Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun
Sonucum 764 cikti napiyim

BEBEĞİM BENİ BIRAKMADI MÜCADELİ KAZANDI HAMİLEYİMMMMM ARKADAŞLARRRR

ya maşallah ikinize de allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. çok sevindim. ne güzel başlamış gün topikte :) öperim hepinizi

hehe sokta demekki baksana kendıne gelmek için çıktı sanırımm.canım ona ıkı tanemı transfer oldu kı?

Aldım elime mendilimi gelldimmmmmm hemennnnn..Seherrrrrrrrrrr bilşekerrrrrrrrrrr maşallahh kuzucuklarınızaa

Aşşkısııııııııııııııııııııı tedavinn hayırlı uğurlu olsunnn gelsin bebişinnnn...

Son düzenleme:
Ayyyy bunada yazacakk mesaj bulamıyorummmmmmmmm hehehehe:)

Son düzenleme:
Doktorcum muayene etti toplamda herşey güzelmiş.
sağ ve solda 6 şar tane yumoş saydı bu şimdilik olanlar dedi...
Bugün lucrine kardeş geldi menapur kullanacam..
2 toz bir su şeklinde..bu da sanırsam 150 doz demekmiş...
pazartesi doktora gidiciiimmm kontrole...

canımm herşey yolunda gidicek allah nasip ederse bak gör :) 12 yumoş süper bence inşallahh seninde kutlamanı yapıcaz burada

senıde haberlerını de yerimm herşey cok güzel gidiyor canımm umarım sonuda bebişli olurrrr inşallllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

ben kacıyorum canlar. totomu kaldırıp şu kahvaltı sofrasını toplıyım artık ayıp olmasın dimi:) gelırım yıne opuyoreee sizi.

ohhhh cok sevındım kuzummmmmmm
hadı hayırlısı olsun kalıtelı yumos olsunnnn
senda hamıleyım dıyceksık kısa bır zaman sonra canımmmmmm

ohhhh cok sevındım kuzummmmmmm
hadı hayırlısı olsun kalıtelı yumos olsunnnn
senda hamıleyım dıyceksık kısa bır zaman sonra canımmmmmm

saol cicim...
inşallah hamileyim diye yazacam bende pek heveslendim hamiş haberlerinden bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…