Gunaydin arkadaslarim nasilsinz biz gayet iyiyiz valide sultn haftaya yuvasina ucuyorGidicem demesi bile beni cok mutlu etti. Hadi ben gidiyorum kaynanam kahvalti bekler onune optum hepinizi
Ahh selom ahh yetis walla gelde yirt pek bir makbule gecer cnm bnm bizimki asil osmanli kadini zavalli hizmetcilerle buyumus sanki hersey eline istiyr tam 11gundr onune koyup onumdn aliyrm cumrtesi annemdeydik orda biraz dolandim pazartesi pempe lekem geldi ya bana diyrki annende cok ayakta kaldin ondandir agzina yapistrasim geliyr annm herseyi elime veriyor sakin ayakta drma diyr ama kendisine gunlerdr hizmet ediyorum arti cenesi stress tn geldi benim kanamm dedim yok cnm ne stresin var herseyin var iste dediAy daha neler yazsam varya hep birlikte gelir doversiniz kadini
Gunaydin arkadaslarim nasilsinz biz gayet iyiyiz valide sultn haftaya yuvasina ucuyorGidicem demesi bile beni cok mutlu etti. Hadi ben gidiyorum kaynanam kahvalti bekler onune optum hepinizi
Gunaydin kizlarrr, bugun iste olmadigim halde uyuyamadim, sabahin korunde kalktim. Heyecanliyim biraz, ogleyin transferim var, dualariniza ihtiyacim var, bugune kadar yanimda oldugunuz icin Allah hepinizden razi olsun
Selam kızlar benim avukat ortağım suan transfere gidiyor. Allah yardımcısı olsun. Bugun dualarinizda onada yer verin olurmu
Selam kızlar benim avukat ortağım suan transfere gidiyor. Allah yardımcısı olsun. Bugun dualarinizda onada yer verin olurmu
insallh olur rabbımsevındırsın
Kariyi once dovseydimde oyle kutlasaydik hic olmazsa rahatlardik yahuuuuuuu
Insallah olur hayirli bebisi olur Ben hepimiz Icin dua ediyorum
her ne şartta olursa olsun büyüklere el kalkmaz aaaa ne ayıppp...
başka şekilde her türlü mücadeleye varım ama şiddete karşıyımmm...
Allah yardımcısı olsun sıkı sıkı tutunsun anneciğine...
her ne şartta olursa olsun büyüklere el kalkmaz aaaa ne ayıppp...
başka şekilde her türlü mücadeleye varım ama şiddete karşıyımmm...
Allah yardımcısı olsun sıkı sıkı tutunsun anneciğine...
benn geldimm ve sizi çok özledimm...ama geçmiş çok birikmiş okuyamıyorum..neler oldu bana diin bii:18pusu olan arkadaşlara güzel transferler diiyorumm....ankaralılar buluşmuşş kıskandım walla bebeişler ve anneler ii lerdir umarımm
canımm görümcemin gelinlik provaları falan wardı.bide kendime elbise falan aldım bayıldım yanii disko topu gibi oldumKızzz nerelerdesin kaç gündürr spor nasıl gidiyorrr..Kontürüm yokk arayamadımmm ondannnn
hoşbulduk canımmmm....hosgeldın canımmm sefalar getirdınnn
şöyle güzel bi puaca tarifi bilen varmı... esım arkadaslarına söz vermiş bende guvenılır bı tarıf olsun istedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?