• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

naber kızlar kimse yok anlaşılan topic sessiz sakin gayetle..ne var ne yok bugün
hamiş var mı hamiş:15::15::15:

yeğenimin gazlı kızı yordu bizi yavrum ıkın ıkına telef oldu...
güldencim yarın doktor randevun var mış iğnene kardeş gelecek bakalım hayırlı uğurlu olsun son tedavin olsun inşaallah bitanem..
zuzucum güldenle iğne kardeşisiniz hadi bakalım inşaallah size yetişmeye çalışıyorum belkiş yetişirim ama benim şu sıralar şafak karanlık gibi kırmızıları bekliyorum bu sefer gelecek inşaallah:47::47::47:

canlarım ben bu akşam giremem heralde kocişş ilgi alaka bekler:1:sabahta spor sonra görüşürüz artık..güldenim yarın kontrolun var işşallah herşeyy çok güzel gider..ben gelene kadar çıkmış olursun belki şimdiden ii dileklerimi sunayım dedim:16:hepinizii kocaman öpüyorummm:54::54:yarınn görüşmekk dileğiyleee sizi sewiyorumm:16::16:

Kuzucuklarımızın çoğunun cinsiyetleri belli olmuş :52:

Hamişler artmş:52:

Egunal ve Zuzum tedaviye başlamış:52:

heee valla başladık nerdeyse doğuracaz:9:
ama pek bi merak ettim niye yoktun...

bana moral veren arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,gerçekten iyi gelio yazılanları okumak,umarım bu mesajımı görürsünüz ;)) Allahım hepimize yardım etsin,mucizelerini göndersin bize de,AMİN...!

gördümmm mesajınıııı...
ve yürekten AMİİNNNNN diyorummm...

söyle güzel hamilemmmm.....
hoşgeldin canım ya hep aklımdasın iyi ki geldinn:52::52:
amin canım kenzülarş duasını unutma canım .........
maşşallah sana canım sağlıkla kucağına al yavrularını hikayeni biraz detaylı anlat sorun neydi kaç kere denedin ve nerde sonuca ulaştın

evet canım biliyorum okuyacam saolsın..

naber kızlar kimse yok anlaşılan topic sessiz sakin gayetle..ne var ne yok bugün
hamiş var mı hamiş:15::15::15:

biz kimse değilmiyikkk...

güldencim yarın doktor randevun var mış iğnene kardeş gelecek bakalım hayırlı uğurlu olsun son tedavin olsun inşaallah bitanem..
zuzucum güldenle iğne kardeşisiniz hadi bakalım inşaallah size yetişmeye çalışıyorum belkiş yetişirim ama benim şu sıralar şafak karanlık gibi kırmızıları bekliyorum bu sefer gelecek inşaallah:47::47::47:

ah kuzummm demek ıkınmaktan helak oldu yavrucak...
iğneme kardeş geliyo yarın...
zuzuylada zaten lucrin kardeşliğimiz vardı:9:

saol canım ben sana ne zamandan dedim bize birlikte transfer yapacaklar sonucuda birlikte öğrenecez yada yakın zamanlarla senin kırmızılar bizi bekliyor bak benimkilerde gülden için bekledi :9:

canlarım ben bu akşam giremem heralde kocişş ilgi alaka bekler:1:sabahta spor sonra görüşürüz artık..güldenim yarın kontrolun var işşallah herşeyy çok güzel gider..ben gelene kadar çıkmış olursun belki şimdiden ii dileklerimi sunayım dedim:16:hepinizii kocaman öpüyorummm:54::54:yarınn görüşmekk dileğiyleee sizi sewiyorumm:16::16:

yok anladım ben biz bu arada topikte aynı anda olamıyozzz...
saol canım Allahın izniyle herşey yolunda gidecek...
bende seni cocaman öpüyoyummm...

