• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok yani transfer oncesi beni geriyor gereksiz yere, hep kendini hakli goruyor, ayni frekansi tutturamiyoruz yani...

canım aldığımız ilaçlarla da çok etkisi var daha alıngan oluyoruz bide erkekler ilgilenmiyor gibi duruyor ama inan içten içe onlarda bizle aynı şeyleri yaşıyorlar biz dışa vuruyoruz onlar içlerinde ama negatif yada pozitifi alınca her iki tarafta da patlama oluyor herşey ortaya çıkıyor. hem sen bebişleri alacaksın gergin olmaman lazım düşün ki sadece sen ve bebeklerin var diğer şeylere aldırmamaya çalışş .....

evet canım aktif olarak içine giriyorum tedavinin :21:
bende perşembe gitcem zatiiii...

ekşın etkili tabiii bi de sıcak banyooo sen direk kırmızıları buyur etmişinnn:9:

hemende gidiyosun hepp..
az kalsaydınnn amaaa...

niye kız kargalarımı uyandırcannn:9:

ondan tabiii...aaaa kaynana kızıp kocana ellemiyonmu yoksa...

evet canım onlarda geç kaldılar ne yapiim ama bunda da var bir hayır bebişlerim gelsinde :16::16::16::16:

Kizlar ben bici bici yapip yatiyorum, hepinizi opuyorum...

iyi geceler canımm..
güzel bi uyku çek tabii uyku tutarsa heyecandan...

canım aldığımız ilaçlarla da çok etkisi var daha alıngan oluyoruz bide erkekler ilgilenmiyor gibi duruyor ama inan içten içe onlarda bizle aynı şeyleri yaşıyorlar biz dışa vuruyoruz onlar içlerinde ama negatif yada pozitifi alınca her iki tarafta da patlama oluyor herşey ortaya çıkıyor. hem sen bebişleri alacaksın gergin olmaman lazım düşün ki sadece sen ve bebeklerin var diğer şeylere aldırmamaya çalışş .....
evet canım onlarda geç kaldılar ne yapiim ama bunda da var bir hayır bebişlerim gelsinde :16::16::16::16:

yok şekerim geç kalmadılar benim kırmızıları beklediler beraber ilerlemek için...

kız zaten eve geldiğimiz 6 ydı.kızılaya gitmemiz 7yi geçtı biraz dolaşalım yemek yiyelim anca geldik... zaten kociş nasıl izin verdi hala şaşkın durumdayım:))))

e tabii o saatten sonra çıkarsanız gelişiniz bu saat olur...
kocişin kk dan sonra kendini aştı sanırım...

gelecek senin bebiş ben diyorum senin kırmızı bizi bekliyor ben sen gülden 3 birlikte test yapacaz :52::52::52:

ondandır biz zorunlu araya gireceğimiz için her fırsatı kullanıyoruz bide niye rafa kaldırdın canım yaaa dr. yasakladı mı ki yasahhh diyene kadar ekşına devam edilmeli:17:hem kırmızıların gelişini kolaylaştırıyor
ayy inşaallah bende bugün son hapımı içiyorum VİRÜS birkaç güne gelecek inşaallah kırmızılar..yok canım doktora ne hacet bende üstüste ameliyatlardan sonra ne hal kaldı ne istek..zaten denedik olmadı ağrım sızım olunca vazgeçtik öle uzadı işte...
evet canım aktif olarak içine giriyorum tedavinin :21:
bende perşembe gitcem zatiiii...

ekşın etkili tabiii bi de sıcak banyooo sen direk kırmızıları buyur etmişinnn:9:

hemende gidiyosun hepp..
az kalsaydınnn amaaa...

