• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bilgilerimi tamamlayalım hemen ! silmeyin beni :)) yaş 22 deneme 2 sorun sperm az hareket az 3gün sora sonuç alıcak çok heycanlı :9: :9: :9: herkese ve kendime dua ediyorum rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin bu yolda olan herkese allah yardım etsin inşallah hepiniz allaha emanet olun... :16: :16: :16: (ayrıca sürekli buralardayım yazıları okuyorum ama pek yazmıyorum sanırım çekiniyorum buradaki arkadaşlıklar mütişş:)

evet canım iyi olmuş bilgilerini yazman...ekledim gittii...
ne demek çekinmek...yazmadan kaynaşmadan nasıl arkadaş olcaz peki...
burdakiler aynı mahalleden değillerki yazışa yazışa kaynaştık bağlandık...
sende gel aktif olarak aramıza...

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz. 34 yas erkek fak*rezerv az 4. deneme umut tb 16 nisan test tarihii
birbirimizi tanımasak görmeseklte en çok duayı bizler birbirimize ediyoruzdur. allah dualarımızı kabul etsin. hepimize hayırlı evlatlar versin..amin.

hoşgeldinnnn...
ekledim bilgilerini...
Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallah...

valla öğünmek gibi olmasın bitanedir topiğimiz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
burda muhabbetin hızına yetişmek zor:1::1::1::1::1::1: bitek hafta sonları sakin oda herkez gezmelerdede ondan...... test gününe az kalmış inşallah senin pozitifi kutlarız hep beraber.....

övün kız övünnn:21::32:

canlarımmm nasılsınızzz?dün bütün gün gezdim bugünde kızlarımın kabirlerini ziyarte gittim..şimdi ewdeyim akşama yine annemlere gitcez yemeğe..herkes nasıl ii dimi?ben geçmişi okumaya başlıım bari..

hiii ah canımm demek kabir ziyaretine gittin çok duygulandım şu an...
zaten senin bu hikayen hep beni fena etkiliyooo...
Allah kabul etsinnn...
oku tabii geçmişi yazılı yapcam sana birazdan...
devamsızlıktan nerdeyse kalacan..

kızlar eşimle dolaşmaya çıkmıştık mağazaya girdim şöyle bakayım diye
birsürü şey aldım kendimi kaybettim sıpama alışveriş yaparken :53:
normalde bir şey alırken 40 defa düşünürüm ama gördükçe aa buda güzel şuda güzel derken
abarttım biraz hoş eşimde benden aşağı kalmadı :52:
Rabbim en kısa zamanda sizide yaşatsın bu sevinçleri ve heyecanı

alınmazmı çok güzel şeyler var hele kızlar için seçenek çok fazla...
Aminn canım darısı bize olsun inşallah...

canlarımmm nasılsınızzz?dün bütün gün gezdim bugünde kızlarımın kabirlerini ziyarte gittim..şimdi ewdeyim akşama yine annemlere gitcez yemeğe..herkes nasıl ii dimi?ben geçmişi okumaya başlıım bari..

Canım Allah kabul etsin dualarını....

geçmiş olsun canım çok..

aminn canım..rahimde ki miyomlar acaba tüp bebeği etkiliomudur?bende histeroskopi yaptırıp içerde ne war ne yok die baktırmak istiom...

canımmm maşşallah değerlerin ne güzell yaa...işşallah 18 nisanda kontrolunde çok güzel geçer bende kliniğe 16 nisanda gelcem aynı gün olsa görüşürdük ne güzelll...

canım çok güzel bişi ya bende dr. a sölicem banada yapsın öle kıskandımm:1:işşallah sonucun güzel olur bizlerede umut olursun...

günaydınnn kuzummmm...biraz geç olduu ama :1::1::1:

ben iim canım..işler bitmiş ne güzel benimde yarın temizlik günümm:18:

güle güle sağlıkla giysin işşallah...amin canım saol...

inşallah olumlu sonuçlar alırım... bende çok istiyorum, belki bu işlem yaygınlaşır.. doktoruma sordum her yerde yapılıyor mu diye, çünkü gerçekten ben hiç böyle birşey duymamıştım. Her yerde yapılmıyormuş ama neden yapılmıyor bilemedim :44: düşündükçe banada mantıklı gelmeye başladı.. önceçok korktum, tedirgin oldum.. hatta bana transferden 2 saat önce haber verdiler diye bayağı bi kızdım :20: ama sonra yanlış yaptığımı anlayıp gönüllerini aldım.. :17: inşallah iyi bir örnek olurum herkese...

normalde bir şey alırken 40 defa düşünürüm ama gördükçe aa buda güzel şuda güzel derken
maaşallah bu alışvewrişleri biz de yapacağız inşaallah ne ciciler aldın bakalım bebişine hepsi çok yakışacak inşaallah