Slm akadslrim nasilsinz güldelim. Yarn randevun varmış hayrli hbrle gel insallh ben idare ederim bugün ilk defa yarım beloc zok icmek zorunda kaldım aritmi problemi yasıyorum kalbim daha fala dayanamıyor bu negatflige esiminde tatlı tatlı yuvasını yaptım cidden dayanilick gibi değil icinde bulunduğum durum kadın beni acayip geriyor istemiyorum artık dahafazla aynı ortamda kalmak sabır bakalım yarın farklı bir kadın dugmcuyu gidicem bebeğimi görmek mutlu olmak istiyorum cokendise ediyorum bu gerginlik ona zarar vericek diye Allah korusun lütfen bana dua edin

heee valla başladık nerdeyse doğuracaz:9:
ama pek bi merak ettim niye yoktun...

gördümmm mesajınıııı...
ve yürekten AMİİNNNNN diyorummm...

evet canım biliyorum okuyacam saolsın..

biz kimse değilmiyikkk...

ah kuzummm demek ıkınmaktan helak oldu yavrucak...
iğneme kardeş geliyo yarın...
zuzuylada zaten lucrin kardeşliğimiz vardı:9:

saol canım ben sana ne zamandan dedim bize birlikte transfer yapacaklar sonucuda birlikte öğrenecez yada yakın zamanlarla senin kırmızılar bizi bekliyor bak benimkilerde gülden için bekledi :9:

egunalcım şu son hamiş vs.listemiz kaçıncı sayfadaydı,bidaha bakayım ;)

hoşgeldinnnnnnnnnnnn................

Bakalım daha ne kadar birbirimizi görmemezlikten gelecez...
Takipteyim beklemedeyim...
kim bu M bende bir takip edeyim dedim 34 sayfanın arasında kayboldum hala öğrenemdim kim bu M Açıklar mısın çatlıcam yaaaaaaaaa :41::41::41::41:
Slm akadslrim nasilsinz güldelim. Yarn randevun varmış hayrli hbrle gel insallh ben idare ederim bugün ilk defa yarım beloc zok icmek zorunda kaldım aritmi problemi yasıyorum kalbim daha fala dayanamıyor bu negatflige esiminde tatlı tatlı yuvasını yaptım cidden dayanilick gibi değil icinde bulunduğum durum kadın beni acayip geriyor istemiyorum artık dahafazla aynı ortamda kalmak sabır bakalım yarın farklı bir kadın dugmcuyu gidicem bebeğimi görmek mutlu olmak istiyorum cokendise ediyorum bu gerginlik ona zarar vericek diye Allah korusun lütfen bana dua edin
selam hoşgeldin şekerimm aaa heyecen yok panik yok seni çok iyi anlıyorum ama senin önceliğin bebeğinin sağlığı..seni sevdiğimiz düşün ve at üzerinden negatif elektriği..
haşgeldin gülelgüle yarın görüşmek üzere inş öpüldün

canım takma artık şu kadını bebeğinden dahamı önemli bu saatten sonra değişmesini beklemiyorsun herhalde...
en fazla yapacağı şey saçmalıklarına bi saçmalık daha eklemek olur ki bu da beklenmedik şey değil...
az kaldı gidiyo işte...dert yapıp germe kızınıda...

kim bu M bende bir takip edeyim dedim 34 sayfanın arasında kayboldum hala öğrenemdim kim bu M Açıklar mısın çatlıcam yaaaaaaaaa :41::41::41::41:
selam hoşgeldin şekerimm aaa heyecen yok panik yok seni çok iyi anlıyorum ama senin önceliğin bebeğinin sağlığı..seni sevdiğimiz düşün ve at üzerinden negatif elektriği..haşgeldin gülelgüle yarın görüşmek üzere inş öpüldün

Millstone nin M siiii:9:
bi kaçmesaj yazdık ama hep başkalarına hiç birbirimizle ilgilenmedik bir ara bende bakalım daha ne kadar görmemezlikten gelecez birbirimizi dedim...

egunal canım yarın doktora gıdıyosun dımı rabbım yar ve yardımcın olsun senı sevıyoruzzzzzzzzz

canım takma sen kaynaatorunu takdıkca kendıne ve begıne zarar verıyısun optum ıkınızıde

iyi geceler hanımlar,gündüz yoktuk gece bi bakalım dedik:))güldenim yarın randevu varmış,hadi bakalım,hayırlısıyla git gel inş..:))

şekerimm yarın doktora gideceksin ve hayret hala yatmamışsın...
ya ben bu gün öle yoruldum ki ayaklarım ağrıyor du saolsun kociş önce güzel bir masaj yaptı peşinden de sıcak su dolu bir leğen getirdi içine de deniz tuzu vs atmış bir iyi geldi ki pamuk gibi oldum yatacam birazdan...
şımarttırdım kendimi kendime geldim..

Back
X