niye kız kargalarımı uyandırcannn:9:

ondan tabiii...aaaa kaynana kızıp kocana ellemiyonmu yoksa...
yok be üstte de anlattığım gibi bizimkisi tamemen fiziksel sebeplerle ve benim sağlığım izin vermediği psikolojim müsade etmediği için..zcık takılayım size bugün hamiş kalasım geldii yazlık montumu bile ona göre aldım hehehe
ay gezmeden geldim,, benim bacılar biz kızılaya gidiyoz illa sende gel dediler kocişi aradım oda iyi git deyince takıldım onlara gittim anca geldim:)))
gezenti hatun yokluğun analaşılıyor valla topicte nasılsın bacım..dün gece seni rüyamda gördümm...bana kürler falan veriyordun ben de hamiş kalıyormuşum ..Ayy hayırdır inşaallah
:16::16::16::16::16:

ayy inşaallah bende bugün son hapımı içiyorum VİRÜS birkaç güne gelecek inşaallah kırmızılar..yok canım doktora ne hacet bende üstüste ameliyatlardan sonra ne hal kaldı ne istek..zaten denedik olmadı ağrım sızım olunca vazgeçtik öle uzadı işte...

yok be üstte de anlattığım gibi bizimkisi tamemen fiziksel sebeplerle ve benim sağlığım izin vermediği psikolojim müsade etmediği için..zcık takılayım size bugün hamiş kalasım geldii yazlık montumu bile ona göre aldım hehehe

gezenti hatun yokluğun analaşılıyor valla topicte nasılsın bacım..dün gece seni rüyamda gördümm...bana kürler falan veriyordun ben de hamiş kalıyormuşum ..Ayy hayırdır inşaallah

valla dört gündür topiği çok ihmal ettim.... gezentiliğim tuttu:1::1::1::1::1::1::1::1::1: ay inşallah.......rüyan çıkarda hamişliğini kutlarız......

canım ameliyatlardan sonra ilk seferde ağrı olur bir kaç kereden sonra düzene girer uzun süre olmayınca da zor olur ama bunlar geçici durumlar sabırla deneyin ayy nelerden bahsediyoruz ama 5 kere bameliyat olmuş biri olarak tecrübeliyimmm.....

bide bebek dünyanın en güzel şeyi ama eşinle ilkişkinde önemli bunu ekşın için demiyorum her anlamda bebeğe tedaviye kaptırıp ilişkini erteleme bugünü yaşa zaten herşey olacağına varıyor tedbir bizden takdir allahtan konuyuda iyi bağladım hee

heee sağlık sorunları nedeniyle yaniii...
ama senin mesajına yine virüs bulaşmışşşş:9:
montunuda hamiş hamiş eskit inşallah cicim..sana kal dedim şimdide kocişim yatalım diyooo...

valla aştı.. nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hala şaşkınım:52::52::52::52::52::52::52::52::52: sanırım koca göbekli bi kadına kimse asılmaz düşüncesinin rahatlığında bu aralar:)))

elifnaza emanet etmiş seni içi rahat tabii..
doğsun raporu ondan alacak tek tek...

nasılsınız kızlar ne var ne yok

hoşgeldinnn gözüümmm:9:
birazdan kurtlar vadisine bağlayacaz biri heyyytttt ben geldim der öteki gözümm falan bu ne yaaa...halbu ki biz hürrem tadında bir topiğiz:1: doğurmaya çalışan,halvet günlerini bekleyen cariyelerin topiğiz dimi amaa...ne uzattım heee:8:

nasılsınız kızlar ne var ne yok

iyiyiz su cum yine herşey vaar topikte :)) bu arada sabahtan beri aklımdasın telden yazamadım geç oluyor ama idare et rüyandan etkilendim canım allah gerçeğini versin hemde sorunsuz bir şekilde bide b iz hemşehrimiyiz :53:

canım ameliyatlardan sonra ilk seferde ağrı olur bir kaç kereden sonra düzene girer uzun süre olmayınca da zor olur ama bunlar geçici durumlar sabırla deneyin ayy nelerden bahsediyoruz ama 5 kere bameliyat olmuş biri olarak tecrübeliyimmm.....

