Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gunaydin arkadaslarim nasilsinz biz gayet iyiyiz valide sultn haftaya yuvasina ucuyor Gidicem demesi bile beni cok mutlu etti. Hadi ben gidiyorum kaynanam kahvalti bekler onune optum hepinizi

ayy valla ne solesem bılemedımm..su kaynanalar hep boledır zaten kendıne hızmet edınce onu gormezlerr ama annene ıkı ıs yap bi şey ver gozlerıne batar sankıı dusman.nese bıran once gıtsınde sende rahatına bak hayır esın bısey demıyor mu anlamıyorumm..hanı anne o hamıle zaten kolay bır sekılde hamıle kalmadı yatsın dınlensın sen ona azıcık yardımcı oll anne gıbı demıyor mu?

Selam kızlar benim avukat ortağım suan transfere gidiyor. Allah yardımcısı olsun. Bugun dualarinizda onada yer verin olurmu

Kariyi once dovseydimde oyle kutlasaydik hic olmazsa rahatlardik yahuuuuuuu

her ne şartta olursa olsun büyüklere el kalkmaz aaaa ne ayıppp...
başka şekilde her türlü mücadeleye varım ama şiddete karşıyımmm...

Selam kızlar benim avukat ortağım suan transfere gidiyor. Allah yardımcısı olsun. Bugun dualarinizda onada yer verin olurmu

Allah yardımcısı olsun sıkı sıkı tutunsun anneciğine...

Amin guldencim. Su biciriklar hep tutunsun annelerine hic bırakmasın anneciklerinii

benn geldimm ve sizi çok özledimm...ama geçmiş çok birikmiş okuyamıyorum..neler oldu bana diin bii:18pusu olan arkadaşlara güzel transferler diiyorumm....ankaralılar buluşmuşş kıskandım wallabebeişler ve anneler ii lerdir umarımm

Kızzz nerelerdesin kaç gündürr spor nasıl gidiyorrr..Kontürüm yokk arayamadımmm ondannnn

Sinirlendim iste ondan oyle dedim esimde Daha gelmedi nerde bu Adam yahuuuu istanbulda kesin kayip oldu

hosgeldın canımmm sefalar getirdınnn

şöyle güzel bi puaca tarifi bilen varmı... esım arkadaslarına söz vermiş bende guvenılır bı tarıf olsun istedım

Kızzz nerelerdesin kaç gündürr spor nasıl gidiyorrr..Kontürüm yokk arayamadımmm ondannnn
canımm görümcemin gelinlik provaları falan wardı.bide kendime elbise falan aldım bayıldım yanii disko topu gibi oldumspordan geldim az önce daha zayıflamadım ama olduğu kadar napayımm
hosgeldın canımmm sefalar getirdınnn
hoşbulduk canımmmm....
şöyle güzel bi puaca tarifi bilen varmı... esım arkadaslarına söz vermiş bende guvenılır bı tarıf olsun istedım

bende war yazıom hemen
1 paket margarin oda sıcaklığında
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 tane kabartma tozu yada toz mayalar var ondan
2 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
içi içinde..
patates ve kaşar koyuyorum tuz karabiber..
sonra bağaçaları yuvarlayp galeta ununa bulayıp pişirr bu kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…