• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

çalışıyorsun tabii normal ama ihmal etme iştee :5:
benim iğneciklerimin 7.günü bugün regl olmak istiyorum ve hemen diğer iğneye geçmeliyim...bir an önce olsun bitsin istiyorum...regl gelmedikçe ben bu lucrini vurmaya devam edecem yoksa..ne kadar az o kadar iyidir yaniii...

dimi ama yaaaa:9:
gizli üyeyi biliyorum sifaa..
birazdan cevaplarıyla aramızda olur..

sifaa hadi gel ozaman :21::21: karşılıklı oynayalım :21::21:
:1:
benim benn :3: oynayalım canımm :24::21:

kızlar merhaba, çok şükür keseyyi gördüm bugün haftaa carsamba kalp atısı için gidicem inşallah, Rabbim hepimize kucamıza almaı nasip etsin.

hoşgeldin :21:

egunal kaçtı... ben iyiyim kendi adıma, iyiyim ama tırsık tırsık bekliyorum işte :18: sen nasılsın?
Raabbim daim etsin canım benimm ilk denemenmiydi bende ilk denememi atlattıktan sonra 2. de daha temkinli olacağımm :15: sakin olmaya bak mümkün olduğunca :29::16:

kızlar merhaba, çok şükür keseyyi gördüm bugün haftaa carsamba kalp atısı için gidicem inşallah, Rabbim hepimize kucamıza almaı nasip etsin.
gözün aydın cnm sıkıntısızca yaşarsın gebeliği inş :49::16:

Allah bağışlasın canım.. Sorunsuz bir hamişlik yaşarsın inş. :54:

Raabbim daim etsin canım benimm ilk denemenmiydi bende ilk denememi atlattıktan sonra 2. de daha temkinli olacağımm :15: sakin olmaya bak mümkün olduğunca :29::16:

gözün aydın cnm sıkıntısızca yaşarsın gebeliği inş :49::16:

yok cnm, 2. denemem oluyor benim şimdi.. aslında birazda o yüzden endişem.. ya yine olmazsa diye.. ama hayırlısı artık,kısmet napalım :50:

Allah bağışlasın canım.. Sorunsuz bir hamişlik yaşarsın inş. :54:

yok cnm, 2. denemem oluyor benim şimdi.. aslında birazda o yüzden endişem.. ya yine olmazsa diye.. ama hayırlısı artık,kısmet napalım :50:
yok canımm negatif başlamak yok tedavilere :20: pozitif düşün inş pozitif sonuç alacaksın :49::46::29::16:

tırsmaa şekerımm rahat oll ama lutfennn:16:

çok iyisiniz hepiniz, sağolun kızlar.. ama elimde değil bir dakikam bir dakikama uymuyor.. pozitif düşünürken çok mutluyken bir anda altüst olabiliyor duygularım.. tam kendimi sakinleştirmişken, acabalar gitmiyor kafamdan... ama yinede elimden geldiğince sıkmamaya çalışacağım bu defa kendimi.. kendimi kastıkça bebeğimin tutunmasını güçleştiririm diye.. sakin olucam, yatıcam keyfime bakıcam önümüzdeki hafta ..
inşallah yani yapabilirsem :52:

Son düzenleme:

ohhhhh cok sevındım cnm benım yaaaa... rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns cnmmm

çok iyisiniz hepiniz, sağolun kızlar.. ama elimde değil bir dakikam bir dakikama uymuyor.. pozitif düşünürken çok mutluyken bir anda altüst olabiliyor duygularım.. tam kendimi sakinleştirmişken, acabalar gitmiyor kafamdan... ama yinede elimden geldiğince sıkmamaya çalışacağım bu defa kendimi.. kendimi kastıkça bebeğimin tutunmasını güçleştiririm diye.. sakin olucam, yatıcam keyfime bakıcam önümüzdeki hafta ..
canım şükürler olsun ki tedavidesin tedavi olabilmek için can atıp olamayanlar da var lütfen elinden geleni fazlasıyla yap Rabbime sığınmaktan başka çare yok inşş doğru zaman bu zamandır müjden pek yakındır :49::29:

canım şükürler olsun ki tedavidesin tedavi olabilmek için can atıp olamayanlar da var lütfen elinden geleni fazlasıyla yap Rabbime sığınmaktan başka çare yok inşş doğru zaman bu zamandır müjden pek yakındır :49::29:

inşallaaaahhhh.....:nazar::nazar:

sadece kendim değil hepimiz için istiyorum.. hepimizin kucaklarında bebişlerimiz ve mutlu bir topik :emir_bebek::emir_bebek:

yok canımm negatif başlamak yok tedavilere :20: pozitif düşün inş pozitif sonuç alacaksın :49::46::29::16:

aynen olee ama ınsan kendıne engel olamıyor sanıyorumm...

yaparsınn yaparsınnn senın ıyılığın ıcın bıtanemm....

gel artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vlaa yaaaa....ayıp ayıp :9:

aynen olee ama ınsan kendıne engel olamıyor sanıyorumm...

yaparsınn yaparsınnn senın ıyılığın ıcın bıtanemm....

vlaa yaaaa....ayıp ayıp :9:
biliyorum canım zaman zaman koyvererebiliyoruz ama anlık olsun hemencik pozitife bağlayalım inşşşşş :31::16:

aa sekerımm neden ole ıyı sohbetler deyıp kestırıp atıyosunn yaa... ruyanı anlatsana adam akıllıı...

biz iyiyiz peki ya senn???

canım benımm çok sağol ya rüyamda ben tüp bebekle hamile kalmışım çok az kanamm var iş yerine rapor gönderiyorum acayıp şekilde batmalrım oluyo dedim allahım bu ne güzel bir duygu onu hissettim ve çok kötü oldum kalktım aklım hep o an gözümün önünde şuan hamile arkadaşların ne kadar şanslı olduklarını düşündüm (yanlış anlamayın)sadece ben saniyelik hisstim beni çok sarstı sizin sürekli içinizde rabbim akadar büyükki burdaki arkadaşlarıma ve bana da nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn

ay bi de trip atıyoooo...
Eki Görüntüle 381794 Eki Görüntüle 381795

iyiyiz cicim maşallahın var yine saat 2 de kahvaltııı:9:
yok canım atmıyorum ya ben seni çok seviyorum canım arakadşım kırdıysam özür dilerim

bende 2 yıllık evlıyım 3 4 kez hamıle yada yanımda güya benım bebegımmıs bı bebek var....gercek gıbı... o kadar mutlu oluyorumkı... dua ederk yatıyorum tekrar görsem dieee rüyalarımda anne oldum bı kac kez deneyımlıyım yaniii:27::27::27::27:
ay insan saniyelik bile görse çok etkileniyo ben bebişimi içimde hissettimmmmmmmm:14::14:

tatlımmmm... iyiymm nolsunnn ...sen nasılsınnn ...
senın haberlerını okuyorum...
adet başlamış daha ...
çok uykum var gozlerım kapanmak uzere... bıde havada güzelll bayılecmmmmm :40:
canım iyi olmana çok ama çok sevindim :nazar::nazar::nazar:ara ara gir bize haber ver

maşallh canım :nazar::nazar::nazar:

Back
X