• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınnn kızlarrr :3: evdeyim bugün,ve haftaya raporluyum! okulumu özledim ama şimdiden ;) şöyle uzun uzun uyuyim diodum sabahın 8 inde kalktım napıcam koca gün bakalım :) kahvaltıyı falan kendim hazırlıcam tabi,, akşama da en azından bi çorba yapıyım gene ama bunların bebişe bi etkisi olmaz demi,ayakta fazla kalmamaya çalışmalıymışım ama aç da kalmamalıyım ?

valla canım zaman cabuk gecıyor hıcc dusunme nasıl gecıcek dıye yanıı..e tabı ac kalma ama cokta yorma kendınıı..

Kizlar daha transferin ikinci gunu ama bugun az bi lekem geldi sanki bide bel agrisi var normalmi bu:53:
:53: vla canım bılmıorum kı

burasıda güneşli ve hatta sıcaktı yanii,birde ben çok sıcaklıyorum sanki menapozluyum:))böyle güzel havada gezmek vardı dimii:))

ee hamişsin tabı ole hıssetcen cnmmm..yaa demıı ohh ne guzell denız havası yada dağ havası ne güzel olurdu smdıı :34:

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bilgi ve görüşlerinize ihtiyarcım var izmir ege dogum evinde tüp bebek tedavisine başladım ilk denemem yaptıran hamile kalan gidip memnun kalan ve kalmıyan tüm arkadaşlarımın görüş ve yorumlarını bekliyorum....

Ya nasil desem kan degilde akinti baya bi kahve rengiydi gerci doktorum bunlar olabilir panik yapmayin demisti ama yinede ne bilim

Günaydın kızlar Hayirli cumalar......

günaydın tatlımm...saoll senınde cuman mübarek olsunn $mooooooooooooooooo.gif

günaydınnn kızlarrr :3: evdeyim bugün,ve haftaya raporluyum! okulumu özledim ama şimdiden ;) şöyle uzun uzun uyuyim diodum sabahın 8 inde kalktım napıcam koca gün bakalım :) kahvaltıyı falan kendim hazırlıcam tabi,, akşama da en azından bi çorba yapıyım gene ama bunların bebişe bi etkisi olmaz demi,ayakta fazla kalmamaya çalışmalıymışım ama aç da kalmamalıyım ?

Ben de ise gitmeye aliskinim, o yuzden sikildim evde dort donuyorum, ne yapacagimi sasirdim..isteyken hep evde olmak isterdim, evdeyken de iste olmak istiyorum yaa ne zor insanim bennn :1:

günaydın canım,,nasıl geçiyor günler

iyiyim canim ya sen nasilsin? sikiliyorum evde biraz. Hafiften belirti ariyorum iste. Sanki ilk denememe gore daha az sanci-agri var, hatta yarisindan bile az diyebilirim. Sende nasil olmustu?

Kizlar daha transferin ikinci gunu ama bugun az bi lekem geldi sanki bide bel agrisi var normalmi bu:53:

canım olabılır kırmıza donmedıgı surece sıkıntı yok doktorlar soyluyorlar cunku ... ama kırmızı yada yogun olursa doktorunu ara canım...

keyfını cıkar kuzum benımmmmm evinnn
ayakta fazla kalmaa ama bır kahvaltıyla bır corbayla cok ta ayakata kalmazsın....
devamlıda yatmak ıyı degıl rahıme kan gıtmesı lazım cnm o yuzden gezentı halındeyken yap sende yemeyıgını fln...

evet cumaya kdar çok yoruluyoruz demekki ,gerçi ben yarında yarım gün gelicem işe:(((sabah geç geliyorum cumartesileri ama yinede gelmiş olyorum,uyumakkk istiyorum şuann

aynen cnm cuma farklı oluyor..
hadıya ben gelmıyom c.tesı gunu rahatım o konuda kuzum...

Gunaydin guzeller, hepinize guzel bir gun diliyorummm...

Günaydın kızlar Hayirli cumalar......

gunaydın kızlarrr hayırlı cumalarrrr

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bilgi ve görüşlerinize ihtiyarcım var izmir ege dogum evinde tüp bebek tedavisine başladım ilk denemem yaptıran hamile kalan gidip memnun kalan ve kalmıyan tüm arkadaşlarımın görüş ve yorumlarını bekliyorum....

hosgeldın aramıza cnmmmm
ızmırlı ark var ılk basta lıste var ordan bak kımler ızmırde onlara yaz cnm sana cvp verırlerrr

Ben de ise gitmeye aliskinim, o yuzden sikildim evde dort donuyorum, ne yapacagimi sasirdim..isteyken hep evde olmak isterdim, evdeyken de iste olmak istiyorum yaa ne zor insanim bennn :1:

iyiyim canim ya sen nasilsin? sikiliyorum evde biraz. Hafiften belirti ariyorum iste. Sanki ilk denememe gore daha az sanci-agri var, hatta yarisindan bile az diyebilirim. Sende nasil olmustu?

KAÇ GÜNÜN KALDI?bende çok ağrı olmuştu,adet olucam sanmıştım,kasık ve karın ağrısı olmuştu göğüslerim şişmişti dokunmamıyordum hatta,

canım olabılır kırmıza donmedıgı surece sıkıntı yok doktorlar soyluyorlar cunku ... ama kırmızı yada yogun olursa doktorunu ara canım...

keyfını cıkar kuzum benımmmmm evinnn
ayakta fazla kalmaa ama bır kahvaltıyla bır corbayla cok ta ayakata kalmazsın....
devamlıda yatmak ıyı degıl rahıme kan gıtmesı lazım cnm o yuzden gezentı halındeyken yap sende yemeyıgını fln...

aynen cnm cuma farklı oluyor..
hadıya ben gelmıyom c.tesı gunu rahatım o konuda kuzum...

$bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.gif canımcım sıpanı görcen demekk ay allahım ya mercımek kadar sey ne kadar sevılıyor boyleeeee..hayırlısınla git gel bakalımm....:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne guzel evdesın keyıfını cıkar yaaaaaaa...
bır kadınları anlamak guccc....:1::1::1:
belırtı arama cnm daha kacıncı gun ya kıyamam sana bennnn...

Back
X