Allah kabul etsin canımmm bir sonraki ziyaretinde göbüşünde kardeşleri ni degötürürsün inşaallah :16::16::16:...onlar senin cennetteki meleklerinn :129::129: pek bişey yok bacım geçmişte sayfa 1 deki listelere bakarsan görebilirsin kim hamilee kim transfere geçmiş yaaa böle işte:54::54:

hiii ah canımm demek kabir ziyaretine gittin çok duygulandım şu an...
zaten senin bu hikayen hep beni fena etkiliyooo...
Allah kabul etsinnn...
oku tabii geçmişi yazılı yapcam sana birazdan...
devamsızlıktan nerdeyse kalacan.
aminn canımm...sen ne durumdasın bakalımm yoruldun dimi çok?yarında doktor warr dimii işşallah güzel haberlerle gelirsinn..ben suan burdayım ama yemeğe gitcez annemlere..lütfenn sınıfta kalmayayımm:18:
Canım Allah kabul etsin dualarını....

inşallah olumlu sonuçlar alırım... bende çok istiyorum, belki bu işlem yaygınlaşır.. doktoruma sordum her yerde yapılıyor mu diye, çünkü gerçekten ben hiç böyle birşey duymamıştım. Her yerde yapılmıyormuş ama neden yapılmıyor bilemedim :44: düşündükçe banada mantıklı gelmeye başladı.. önceçok korktum, tedirgin oldum.. hatta bana transferden 2 saat önce haber verdiler diye bayağı bi kızdım :20: ama sonra yanlış yaptığımı anlayıp gönüllerini aldım.. :17: inşallah iyi bir örnek olurum herkese...

aminnn çok saol...eet işşallah ii bi örnek olursunn bize...hadi bakalım senden güzel haberler bekliozz:16:banada mantıklı geldi bende doktora gidince sorcam walla:18:

aminn canımm...sen ne durumdasın bakalımm yoruldun dimi çok?yarında doktor warr dimii işşallah güzel haberlerle gelirsinn..ben suan burdayım ama yemeğe gitcez annemlere..lütfenn sınıfta kalmayayımm:18:

aminnn çok saol...eet işşallah ii bi örnek olursunn bize...hadi bakalım senden güzel haberler bekliozz:16:banada mantıklı geldi bende doktora gidince sorcam walla:18:

sor tabi, yapsın o da böyle bir şey.. diğerine zarar vermeyiz dimi diye özellikle sordum... birini biraz daha aşağıya bırakıcaz dedi.. diğerine yaklaşmayacağız bile dedi.. öyle.. inşallah senin doktorda yapar böyle :46:

kızlar bu tüp bebek işleminde galiba en zor kısım beklemek...:31: sanki asker günü sayıyorum çok zor, bekle bekle günler geçmek bilmiyor sanki.. :68:

şu resmi kendime uygun buldum :1:

$images.webp

Allah kabul etsin canımmm bir sonraki ziyaretinde göbüşünde kardeşleri ni degötürürsün inşaallah :16::16::16:...onlar senin cennetteki meleklerinn :129::129: pek bişey yok bacım geçmişte sayfa 1 deki listelere bakarsan görebilirsin kim hamilee kim transfere geçmiş yaaa böle işte:54::54:
canım saoll işşallah dediğin gibi olrr...eet 2 tane meleğim war..
sor tabi, yapsın o da böyle bir şey.. diğerine zarar vermeyiz dimi diye özellikle sordum... birini biraz daha aşağıya bırakıcaz dedi.. diğerine yaklaşmayacağız bile dedi.. öyle.. inşallah senin doktorda yapar böyle :46:

kızlar bu tüp bebek işleminde galiba en zor kısım beklemek...:31: sanki asker günü sayıyorum çok zor, bekle bekle günler geçmek bilmiyor sanki.. :68:

şu resmi kendime uygun buldum :1:

Eki Görüntüle 385710

eet faydalı bişeyse neden yapılsın ki ama yapsın walla:1:eet transferden sonra şafak sayıyoz resmen ama sonu güzel olsun işşallahh:16::16:

he valla pek yorgunum mutfağı bitiremedim bugün gelen giden oldu telefonla konuştum derken bişi yapamadım doğrudürüst sadece dolapları sildim o kadar...zaten mutfak elimin altında her girdiğimde bişeyini yapar bitiririm...akşam yemeğe gideceğinizi okudum önceki mesajında ama oralı olmadım işime gelmiyo ya ondan:1:tamam tamam sınıfta bırakmayacam seni sadece eski topikten gelince sözlü yaparımmm:1:

