• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım sperm sayımız düşmüştü ama kaan bey hiç önemsemedi ve önemsemeyin dedi yarın yaptırısanız çok daha yüksek çıkabilir dedi çok değişken olur dedi gerçekten öle bunu biliyodum ama genede üzüldüm tabii amaaaa kan değerlerimiz çoooooooook güzel kaan bey bugün cevap yazabildi tam istediğimiz gibi demekki ilaçlar işe yarıyor dedi istediğimiz bu dedi aynen devam ilaçlara ay sonu gene testlerimiz tekrarlanacak ...bizde durumlar böyle siz neler yapıyosunuz canım?

canım bizdede aynı nisan sonu tekrar yaptıracagız inşallah artış olur pregline başlayalı 2.5 ay olacak menogonda hemen hemen 1 ay oldu bakalım hayırlsı rabbım yardımcımız olsunnnnnnnnnn

kizlar ben suan transferin 18 gündeyim daha keseyi görmeme 7 gün var 2 gündür benden sivi seklinde akinti oluyor hep bakiyorum adetim geldi saniyorum sizdede akiti geliyor mu hefif sol kasigim agriyor cok korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım o akıntılar bende hala var,kafana takma normal onlar,kasık ağrıları da normal,tutunma aşamasında bebişin şuan,

Slm kizlar benim yarin buyuk gun transferim olacak allahin izni ile
buradan transferi olacak arkadaslara transferden once enbiya suresinin 18 ve 19, ayetlerini okuyup oyle girsinler

aminn canımmm ALLAH korusun başka şeylerden..eet uyku çok önemli uyuyamayınca insan yorgun oluo çok..bebek doğsun yine uykusuz günler seni bekliyor olacak:16:

walla bizim hersene yazın dolu oluo bide bu sene ramazan erken gelcek die düğünler sıkıştı.sülale kalabalık olunca bitmio walla..bizde kıyafet derdine düşüoz:18:ama ben sizi ihmal edermiyim hiçç:16:
canım ooohh ohh ne güzel düğnler olsun ama sen bizi ihmal etme arada gel cceeeeeeeeeee de gir olurmu

cnm ben ısyerndeyım ama okuyamadımm :(
olsun bebem sende içinden gecenı oku allah kabul etsin

Sagol Canim Benim bende hepimize dua ediyorum
allah razı olsun canım

Suan Icin canlarim 12 yumosumdan 9 tanesi dollenmis diger 3 tanesi kucuk oldu Icin dollenenemis cuma Gunu Tekrar ariycakmisim Yani kesinlikle 5 gün transfer yapılacak Allah nasip ederse insallah

Slm kizlar benim yarin buyuk gun transferim olacak allahin izni ile
buradan transferi olacak arkadaslara transferden once enbiya suresinin 18 ve 19, ayetlerini okuyup oyle girsinler
canım hadı yarı bebeşini göbüşüne al gel canım yarınde senin için 7 tane tefriciye okuruz inşalllhhhhhhhhh

esincim ben ilk hamileliğimde koyu yoğun kanama yaşamıştım jel kullanıyodum doktorum hemen bıraktırmıştı onu iğne kullanmıştım eğer jel kullanıyosan o yapabilir cnm istersen testini yaptır riske atma eğer tutunmuşsa jeli bırak hemen ve iğne kullan o kanamayı keser şiddetli ağrı olmadığı sürece kanama normal boşuna harab etme kendini testini yaptır inşallah bebeğin seninledir dualarım seninle cnm.

Canım çok teşkkür ederim iyi dileklerin için.Evet jel kullanıyorum.Yarın yaptırcam testi hayırlısı diyorum artık..

canım ooohh ohh ne güzel düğnler olsun ama sen bizi ihmal etme arada gel cceeeeeeeeeee de gir olurmu

olsun bebem sende içinden gecenı oku allah kabul etsin
allah razı olsun canım

bende 7 tane ayetel kursi okudum cnmm...allah kabul etsınn amın..

Suan Icin canlarim 12 yumosumdan 9 tanesi dollenmis diger 3 tanesi kucuk oldu Icin dollenenemis cuma Gunu Tekrar ariycakmisim Yani kesinlikle 5 gün transfer yapılacak Allah nasip ederse insallah

oo ne guzell hadi hayırlısı canımm...

canım hadı yarı bebeşini göbüşüne al gel canım yarınde senin için 7 tane tefriciye okuruz inşalllhhhhhhhhh

ınsallahh canımm...

selocanımmmmmm..... kız istanbula geldin ayrı düştük senle...... inşallah kaliteli embriyoların sıkı sıkı tutunurlar sana....

canım bizdede aynı nisan sonu tekrar yaptıracagız inşallah artış olur pregline başlayalı 2.5 ay olacak menogonda hemen hemen 1 ay oldu bakalım hayırlsı rabbım yardımcımız olsunnnnnnnnnn

canım hayırlısı sabredecez elimizden başka bişi gelmez beklicez sonunda yüzümüz gülecek rabbim mükafatlandıracak inşallah....

ohh çok ii canım,hadi rahatladın artık,bak herşey yolunda maşallah,

Normal adet kanamasından biraz daha koyu gibi ama yoğun yani lekelenme şeklinde değil.Olmayınca olmuyor yapacak bişey yok.Çok üzgünüm inşallah bir gün hepimizin bebekleri olur.
Canım benim ne diyecemi bilemiyorum Allah tez zamanda bebisine kavuştursun seni yinede sen bı doktora görün canım benim
canım ya bizde seni özledik bu arada bizimle paylaşmış olduğun fot. çok ama çok bebendim...............
foto nerde facedemi cepten bakamıyor fotolara nedense merak ettim bende

bende 7 tane ayetel kursi okudum cnmm...allah kabul etsınn amın..

oo ne guzell hadi hayırlısı canımm...

ınsallahh canımm...
Sagol canım benim

selocanımmmmmm..... kız istanbula geldin ayrı düştük senle...... inşallah kaliteli embriyoların sıkı sıkı tutunurlar sana....
evet ya canım Hotel'den giriyorum diğer günler hep gezdim uludagaya bile çıktım insallah canım insallah

ohh çok ii canım,hadi rahatladın artık,bak herşey yolunda maşallah,
Sagol canım benim hepinize çok TSK ediyorum sizleri coooook seviyorum iyiki varsınız :48:

yok kizmis tencereye geri dokmus, stres yaratti 2 saattir. Benim kizdigim yemesi degil, tum bu tedavi olayini yeterince onemsememesi. Onun hayatinda hicbisi degismedi yani, cabalayan benim,..

hepsi öyle canım.. bende öyle düşünüyordum benimki hiç önemsemiyor diye...ama geçen dedi ki.. bunları hep benim yüzümden yaşıyorsun.... o an içim acıdı... hiç bir şey demedim sadece sıkı sıkı sarıldım ona.... ahhh.. yanımda olsada kocaman öpsem kocamı....:16:
eve

niye kız kargalarımı uyandırcannn:9:

...

çünkü.... öğrencilerim bekliyor.. ikili öğretim benim okul.. o yüzden sabahçıyım ben.. erkenciyim yani....

Back
X