• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende ege ünüversitede tedavi gördüm ilk denemem de olmadı ilinci denememi 28 martta dondurulmuşlarla yaptım
11 nisan sonuç alıcam nasıpse ege den çok memnun kaldım diyebilirım güler yüzlü anlayışlı be çalışanları çook sempatik işlerinide iyi yapıyorlar bir kaç arkadaşım umutsuzken hamile oldular herşey nasıp kısmet tabi ama iyi biryer canım düşünüyorsan orada dene derim allah yardımcımız olsun inşallah bian önce kavuşuruz yavrumuza :16: :16: :16:

canım sen nasıl oldunnnnnnnn

canım işşallah bebeişin sana sıkı sıkı tutunur..2 kere transfer olcan duymuştum böle bişi ama ilginç geldii..hayırlısı işşallahhh:nazar:

iim canımm bi yaramazlık yok sen nasılsınn?

geçmiş olsun canım yaa:16:sen üzülüp sıkılma bebişinde etkilenmesin...

tüm güzel dileklerine canıııı gönüldenn aminnnnnnnn diorummm:16:

canım umarım önemli bişi değildir..bebeğin seninledir:nazar:

günaydınn canlarımmm...

günaydın canım...sıpamızdan güzel haberler getir bizeee:16:

saol canım sen nasılsın?aminnnnnnnn:16:

tozlu yapraklara gittim geldimm:1:şimdilik bi yer yok bakalımmm:1:

kavuştuk sonundaa:1:spora gittim geldimm bilee:8::8:

oo temizlikk başladımı kolay gelsin bakalımm sana o zaman..yakın olsam gelirdim yardımaa:10:misss gibiii olcak ewinnn:12::12:eet transferden sonra iş yapmak yokk..şimdi yap ne war ne yoksa canımm:38:

evet cnm yarın tekrar transferim olacak .. öyle dediler dün.. bende tedirgin açıkçası.. meraklı ve tedirgin bekliyorum..

canım işşallah bebeişin sana sıkı sıkı tutunur..2 kere transfer olcan duymuştum böle bişi ama ilginç geldii..hayırlısı işşallahhh:nazar:

iim canımm bi yaramazlık yok sen nasılsınn?

geçmiş olsun canım yaa:16:sen üzülüp sıkılma bebişinde etkilenmesin...

tüm güzel dileklerine canıııı gönüldenn aminnnnnnnn diorummm:16:

canım umarım önemli bişi değildir..bebeğin seninledir:nazar:

günaydınn canlarımmm...

günaydın canım...sıpamızdan güzel haberler getir bizeee:16:

saol canım sen nasılsın?aminnnnnnnn:16:

tozlu yapraklara gittim geldimm:1:şimdilik bi yer yok bakalımmm:1:

kavuştuk sonundaa:1:spora gittim geldimm bilee:8::8:

oo temizlikk başladımı kolay gelsin bakalımm sana o zaman..yakın olsam gelirdim yardımaa:10:misss gibiii olcak ewinnn:12::12:eet transferden sonra iş yapmak yokk..şimdi yap ne war ne yoksa canımm:38:

evet cnm, yarın 2. transferim olacak.. öyle dediler dün.. bende merakla ve tedirgin bir şekilde bekliyorum :26:

Rabbim sana bebeğinle uzun sağlıklı mutlu huzurlu ve bol paralı bir ömür ihsan etsin..İnşaallah

$doğumgunuu.gif Eki Görüntüle 384234 Eki Görüntüle 384235

Eklentiler

• $günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn.gif
    $günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn.gif
    16,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $hareketliloveyouyazisi[1].gif
    $hareketliloveyouyazisi[1].gif
    6,7 KB · Görüntüleme: 29

Iim canımm bi yaramazlık yok sen nasılsınn?

Geçmiş olsun canım yaa:16:sen üzülüp sıkılma bebişinde etkilenmesin...

Tüm güzel dileklerine canıııı gönüldenn aminnnnnnnn diorummm:16:

Canım umarım önemli bişi değildir..bebeğin seninledir:nazar:

Günaydınn canlarımmm...

Günaydın canım...sıpamızdan güzel haberler getir bizeee:16:

Saol canım sen nasılsın?aminnnnnnnn:16:

Tozlu yapraklara gittim geldimm:1:şimdilik bi yer yok bakalımmm:1:

Kavuştuk sonundaa:1:spora gittim geldimm bilee:8::8:

Oo temizlikk başladımı kolay gelsin bakalımm sana o zaman..yakın olsam gelirdim yardımaa:10:misss gibiii olcak ewinnn:12::12:eet transferden sonra iş yapmak yokk..şimdi yap ne war ne yoksa canımm:38:

ooooooo desene bugun bızımlesın yasasınnnnnnnnnnnnn :3::3::3:
Tozlu yapraklarda kaybolmadan geldın sukur cnmmm:1:

Ne kadar eklenti varsa hepsini eklemiş makinem...doğum günü mesajı çorba olmuş yaaa :60::60::60::60::60::60::60::60::60::69::69::69::69::69::69::69::111::111::111::111:

kavuştuk sonundaa:1:spora gittim geldimm bilee:8::8

hmmm hamarat hatun maşallahh canımm:nazar::nazar: sporunu yapmış gelmışsinn.....

ya bennnnnnnnnnnnnnn aşk olsun:19::19::19::19::19::19::19:

günaydın hatunlar :68:
bugun sıpamla randevum var:1:
sana sıpanla iyi vakitler teyzelerini öptüğünüde söyle

nasılsınız kızlarrrr göbişleriniz bebek dolsun sağlıkla sıhhatleeeeeeeeeeeeee :16:
amşnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın canım pek fazla göremiyoruz seni aramızda

ayyy canım benim çok teşekkür ederim,,,artık yaşlar geçtikçe yaşlanma psikolojiside oluyor bende:))33 oldum bu arada,sağlık olsun tabi en önemlisi o,bebişimle beraber ilk doğumgünüm bugün benim çokkk önemlii,,darısı hepinizin başına canım arkadaşlarım

canım iyiki doğdun iyiki varsın :71::71::71::71::71::71::71: bu senin için

hani bızımlaydın bak gıtmıssın...:1::1::1::1::1::1:heyyyy nerdesiinnn:3::3::3::3:
neyse ben bi duş aliim geliimmmmbeni özleyin anacııımmmmm:32::32::32:

herkese selamlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız bakim:)
biz iiz canım sen nasılsınn asıl nasıl gidiyorr?
canım çok sevindim bizimle olmana ivanada diyoya bızımlasın..................:52::52::52::52:
sızınlayımmm bugün canım:1:
hani bızımlaydın bak gıtmıssın...:1::1::1::1::1::1:heyyyy nerdesiinnn:3::3::3::3:
neyse ben bi duş aliim geliimmmmbeni özleyin anacııımmmmm:32::32::32:

kız burdayım gitmiom bi yere ben yazmayınca otomatik off oluom:1:bıcı bıcı yapta gel bende yapcam ama şimdi yemeklerimi yapayım sonra yıkancam koku sinio çünküü:1::1:özledimm seniii:16:

Back
X