gezenti esin sonunda evin yolunu buldu:)))))))))
evet sonundaa..bakıyom bakıyom yoksun veee burdasıınnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gezenti esin sonunda evin yolunu buldu:)))))))))
yok yani transfer oncesi beni geriyor gereksiz yere, hep kendini hakli goruyor, ayni frekansi tutturamiyoruz yani...
evet canım aktif olarak içine giriyorum tedavinin
bende perşembe gitcem zatiiii...
ekşın etkili tabiii bi de sıcak banyooo sen direk kırmızıları buyur etmişinnn
hemende gidiyosun hepp..
az kalsaydınnn amaaa...
niye kız kargalarımı uyandırcannn
ondan tabiii...aaaa kaynana kızıp kocana ellemiyonmu yoksa...
evet sonundaa..bakıyom bakıyom yoksun veee burdasıınnnn![]()
Kizlar ben bici bici yapip yatiyorum, hepinizi opuyorum...
canım aldığımız ilaçlarla da çok etkisi var daha alıngan oluyoruz bide erkekler ilgilenmiyor gibi duruyor ama inan içten içe onlarda bizle aynı şeyleri yaşıyorlar biz dışa vuruyoruz onlar içlerinde ama negatif yada pozitifi alınca her iki tarafta da patlama oluyor herşey ortaya çıkıyor. hem sen bebişleri alacaksın gergin olmaman lazım düşün ki sadece sen ve bebeklerin var diğer şeylere aldırmamaya çalışş .....
evet canım onlarda geç kaldılar ne yapiim ama bunda da var bir hayır bebişlerim gelsinde![]()
ay gezmeden geldim,, benim bacılar biz kızılaya gidiyoz illa sende gel dediler kocişi aradım oda iyi git deyince takıldım onlara gittim anca geldim:)))
bu kadar saat naptınız şekerimmm...
kız zaten eve geldiğimiz 6 ydı.kızılaya gitmemiz 7yi geçtı biraz dolaşalım yemek yiyelim anca geldik... zaten kociş nasıl izin verdi hala şaşkın durumdayım:))))
ayy inşaallah bende bugün son hapımı içiyorum VİRÜS birkaç güne gelecek inşaallah kırmızılar..yok canım doktora ne hacet bende üstüste ameliyatlardan sonra ne hal kaldı ne istek..zaten denedik olmadı ağrım sızım olunca vazgeçtik öle uzadı işte...gelecek senin bebiş ben diyorum senin kırmızı bizi bekliyor ben sen gülden 3 birlikte test yapacaz
ondandır biz zorunlu araya gireceğimiz için her fırsatı kullanıyoruz bide niye rafa kaldırdın canım yaaa dr. yasakladı mı ki yasahhh diyene kadar ekşına devam edilmelihem kırmızıların gelişini kolaylaştırıyor
yok be üstte de anlattığım gibi bizimkisi tamemen fiziksel sebeplerle ve benim sağlığım izin vermediği psikolojim müsade etmediği için..zcık takılayım size bugün hamiş kalasım geldii yazlık montumu bile ona göre aldım heheheevet canım aktif olarak içine giriyorum tedavinin
bende perşembe gitcem zatiiii...
ekşın etkili tabiii bi de sıcak banyooo sen direk kırmızıları buyur etmişinnn
hemende gidiyosun hepp..
az kalsaydınnn amaaa...
niye kız kargalarımı uyandırcannn
ondan tabiii...aaaa kaynana kızıp kocana ellemiyonmu yoksa...
gezenti hatun yokluğun analaşılıyor valla topicte nasılsın bacım..dün gece seni rüyamda gördümm...bana kürler falan veriyordun ben de hamiş kalıyormuşum ..Ayy hayırdır inşaallahay gezmeden geldim,, benim bacılar biz kızılaya gidiyoz illa sende gel dediler kocişi aradım oda iyi git deyince takıldım onlara gittim anca geldim:)))
valla aştı.. nazar değmesine tabii o saatten sonra çıkarsanız gelişiniz bu saat olur...
kocişin kk dan sonra kendini aştı sanırım...
ayy inşaallah bende bugün son hapımı içiyorum VİRÜS birkaç güne gelecek inşaallah kırmızılar..yok canım doktora ne hacet bende üstüste ameliyatlardan sonra ne hal kaldı ne istek..zaten denedik olmadı ağrım sızım olunca vazgeçtik öle uzadı işte...
yok be üstte de anlattığım gibi bizimkisi tamemen fiziksel sebeplerle ve benim sağlığım izin vermediği psikolojim müsade etmediği için..zcık takılayım size bugün hamiş kalasım geldii yazlık montumu bile ona göre aldım hehehe
gezenti hatun yokluğun analaşılıyor valla topicte nasılsın bacım..dün gece seni rüyamda gördümm...bana kürler falan veriyordun ben de hamiş kalıyormuşum ..Ayy hayırdır inşaallah
![]()
ayy inşaallah bende bugün son hapımı içiyorum VİRÜS birkaç güne gelecek inşaallah kırmızılar..yok canım doktora ne hacet bende üstüste ameliyatlardan sonra ne hal kaldı ne istek..zaten denedik olmadı ağrım sızım olunca vazgeçtik öle uzadı işte...
