Kizlar daha transferin ikinci gunu ama bugun az bi lekem geldi sanki bide bel agrisi var normalmi bu![]()
nasıl bir leke canım?kahverengimi kırmızımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar daha transferin ikinci gunu ama bugun az bi lekem geldi sanki bide bel agrisi var normalmi bu![]()
Gunaydin guzeller, hepinize guzel bir gun diliyorummm...
günaydınnn kızlarrrevdeyim bugün,ve haftaya raporluyum! okulumu özledim ama şimdiden
şöyle uzun uzun uyuyim diodum sabahın 8 inde kalktım napıcam koca gün bakalım :) kahvaltıyı falan kendim hazırlıcam tabi,, akşama da en azından bi çorba yapıyım gene ama bunların bebişe bi etkisi olmaz demi,ayakta fazla kalmamaya çalışmalıymışım ama aç da kalmamalıyım ?
burasıda güneşli ve hatta sıcaktı yanii,birde ben çok sıcaklıyorum sanki menapozluyum:))böyle güzel havada gezmek vardı dimii:))
Ya nasil desem kan degilde akinti baya bi kahve rengiydi gerci doktorum bunlar olabilir panik yapmayin demisti ama yinede ne bilim
günaydınnn kızlarrrevdeyim bugün,ve haftaya raporluyum! okulumu özledim ama şimdiden
şöyle uzun uzun uyuyim diodum sabahın 8 inde kalktım napıcam koca gün bakalım :) kahvaltıyı falan kendim hazırlıcam tabi,, akşama da en azından bi çorba yapıyım gene ama bunların bebişe bi etkisi olmaz demi,ayakta fazla kalmamaya çalışmalıymışım ama aç da kalmamalıyım ?
günaydın canım,,nasıl geçiyor günler
evet cumaya kdar çok yoruluyoruz demekki ,gerçi ben yarında yarım gün gelicem işe((sabah geç geliyorum cumartesileri ama yinede gelmiş olyorum,uyumakkk istiyorum şuann
Gunaydin guzeller, hepinize guzel bir gun diliyorummm...
Günaydın kızlar Hayirli cumalar......
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bilgi ve görüşlerinize ihtiyarcım var izmir ege dogum evinde tüp bebek tedavisine başladım ilk denemem yaptıran hamile kalan gidip memnun kalan ve kalmıyan tüm arkadaşlarımın görüş ve yorumlarını bekliyorum....
Ben de ise gitmeye aliskinim, o yuzden sikildim evde dort donuyorum, ne yapacagimi sasirdim..isteyken hep evde olmak isterdim, evdeyken de iste olmak istiyorum yaa ne zor insanim bennn
iyiyim canim ya sen nasilsin? sikiliyorum evde biraz. Hafiften belirti ariyorum iste. Sanki ilk denememe gore daha az sanci-agri var, hatta yarisindan bile az diyebilirim. Sende nasil olmustu?
canım olabılır kırmıza donmedıgı surece sıkıntı yok doktorlar soyluyorlar cunku ... ama kırmızı yada yogun olursa doktorunu ara canım...
keyfını cıkar kuzum benımmmmm evinnn
ayakta fazla kalmaa ama bır kahvaltıyla bır corbayla cok ta ayakata kalmazsın....
devamlıda yatmak ıyı degıl rahıme kan gıtmesı lazım cnm o yuzden gezentı halındeyken yap sende yemeyıgını fln...
aynen cnm cuma farklı oluyor..
hadıya ben gelmıyom c.tesı gunu rahatım o konuda kuzum...
günaydın hatunlar![]()
bugun sıpamla randevum var![]()
günaydın hatunlar![]()
günaydın hatunlar![]()
Ben de ise gitmeye aliskinim, o yuzden sikildim evde dort donuyorum, ne yapacagimi sasirdim..isteyken hep evde olmak isterdim, evdeyken de iste olmak istiyorum yaa ne zor insanim bennn
iyiyim canim ya sen nasilsin? sikiliyorum evde biraz. Hafiften belirti ariyorum iste. Sanki ilk denememe gore daha az sanci-agri var, hatta yarisindan bile az diyebilirim. Sende nasil olmustu?