esincim çok üzüldüm yaa,Allahtan ümit kesilmez yinede,normal adet kanamasımı gibi mi geliyor ki kan?
tünaydı ncanım,,yenimi kalktınız ana-kız:))benim yerimede uyu yaa,,sabah çok zor kalkıyorum ,her yerim ağrıyor,,sende de oluyomu ?
Normal adet kanamasından biraz daha koyu gibi ama yoğun yani lekelenme şeklinde değil.Olmayınca olmuyor yapacak bişey yok.Çok üzgünüm inşallah bir gün hepimizin bebekleri olur.
tatlım dinlenmiş gibi değilde dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan.... aslında çok yatınca daha da çok ağrıyo sırtım ve belim... ama gecede çok uyandığım ve uyumakta zorlandığım için hiç dinlenemiyorum o yüzdende kociş gidince yatmaya devam ediyorum ama iyimi yapıyom kötümü bilemedim.....
tabi canımm,mutlaka olucak herkesin bebişleri..lekelenme değil de koyu demişsin belki kanama olucak ilk başlarda ,olamazmı öyle,burda bir çok arkadaşta vardı ilk 3 ay kanaması,
tatlım dinlenmiş gibi değilde dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan.... aslında çok yatınca daha da çok ağrıyo sırtım ve belim... ama gecede çok uyandığım ve uyumakta zorlandığım için hiç dinlenemiyorum o yüzdende kociş gidince yatmaya devam ediyorum ama iyimi yapıyom kötümü bilemedim.....
tünaydın güzel anne adayları.......
sanada tunaydın güzel annecıkk
canım geçmiş olsun..işşallah önemli değildir bu kanama dualarım seninle...Normal adet kanamasından biraz daha koyu gibi ama yoğun yani lekelenme şeklinde değil.Olmayınca olmuyor yapacak bişey yok.Çok üzgünüm inşallah bir gün hepimizin bebekleri olur.
canım geçmiş olsun..işşallah önemli değildir bu kanama dualarım seninle...
Sağol canım...
inşallah öyledir canım.Ama benim hiç umudum kalmadı.Bu kadar kanamayla hamile olabileceğim hiç mantıklı gelmiyor bana.Hakkımda hayırlısı diyorum sadece...
canım geçmiş olsun..işşallah önemli değildir bu kanama dualarım seninle...
canımm sen nie dayak yemiş gibi kalkıon..bebişş yoruomu senii...yerimm ben o bıcırığııdinlen bol bolll
kizlar ben suan transferin 18 gündeyim daha keseyi görmeme 7 gün var 2 gündür benden sivi seklinde akinti oluyor hep bakiyorum adetim geldi saniyorum sizdede akiti geliyor mu hefif sol kasigim agriyor cok korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?