yok be üstte de anlattığım gibi bizimkisi tamemen fiziksel sebeplerle ve benim sağlığım izin vermediği psikolojim müsade etmediği için..zcık takılayım size bugün hamiş kalasım geldii yazlık montumu bile ona göre aldım hehehe
gezenti hatun yokluğun analaşılıyor valla topicte nasılsın bacım..dün gece seni rüyamda gördümm...bana kürler falan veriyordun ben de hamiş kalıyormuşum ..Ayy hayırdır inşaallah
![]()
![]()
valla aştı.. nazar değmesin
hala şaşkınımsanırım koca göbekli bi kadına kimse asılmaz düşüncesinin rahatlığında bu aralar:)))
nasılsınız kızlar ne var ne yok
nasılsınız kızlar ne var ne yok
Ya bana kalsa ok diyorum da adamcağız tekrarlayan yapışıklıklardan sonra tırsıyor bir de ne zamn niyetlense kırmızılar geliyor adamı da kan tutuyor tadımız tuzumuz kalmıyor...canım ameliyatlardan sonra ilk seferde ağrı olur bir kaç kereden sonra düzene girer uzun süre olmayınca da zor olur ama bunlar geçici durumlar sabırla deneyin ayy nelerden bahsediyoruz ama 5 kere bameliyat olmuş biri olarak tecrübeliyimmm.....
bide bebek dünyanın en güzel şeyi ama eşinle ilkişkinde önemli bunu ekşın için demiyorum her anlamda bebeğe tedaviye kaptırıp ilişkini erteleme bugünü yaşa zaten herşey olacağına varıyor tedbir bizden takdir allahtan konuyuda iyi bağladım hee
Ayyy inşaallah Rabbim o günleri de gösterecek hepimize toplu gebiş olacaz..sorma gene bulaşmış virüs nerden giriyorsa..mesajımın ortasına yoo kaçmak yok ama kocişi de üzme sana tatlı rüyalar ben de kaçarım zaten işimi bitirir yatarım sabah erken kalkacam de ne yapsam 1.5 yaşında bir fıstık da gelecek annesi ve teyzesiyle bir de 2 aylık bir fıstık gelecek yerim onları ben çok şekerler teyzeleriheee sağlık sorunları nedeniyle yaniii...
ama senin mesajına yine virüs bulaşmışşşş
montunuda hamiş hamiş eskit inşallah cicim..sana kal dedim şimdide kocişim yatalım diyooo...
elifnaza emanet etmiş seni içi rahat tabii..
doğsun raporu ondan alacak tek tek...
kız elifnazı gezmeye mi çıkardın bak babası şimdiden kızına emanet ediyor annesini...özledim seni gel bi öpeyimvalla dört gündür topiği çok ihmal ettim.... gezentiliğim tuttuay inşallah.......rüyan çıkarda hamişliğini kutlarız......
Ya bana kalsa ok diyorum da adamcağız tekrarlayan yapışıklıklardan sonra tırsıyor bir de ne zamn niyetlense kırmızılar geliyor adamı da kan tutuyor tadımız tuzumuz kalmıyor...napalım bizim de o kadar nazımız olsun
ben kocamı ihmal eder miyim kız adam anayı babayı yok saymış başının tacı yapmış beni..hehehe
canım feda ona zaten bebiş diye tutturan ben ..canın sağolsun sen iyi olda gerisi önemli değil diyen o Çok şükür..
Ayyy inşaallah Rabbim o günleri de gösterecek hepimize toplu gebiş olacaz..sorma gene bulaşmış virüs nerden giriyorsa..mesajımın ortasına yoo kaçmak yok ama kocişi de üzme sana tatlı rüyalar ben de kaçarım zaten işimi bitirir yatarım sabah erken kalkacam de ne yapsam 1.5 yaşında bir fıstık da gelecek annesi ve teyzesiyle bir de 2 aylık bir fıstık gelecek yerim onları ben çok şekerler teyzeleri
kız elifnazı gezmeye mi çıkardın bak babası şimdiden kızına emanet ediyor annesini...özledim seni gel bi öpeyim![]()
Ya bana kalsa ok diyorum da adamcağız tekrarlayan yapışıklıklardan sonra tırsıyor bir de ne zamn niyetlense kırmızılar geliyor adamı da kan tutuyor tadımız tuzumuz kalmıyor...napalım bizim de o kadar nazımız olsun
ben kocamı ihmal eder miyim kız adam anayı babayı yok saymış başının tacı yapmış beni..hehehe
canım feda ona zaten bebiş diye tutturan ben ..canın sağolsun sen iyi olda gerisi önemli değil diyen o Çok şükür..
Ayyy inşaallah Rabbim o günleri de gösterecek hepimize toplu gebiş olacaz..sorma gene bulaşmış virüs nerden giriyorsa..mesajımın ortasına yoo kaçmak yok ama kocişi de üzme sana tatlı rüyalar ben de kaçarım zaten işimi bitirir yatarım sabah erken kalkacam de ne yapsam 1.5 yaşında bir fıstık da gelecek annesi ve teyzesiyle bir de 2 aylık bir fıstık gelecek yerim onları ben çok şekerler teyzeleri
kız elifnazı gezmeye mi çıkardın bak babası şimdiden kızına emanet ediyor annesini...özledim seni gel bi öpeyim![]()