• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Suan Icin canlarim 12 yumosumdan 9 tanesi dollenmis diger 3 tanesi kucuk oldu Icin dollenenemis cuma Gunu Tekrar ariycakmisim Yani kesinlikle 5 gün transfer yapılacak Allah nasip ederse insallah
maşşallah yumoşlarına..gelissinler güzel güzell:nazar::nazar:
merhaba herkese :3: keyifler nasıl?

ya bayanlar , beni bugün aramadılar... ben mi arasam diye zor tutuyorum kendimi, eşimde arama onlar arayacaktır diyor.. pazartesi toplandı yumoşlar.. bu durumda bugün 3. günleri oluyor değil mi? of çoluğumu çocuğumu bıraktım orada hiç içim rahat değil :1:

cicibaby,hazalmert sizinde aynı gün opunuz oldu.. sizi bugün aradılar mı?

canım hiç aramadılar mı ya aramaları lazım aslında istersen sen bi ara:34:

ya bayanlar , beni bugün aramadılar... ben mi arasam diye zor tutuyorum kendimi, eşimde arama onlar arayacaktır diyor.. pazartesi toplandı yumoşlar.. bu durumda bugün 3. günleri oluyor değil mi? of çoluğumu çocuğumu bıraktım orada hiç içim rahat değil :1:

sen arasana cnm benım yaaaa

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)

akasya1978, cicibaby, ecrin_mert+, cal, dzuhal, su1838, sblkmbsr, 35izmir, ekin0486, Masideaydn, zuzu25

yazdım tahtaya sizi:1::1::1::1:

canım hayırlısı sabredecez elimizden başka bişi gelmez beklicez sonunda yüzümüz gülecek rabbim mükafatlandıracak inşallah....
amin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonu güzel olsunda bekleriz

hoppppppp ne örüyonuzzzz bakımmmmm :9::9:
nörelim gadasını aldım sen nörüyosunnn

kızımızzzzzzzzz aslan burcu olcek heeeeeeee ne guzellll esım aslan burcu benımmmmmmmmm
bir aslan erkekide bende inatççççççççççççççıııııııııııı

cnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdiden :( demekki senin 5. güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...

cnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdiden :( demekki senin 5. güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...

canım hiç moralini bozma... benimkide 3gün transferi..... aramızda 2.gün transferi olup tutanda var... 5.gün olup tutmayanda... rabbim yeterki ol desin... herşeyin hayırlısını dilemek lazım....

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)

akasya1978, cicibaby, ecrin_mert+, cal, dzuhal, su1838, sblkmbsr, 35izmir, ekin0486, Masideaydn, zuzu25

yazdım tahtaya sizi:1::1::1::1:

takıldım kaldım yine çıkamadım..... ama bu sefer kaçıyom öptüm hepinizi:54::54::54::54::54::54::54::54:

hu hu akasaya hanımm ben bugun hep burdaydım amaaa....ısım vardı dıee benıde kara lısteye mı aldın ask olsunn :20:

canım öyle düşünme rabbım nasıp ettikten sonra kk de azosperlerin sayfası var orda bir kızın eşinde 3 tane sperm varmış ve kız doğal yoldan hamile rabbim nasip edince sayı hiç önemli değil üzülme moralını yüksek tut

Back
X