Evet canım test sonucum 9 çıktı bugün 11. Gün negatifmis malesef.ben biliyorum zaten bu sonucu hayırlısı buymuş diyorum.
hehesokta demekki baksana kendıne gelmek için çıktı sanırımm.canım ona ıkı tanemı transfer oldu kı?
Aşşkısııııııııııııııııııııı tedavinn hayırlı uğurlu olsunnn gelsin bebişinnnn...
canımm herşey yolunda gidicek allah nasip ederse bak gör :) 12 yumoş süper bence inşallahh seninde kutlamanı yapıcaz burada
topik birden arttı mı ne???
senıde haberlerını de yerimmherşey cok güzel gidiyor canımm umarım sonuda bebişli olurrrr inşallllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
Canım benim neler yaşadığını emin ol çok iyi anlıyorum...
Rabbim sabır versin...
moral bozmak yok umutluyuz bu sefer inşaallah biz de anne olacağızinşallah canım inşallah...
bugün ne çok hamiş gördüm bilemezsin...
bi de tedavisi iptal olan bi çift vardı ohss riski nedeniyle iptal oldu...
tabii bende etkilendim Allahım korusun beni bu kez...
düşük dozla başladım bakalım nolcek...
bugun güzel bır gun oldu cnm 3 saate 2 hamıs haberı guzel moral oldu ....
yazıcaksın tabı kuzummmm o gunu beklıyoruzzzzzz umutlaaaaaaa
Afiyet olsun bacıımmmmmmmm şifa olsun..hu hu şekerlerrrr ben yemek yiyip gelcem heee..
canım ben yanlış mı biliyorum yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama değerin 5 ten yukarı ise pozitif olması lazım değil mi? biri bana hatırlatsın..Evet canım test sonucum 9 çıktı bugün 11. Gün negatifmis malesef.ben biliyorum zaten bu sonucu hayırlısı buymuş diyorum.
maşalllhhhhhhhhhhhhh canım ya tebrik ederimmmmmmmm seniKizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun
Sonucum 764 cikti napiyim
canım benım çok ama çok sevindim tebrik ederimmmmmmmmBEBEĞİM BENİ BIRAKMADI MÜCADELİ KAZANDIHAMİLEYİMMMMM ARKADAŞLARRRR
canım herşey güzel girmiş inşalllah rabbımınde izindiyle sonuda bebeşle olacakDoktorcum muayene etti toplamda herşey güzelmiş.
sağ ve solda 6 şar tane yumoş saydı bu şimdilik olanlar dedi...
Bugün lucrine kardeş geldi menapur kullanacam..
2 toz bir su şeklinde..bu da sanırsam 150 doz demekmiş...
pazartesi doktora gidiciiimmm kontrole...
canım çok ama çok üzüldüm rabbım sabır versin.....................Kizlar malesef bende iyi haberler yok.hamile arkadaşları tebrik ediyorum.
Kizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun
BEBEĞİM BENİ BIRAKMADI MÜCADELİ KAZANDIHAMİLEYİMMMMM ARKADAŞLARRRR
Honeymooner hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alacağız.. Sen_ Kolik Allah yardımcın olsun canım dualarım sizinle.. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür..
canım benım hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun bebısın sana hayatımmmm....
Kizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun
Egunalimmmmm canımmm herşeyin yolunda gitmesine çokk sevindimmmm
maşalllhhhhhhhhhhhhh canım ya tebrik ederimmmmmmmm seni
canım benım çok ama çok sevindim tebrik ederimmmmmmmm
canım herşey güzel girmiş inşalllah rabbımınde izindiyle sonuda bebeşle olacak
0
çok sinirliyim paylaşayım dedim gerçi bu kadar güzelhaberin arasında benimki benim için çok can sıkıcıama içim şişti...
biliyosunuz eşimin ailesi ile görüşmüyoruz 8 aydır ....haberde almıyoduk ama nerdeyse 2 haftadır onlarl ailgili bütün haberler ayağımıza geliyo salak insanlar bizim durumumuzu bile bile oğullarının mücadelesini bile bile gidip kendilerine yazlık ev almışlar ..............ve biz kirada oturuyoruz yıllarca size ev alcaz deyip bizi oyaladırlar bizde bu yüzden krediye bile girmedik inanmayıp girsek şimdiye nerdeyse bitiyodu ev sahibi olacaktık nasıl insanlar bunlar nasıl anne ve baba ben anlamıyorum benim ailem 1 dilim ekmek yemez bizsiz bunlar nasıl insanlar ben eşim strese girmesin dedikçe adamı strese sokacak haberler geliyor üzülmezmii çok üzgün anlıyorum sesinden ....3 tane evleri vardı bide yazlık almışlar ne diyyimm artık allaha havale ettim....gerçekten inanılmazz çünkü
çok sinirliyim paylaşayım dedim gerçi bu kadar güzelhaberin arasında benimki benim için çok can sıkıcıama içim şişti...
biliyosunuz eşimin ailesi ile görüşmüyoruz 8 aydır ....haberde almıyoduk ama nerdeyse 2 haftadır onlarl ailgili bütün haberler ayağımıza geliyo salak insanlar bizim durumumuzu bile bile oğullarının mücadelesini bile bile gidip kendilerine yazlık ev almışlar ..............ve biz kirada oturuyoruz yıllarca size ev alcaz deyip bizi oyaladırlar bizde bu yüzden krediye bile girmedik inanmayıp girsek şimdiye nerdeyse bitiyodu ev sahibi olacaktık nasıl insanlar bunlar nasıl anne ve baba ben anlamıyorum benim ailem 1 dilim ekmek yemez bizsiz bunlar nasıl insanlar ben eşim strese girmesin dedikçe adamı strese sokacak haberler geliyor üzülmezmii çok üzgün anlıyorum sesinden ....3 tane evleri vardı bide yazlık almışlar ne diyyimm artık allaha havale ettim....gerçekten inanılmazz çünkü
hemen yetiştim arkandan
Evet canım test sonucum 9 çıktı bugün 11. Gün negatifmis malesef.ben biliyorum zaten bu sonucu hayırlısı buymuş diyorum.
hoşbuldum canım evet güzel haberler var.... esinden de güzel haber gelseydi bayram sevinci gibi olurdu bizim için..............
Hadi hayirli olsun baslamissin tedaviye, insallah son olur. Bu arada benim test gunume 9 gun var canim (bugun haric) 5.gun transferinde 10 gun bekleniyor sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?