başlamıştın ben de ondan sana günaydın diye başlayarak cevap yazdım o saatteee...
tamam o zaman bi dahaki buluşmada irtibata geçeriz cicim...

Tamam cicim bekliyorum o zaman en yakın buluşmayı.Belki o zaman göbüşlerimizde bebişlerimizle buluşuruz ne dersin ne güzel olur değilmi:49::49::49:

sormak istediğim. 1. denemem negatif olunca genetik testler istendi mthfr 1298 heterozigot çıktı. şimdi de bu çıktı. eğer hamilelik olursa iğne kullanacaksın dedi dr. ama okuduğum bilgilerde sadece ğilim varmış bende acaba iğneye gerek var mı? 1. transferde coraspin kullanmıştım ama negatif oldu sanırım tutunmayada engel

canım sıkılıyo evlendim evleneli rüyamda ilk defa kendimi hamile olarak gördüm kendimi buda beni baya sarstı

bende 2 yıllık evlıyım 3 4 kez hamıle yada yanımda güya benım bebegımmıs bı bebek var....gercek gıbı... o kadar mutlu oluyorumkı... dua ederk yatıyorum tekrar görsem dieee rüyalarımda anne oldum bı kac kez deneyımlıyım yaniii:27::27::27::27:

:17::17::17::17:utandıımm vallaaa

utanma kıızzz az daha beklesen akşam yemeğine bağlama yaparmışsın daha kolay olurdu yani:9:

Canım hiçirşey yapmak istemiyor kırgın hissediyorum kendimi yorgun mutsuz sadece uyumak istiyorum.........

amannn depresif mi takılıyosun sennn...
yapma böle ama...
yeni tedavi için bi planınız varnı peki???

bende 2 yıllık evlıyım 3 4 kez hamıle yada yanımda güya benım bebegımmıs bı bebek var....gercek gıbı... o kadar mutlu oluyorumkı... dua ederk yatıyorum tekrar görsem dieee rüyalarımda anne oldum bı kac kez deneyımlıyım yaniii:27::27::27::27:

ne guzle bır ruya goruyon sen oyle kuzum yaaaa
bırgun gercek olcak bebegımmmm

kuzular ya özledim hepinizi birden. sabahtan beridir dıaşrıdaydım döndüm şirkete hemen yazayım dedim. neler kaçırdım kimbilir :(

iyi etmişsin cicim..
pek ihmal ettin topiği amaaa...

Tamam cicim bekliyorum o zaman en yakın buluşmayı.Belki o zaman göbüşlerimizde bebişlerimizle buluşuruz ne dersin ne güzel olur değilmi:49::49::49:

sen bi sonucunu al o arada da bende tedavimde yol almış olurum sonra buluşuruz..
inşallah dediğin gibi olur buluşmada hepimiz hamile oluruz...

sormak istediğim. 1. denemem negatif olunca genetik testler istendi mthfr 1298 heterozigot çıktı. şimdi de bu çıktı. eğer hamilelik olursa iğne kullanacaksın dedi dr. ama okuduğum bilgilerde sadece ğilim varmış bende acaba iğneye gerek var mı? 1. transferde coraspin kullanmıştım ama negatif oldu sanırım tutunmayada engel

kan pıhtılaşmasında iğne veriyorlar genelde...
sanırım sende kullanacaksın bu kez...mesela akasya arkadaşımız 9 ay boyunca iğne vuracak şu an hamile...
corasprin yeterli olmayabilir ve bunun iyi değerlendirilmesi gerekir...
matricaria arkadaşımızda sabah akşam vuruyor günde 2 kez...
az da olsa eğilimde olsa genelde iğneyi tercih ediyor doktorlar bence de daha etkili....

Back
X