Oh masallah bitirmissin sen gunleri nasilsin su an transferden sonra herhangi belirti hissettinmi?

saol canom evet şükürler olsu az kaldı :9::9::9: şu an pek birşey yok ama 2 3gün önce midem bulanıyordu şuan normalim bide reglim gelmedi beni birtek bu umutladırıyor gününü şaşmaz da biraz. 6ay önce ilk denememde kantestine gidememiştim yogun geldi reglim ama yinede çok düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum işte allah yardım etsin hepimize o güzel haberi almamız nasp olsun inşallah :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

iyi pazrlar arkadaşım

evet gülden haklı biz sokağa çıkmayalım acemi şoför var neme lazımmm can güvenliği açısından.:9::9::9:

demek kızınla kocan seni yalnız bıraktı.. sen niye gitmedin kız hava çok güzel evde oturulur mu bu havada. delüüüü uğra böyle arada özlettirme kendini

eee girip merhaba demezsen sileriz sen de çekinme şekerim biz aynı dertten muzdarip gönül yoldaşlarıyız hepimizin olur böle dönemleri ama bizi bizden başka kim anlar ki..

Amin canım dualarına inşaallah tek temennimiz o.. hoşgeldin bu arada aramıza

çekinme canım bize anlatmayacaksın da kime anlatacaksın ..anlatacaksın ki rahatlayacak beyninden akacak stres ve umutsuzluk:32::32::32:
çok doğru burası çokk iyi geldi bana çok şeker burdaki herkes :9: birde ecrin_mert yok farkındamısınız bişey yokturumarımmmm:16::16::16:

çok doğru burası çokk iyi geldi bana çok şeker burdaki herkes :9: birde ecrin_mert yok farkındamısınız bişey yokturumarımmmm:16::16::16:

şekerim cuma günü ecrin 2 gün topiğe giremicem dedi...
pazar akşamı gelirim dedi...
ilerleyen dakikalarda aramızda olur..

hoppppppppp ben geldım nasılsınız bakem herseyı okuyorum ve begenıyorum haberınız olsun:1::52: ama begendı tusu cok gec yanıt verıyor beklemek ıstemıyorum bende aof sınavına gırenlerdenım ay dersler okadar sıktıkı benı daraldım sımdıde ev temızleme sırası temızlıkde anca bu saate kaldı sız neler yapıyosunuz pazarınız nasıl gecıyo bır ara ekını gordum kız ne ısın var cık gezsene

hoşbuldukkk canımmm...nasılsınnn?

ay gene görüşemedik senle......:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

canım ecrinin eşinin sınavları vardı ve kardeşleriyle görüşcekti.... bugün gelemesse bile yarın mesaiyle birlikte gelir topiğe......

hoppppppppp ben geldım nasılsınız bakem herseyı okuyorum ve begenıyorum haberınız olsun:1::52: ama begendı tusu cok gec yanıt verıyor beklemek ıstemıyorum bende aof sınavına gırenlerdenım ay dersler okadar sıktıkı benı daraldım sımdıde ev temızleme sırası temızlıkde anca bu saate kaldı sız neler yapıyosunuz pazarınız nasıl gecıyo bır ara ekını gordum kız ne ısın var cık gezsene

demek sınava girenlerden biride sensin...
türkiye birinciliği bekliyorum senden:1:
gerçi bu sınavda böle bişi yok ama olsun ben yinede bekliyom...
bu saatte temizlikte zor valla kolay gelsin sana..

Papatya4242 vardı yaaa...
işte o en son kk ya 05.04.2012 de girmiş yani 3 gün önce ...
neden bişi yazmadığını kendinden haber vermediğini merak ediyorum doğrusu:26:

anaaammm o zaman ben bugün dışarıya çıkmayım nolur nolmaz...
hayati tehlikem olabilir:9:
askonsun hayatım nıye öle dıosunnn bikere cok güzel sürüyommm sımdıye kadar sadece 9 yayaya carptım:27::27::27:
bilgilerimi tamamlayalım hemen ! silmeyin beni :)) yaş 22 deneme 2 sorun sperm az hareket az 3gün sora sonuç alıcak çok heycanlı :9: :9: :9: herkese ve kendime dua ediyorum rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin bu yolda olan herkese allah yardım etsin inşallah hepiniz allaha emanet olun... :16: :16: :16: (ayrıca sürekli buralardayım yazıları okuyorum ama pek yazmıyorum sanırım çekiniyorum buradaki arkadaşlıklar mütişş:)
canım insallh hakkında hayırlısıııı olsun bebısın gelsın canımmm
ay insallhhhh o gun gelecekmı hiç bılmıyorum.......................:43::43::43::43:

Back
X