• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bana moral veren arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,gerçekten iyi gelio yazılanları okumak,umarım bu mesajımı görürsünüz ;)) Allahım hepimize yardım etsin,mucizelerini göndersin bize de,AMİN...!

selam kızlar bende tüp bebek yoluyla hamiş:49:oldum rabbime bin şükür yüzümü güldürdü şuan 9haftalık ikizlerim:nazar:size en büyük tawsiyem moralinizi hep yüksek tutun ve asla olumsuz düşünmeyin:103:bol bol dua edin canlarım

:52::52::52::52::52::52::52::52:
senden umudumuzu kesmiştik artık..
bi tatile gidiyorum dedin ortalıktan kayboldunn...
noldu yaaa...

Canım tatil bize yaramadı.:1:

Gidişimiz şen,dönüşümüz çok sıkıntılı oldu.

Çok şükür geride kaldı...

Şimdilik bana müsade:16:

Allah'ın izniyle artık birlikteyiz inş.

Hepinizi öpüyorum:54:

kıslaarrrrrrr.....................

söyle güzel hamilemmmm.....

Canlarım hepinizi çok ama çok özledim.:16:

Üst üste gelen aksilikler nedeniyle yazamadım ama takipteydim.

hoşgeldin canım ya hep aklımdasın iyi ki geldinn:52::52:

Saol canım Allahrazı olsun...
Şu an ezan okunuyoo ve kurban olduğum rabbimmm dularımızı kabul etsin evlatlarımızı göndersin diye dua ediyorum....
dediğin gibi kırmızılardan sonra yoğunlaşacam bende...
gerçi yoğunşalmıştım ama iğneler gibi dozunu arttıracam...

amin canım kenzülarş duasını unutma canım .........

selam kızlar bende tüp bebek yoluyla hamiş:49:oldum rabbime bin şükür yüzümü güldürdü şuan 9haftalık ikizlerim:nazar:size en büyük tawsiyem moralinizi hep yüksek tutun ve asla olumsuz düşünmeyin:103:bol bol dua edin canlarım

maşşallah sana canım sağlıkla kucağına al yavrularını hikayeni biraz detaylı anlat sorun neydi kaç kere denedin ve nerde sonuca ulaştın

zuzucum ben daha önce ilk denememde doğal yolla :49:kalmıştım fakat sonu gelmedi daha sonra yapılan testler sonucunda öğrendikki eşimin spermleri ytersiz ve kalitesizmiş ben eurafertilde yaptırdım çokta memnum kaldım rabbim tek seferde yüzümü güldürdü:nazar:ama ben olacağına hep inandım canım ve rabbime çok dua ettim halada ediyorum....sorularınız varsa cevaplarım:16:

zuzucum ben daha önce ilk denememde doğal yolla :49:kalmıştım fakat sonu gelmedi daha sonra yapılan testler sonucunda öğrendikki eşimin spermleri ytersiz ve kalitesizmiş ben eurafertilde yaptırdım çokta memnum kaldım rabbim tek seferde yüzümü güldürdü:nazar:ama ben olacağına hep inandım canım ve rabbime çok dua ettim halada ediyorum....sorularınız varsa cevaplarım:16:

:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: maşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dualarını ve dualarımızı kabul etsinn...

cnm nası bir yumurta,doğal tüp bebek mi yaptın sen? benim nicelik var nitelik yok desem doğru olur sanırım :)) 29 toplanan ve 16 sı döllenen yumurtamdan 4 kaldı ve onlarında yarın hala yaşıyor olması bence meçhul(gerçi bu hayatta hiçbirimizin yarına çıkacağının garantisi yok ya,dimi) ama senin durumun gerçekten mucize,çok şükür Allaha! kaç haftalık cnm bebişin,sağlıkla kucağına alman dileğiyle..

ilaç ve iğne tedavisi sonucunda 1 yumurtam gelişti sadece,ve o toplandı,gerçekten mucize oldu bana,Allahıma şükürler olsunki ,darısı sizlerin başına inşallahhh 23.haftam bitmek üzere,

Su1838
yazımı gorunce bana yıne ulas daha dogrusu maıl adresını bırak 100 mesajım olmadıgından yolluyamıyorum
sen bu yazıyı gordugunde gec olabılır .

ıyı aksamlar kızlar nasısınız gecmısı okuyum dedım baktım sayfalar atıp gudıyo bos ver dedım dalıyım sokbete

zuzu hemserım nasılsın kys neresındedın soyle bakem dun yazmısn ama ben cıktıgım ıcın goremedım kusura bakma

ıyı aksamlar kızlar nasısınız gecmısı okuyum dedım baktım sayfalar atıp gudıyo bos ver dedım dalıyım sokbete

zuzu hemserım nasılsın kys neresındedın soyle bakem dun yazmısn ama ben cıktıgım ıcın goremedım kusura bakma

bende oralı olmuyo bak diye içlenmiştim iyiyim canım o ünlü iki mahallesinden birindeyimmm senin ailen burda mı

hoşgeldinnnnnnn..... yukarda biri sana yazmış okudunmu?

eveeettt anne olayımda sağlıklı hayırlı olsunnn

amin zuzucum amin...... inşallah bebişlerden konuştuğumuz günlerde gelecek....

Back
X