• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı cumalar arkadaşlar, Allah hepimize bebklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder işallah. Arkadaşlar biz yeni üroloji doktorumuzu değistirdik kaan aydos gorunduk o da dna hasar testi istedi. sonuca gore tedavi vereck fln tam da tüp bebeğe karar vermişken ama aklıma takıldı bir kere denesem olmazsa o sonuca gore tedaviyemi yonelsek diye. sizler dna hasar testi sonucuna gore tedaviyle mi gebe kaldınız. nasıl olmalı . fikirleriniz nedir.
sevgiyle kalın

hayirli olsun canim, insallah bebisin siki siki tutunur annecigine...
Bu ardisik transferi de ilk defa duydum, hangi merkezdi seninki?

inşallah tutunur cnm.. :nazar: ant.memorialda oluyor tedavim..

selam canımcım,şöyle bir geçmişi okuodum dün akşam saat 10 dan beri baya sayfalar birikmiş ;) bugün transferim oldu çok şükür anestezi altında istedim iyikide öyle oldu çok rahattım doğal olarak :)okadar dedim 2 tane koyun die ama yok iyi kaliteymiş die 1 tane koydu doktor :( o yüsden çok heverslenmicem tutcak die,ne bilim bana hep öyle gelio sanki 1 tane oldumu şans yok, 2 tane oldumu da biri tutcak gibi... bide ben sonra otobüsle geldim, biyerden de taksiye bindik eve kadar sarsılmadım fazla ama düşmemiştir demi sanki yürüsem ayağa kalksam otururken yan dönsem minicik bişi ya zaten nası duruo orda kayıp gider diorum,yani hala içimde mi emin değilim :18: bu haftayı nası geçiriyim tecrübeli arkadaşlar yazsalar çok iyi olur,ananas yedim dün ve bugün ne zamana kadar yiyim,neye iyi gelio ? şimdilik bu kadar sorularım :49: devamı gelicek! bide iki tane hamiş arakadaş okudum,okadar moral olduki bana,onları çok tebrik ediorum,darısı hepimizin başına,AMİN...

cnm hayırlı olsun :54: bende aynen senin gibiyim.. yani içimde mi değil mi .. tuhaf bir his.. inş. her şey güzel olur.. :nazar:

günaydın hatunlar :68:
bugun sıpamla randevum var:1:

günaydın .. ne güzel yaaa :nazar: maşallah size :nazar:

KAÇ GÜNÜN KALDI?bende çok ağrı olmuştu,adet olucam sanmıştım,kasık ve karın ağrısı olmuştu göğüslerim şişmişti dokunmamıyordum hatta,

Transferim carsamba gunu oldu. 9 gunum var, ara ara hafif regl olucak gibi agrim oluyor. Bir de transferden 2 saat sonra 2 kez sag tarafima siddetli agri saplandi. Onun disinda fazla bisi yok. Hergun 1 ananas yiyorum. Gecen tedavide de yemistim gerci..

kızlar bugün transferimin 2. günü.. kasık ağrılarım başladı ya.. çok erken değil mi bu ağrılar için?

birde ben sağa sola dönerken biraz korkuyorum acaba birşey olur mu diye.. iğne olurkende mecburen yüzüstü yatıorum, hamiş arkadaşlar siz nasıl geçridiniz şu 12 günü ya.. :26:

ne guzel evdesın keyıfını cıkar yaaaaaaa...
bır kadınları anlamak guccc....:1::1::1:
belırtı arama cnm daha kacıncı gun ya kıyamam sana bennnn...

Dogru diyosun ama bir de caliskanligim tutuyor evde, su dolabi duzeltiyim, karinca gelmis bir supuriyim surayi falan diyorum ama yasak ! haliyle bir koltuktan obur koltuga zaman gecmiyor evde..

nasılsınız kızlarrrr göbişleriniz bebek dolsun sağlıkla sıhhatleeeeeeeeeeeeee :16:

aminn canım benım..iyiyizz sen nasılsnn????

kızlar bugün transferimin 2. günü.. kasık ağrılarım başladı ya.. çok erken değil mi bu ağrılar için?

birde ben sağa sola dönerken biraz korkuyorum acaba birşey olur mu diye.. iğne olurkende mecburen yüzüstü yatıorum, hamiş arkadaşlar siz nasıl geçridiniz şu 12 günü ya.. :26:

ay canımm yaa ne bıleyım kıı normaldır sanırımm..cnku ole olan arkadslar varrr:26:

nasılsınız kızlarrrr göbişleriniz bebek dolsun sağlıkla sıhhatleeeeeeeeeeeeee :16:

ıyıyız guzel anne sen nasılsın bakımmmmmmmmm
amın dıyorummmmmmmmmm

Dogru diyosun ama bir de caliskanligim tutuyor evde, su dolabi duzeltiyim, karinca gelmis bir supuriyim surayi falan diyorum ama yasak ! haliyle bir koltuktan obur koltuga zaman gecmiyor evde..

aynen cnm evdeyımya ısler bıtsın rahat edeyım derız...
bız boyleyız ıste napalımmmm....
gecer gecer bak gorursun ...pozıtıf haberı alınca yaaaaaaaa ne kadan cabuk gectı dıycennnn

Eki Görüntüle 384193 $55531031birthday3ne4.gif Eki Görüntüle 384195 Eki Görüntüle 384196

mutlu yıllar canım dogum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnnn
:7::7::7::13::13::13::13::12::12::12::12::38::38::38::38::48::48::48::48::48::71::71::71::71::71::119::119::119::119::123::123::123::123:

günaydınnnn....nasılsınızzz arkadaşlarımmm?bugün işşallah sizinleyimm:1:gezmek yok şimdilikk:10:geçmişi okuyup aranıza dönücem işşallahh...

günaydınn,,,ayy negüzell randevun varmış göreceksin yavrunu,heyecanlısındır

ooooooooo super kuzuuuuu
gunaydın nasılsın bakalımmmm
tabı keyfın yerınde melegını gorcen yaaaaa :16::16::16:

Eki Görüntüle 384182 canımcım sıpanı görcen demekk ay allahım ya mercımek kadar sey ne kadar sevılıyor boyleeeee..hayırlısınla git gel bakalımm....:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy ne güzelll maaşallah,darısı başımıza inşallahhhh :16:

uyku modundan çıkamıyorum birtürlü :1:
darısı isteyen herkese olsun en kısa zamanda göbüşünüze bebecikler dolsun:49:

Bugün turginurun doğum gününüsüüü :21:

bebişlerinle geçireceğin mutlu yıllar diliyorum :nazar::emir_bebek:

ayyy canım benim çok teşekkür ederim,,,artık yaşlar geçtikçe yaşlanma psikolojiside oluyor bende:))33 oldum bu arada,sağlık olsun tabi en önemlisi o,bebişimle beraber ilk doğumgünüm bugün benim çokkk önemlii,,darısı hepinizin başına canım arkadaşlarım

doğum günün kutlu olsun
ailen ve sevdiklerinle uzun mutlu bir yıl diliyoruz kızımla:16::16:

ayyy canım benim çok teşekkür ederim,,,artık yaşlar geçtikçe yaşlanma psikolojiside oluyor bende:))33 oldum bu arada,sağlık olsun tabi en önemlisi o,bebişimle beraber ilk doğumgünüm bugün benim çokkk önemlii,,darısı hepinizin başına canım arkadaşlarım

Mutlu saglikli yillar canimm :7:

Back
X