bilgilerimi tamamlayalım hemen ! silmeyin beni :)) yaş 22 deneme 2 sorun sperm az hareket az 3gün sora sonuç alıcak çok heycanlı![]()
![]()
herkese ve kendime dua ediyorum rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin bu yolda olan herkese allah yardım etsin inşallah hepiniz allaha emanet olun...
![]()
![]()
(ayrıca sürekli buralardayım yazıları okuyorum ama pek yazmıyorum sanırım çekiniyorum buradaki arkadaşlıklar mütişş:)
evet canım iyi olmuş bilgilerini yazman...ekledim gittii...
ne demek çekinmek...yazmadan kaynaşmadan nasıl arkadaş olcaz peki...
burdakiler aynı mahalleden değillerki yazışa yazışa kaynaştık bağlandık...
sende gel aktif olarak aramıza...
arkadaşlar benide listeye eklermisiniz. 34 yas erkek fak*rezerv az 4. deneme umut tb 16 nisan test tarihii
birbirimizi tanımasak görmeseklte en çok duayı bizler birbirimize ediyoruzdur. allah dualarımızı kabul etsin. hepimize hayırlı evlatlar versin..amin.
hoşgeldinnnn...
ekledim bilgilerini...
Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallah...
valla öğünmek gibi olmasın bitanedir topiğimiz
burda muhabbetin hızına yetişmek zorbitek hafta sonları sakin oda herkez gezmelerdede ondan...... test gününe az kalmış inşallah senin pozitifi kutlarız hep beraber.....
övün kız övünnn

canlarımmm nasılsınızzz?dün bütün gün gezdim bugünde kızlarımın kabirlerini ziyarte gittim..şimdi ewdeyim akşama yine annemlere gitcez yemeğe..herkes nasıl ii dimi?ben geçmişi okumaya başlıım bari..
hiii ah canımm demek kabir ziyaretine gittin çok duygulandım şu an...
zaten senin bu hikayen hep beni fena etkiliyooo...
Allah kabul etsinnn...
oku tabii geçmişi yazılı yapcam sana birazdan...
devamsızlıktan nerdeyse kalacan..
kızlar eşimle dolaşmaya çıkmıştık mağazaya girdim şöyle bakayım diye
birsürü şey aldım kendimi kaybettim sıpama alışveriş yaparken
normalde bir şey alırken 40 defa düşünürüm ama gördükçe aa buda güzel şuda güzel derken
abarttım biraz hoş eşimde benden aşağı kalmadı
Rabbim en kısa zamanda sizide yaşatsın bu sevinçleri ve heyecanı
alınmazmı çok güzel şeyler var hele kızlar için seçenek çok fazla...
Aminn canım darısı bize olsun inşallah...