bide bebek dünyanın en güzel şeyi ama eşinle ilkişkinde önemli bunu ekşın için demiyorum her anlamda bebeğe tedaviye kaptırıp ilişkini erteleme bugünü yaşa zaten herşey olacağına varıyor tedbir bizden takdir allahtan konuyuda iyi bağladım hee
Ya bana kalsa ok diyorum da adamcağız tekrarlayan yapışıklıklardan sonra tırsıyor bir de ne zamn niyetlense kırmızılar geliyor adamı da kan tutuyor tadımız tuzumuz kalmıyor...:1::1::1::1: napalım bizim de o kadar nazımız olsun :21::21: ben kocamı ihmal eder miyim kız adam anayı babayı yok saymış başının tacı yapmış beni..hehehe
canım feda ona zaten bebiş diye tutturan ben ..canın sağolsun sen iyi olda gerisi önemli değil diyen o Çok şükür..
heee sağlık sorunları nedeniyle yaniii...
ama senin mesajına yine virüs bulaşmışşşş:9:
montunuda hamiş hamiş eskit inşallah cicim..sana kal dedim şimdide kocişim yatalım diyooo...

elifnaza emanet etmiş seni içi rahat tabii..
doğsun raporu ondan alacak tek tek...
Ayyy inşaallah Rabbim o günleri de gösterecek hepimize toplu gebiş olacaz..sorma gene bulaşmış virüs nerden giriyorsa..mesajımın ortasına yoo kaçmak yok ama kocişi de üzme sana tatlı rüyalar ben de kaçarım zaten işimi bitirir yatarım sabah erken kalkacam de ne yapsam 1.5 yaşında bir fıstık da gelecek annesi ve teyzesiyle bir de 2 aylık bir fıstık gelecek yerim onları ben çok şekerler teyzeleri
valla dört gündür topiği çok ihmal ettim.... gezentiliğim tuttu:1::1::1::1::1::1::1::1::1: ay inşallah.......rüyan çıkarda hamişliğini kutlarız......
kız elifnazı gezmeye mi çıkardın bak babası şimdiden kızına emanet ediyor annesini...özledim seni gel bi öpeyim :48::48::48:

valla görüyormusunuz 2500 e 2 sayfa kaldı herkes yatayiii..ben oturdum siz de oturun taam mı?bu sefer tam zamanında çekecem halayıııııııı
akasya mendilleri hazırla halay var bacııııımmmmmmmmmmmm

Ya bana kalsa ok diyorum da adamcağız tekrarlayan yapışıklıklardan sonra tırsıyor bir de ne zamn niyetlense kırmızılar geliyor adamı da kan tutuyor tadımız tuzumuz kalmıyor...:1::1::1::1: napalım bizim de o kadar nazımız olsun :21::21: ben kocamı ihmal eder miyim kız adam anayı babayı yok saymış başının tacı yapmış beni..hehehe
canım feda ona zaten bebiş diye tutturan ben ..canın sağolsun sen iyi olda gerisi önemli değil diyen o Çok şükür..

Ayyy inşaallah Rabbim o günleri de gösterecek hepimize toplu gebiş olacaz..sorma gene bulaşmış virüs nerden giriyorsa..mesajımın ortasına yoo kaçmak yok ama kocişi de üzme sana tatlı rüyalar ben de kaçarım zaten işimi bitirir yatarım sabah erken kalkacam de ne yapsam 1.5 yaşında bir fıstık da gelecek annesi ve teyzesiyle bir de 2 aylık bir fıstık gelecek yerim onları ben çok şekerler teyzeleri

kız elifnazı gezmeye mi çıkardın bak babası şimdiden kızına emanet ediyor annesini...özledim seni gel bi öpeyim :48::48::48:

yarın bende kuzenime gidecem ama öğlennn..
sende bebek sevme isteğini yarın gider öp mıncıkla doya doya..
iyi geceler sanada canımcım...

bak bunuda yzıyorum sonra yazmıyorum :17: siz yapmıyonuz ondan yapışıyoo kanıyo yapın anam birşeycikler olmaz çalışsıın nerde hareket orda bereket eşinin seni çoookm sevdiği belli canımm allah mutluluğunuzu artırsın bide bebekle taçlandırsın :9::9::9::9:

Back
X