• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzummm tedavin yarım falan kalmıcak ALLAHIN izniyle...ii haberlerini bekliyorumm..üzülmee dualarımm seninle canım benimm:16::16::16:

inşallah canım öle olmasını diliyorum..

Güldencim maşaallahh yumoşlarına inşallahh e2 de iyidir.

e2 yüsek bence bakalım doktorcum ne dicek...

hayırlısıyla gıt gel kuzu... ınsanın kendı evı gıbısı yok malesef....
neresı olursa olsun gene evı valla ... ya bız nasıl ugrasıyoruz o aldırıyor Alllahım akıl versın cnm ne dıyelım...
canım dur sen yanlıs duymusundur belkıde ... ve bu kadar dıkkat eden bır doktorun varken ıptal etmez bır yontem bulur....
hayırlısı olsun canım benım sımdıdennn....

inşallah yanlış duymuşumdur ecrincim...
kurbanlık koyun gibi bekliyorum şu an...

hmmmm..bende dıorum acıkmıyorlar mı?vlla canım bende ce oyle yap..az ye sık yee en sağlıklısı o amaa..bız nedense başaramıyoruz pekk:31:

kır dizinii otur sekerım sankı 6 ayy beklıcenn :9: dayan azıcık yuru hava al amaaa okula yada baska bı yere otobus tepesinde falan gıdeyım demee heee...

hadi bakalım canımm allah yardımcın olsunn...:nazar:

Cnm hayrli olsun insallh bu son olsun güzel haberler al buay dua et kendine bol bol Rabbim yardımcın olsun insallh 2tane çatlatsinlr annelerinin yumurtalarından ikiz olsun bitsin bu is hayrlisyla öptüm seni

Cnm hayrli olsun insallh bu son olsun güzel haberler al buay dua et kendine bol bol Rabbim yardımcın olsun insallh 2tane çatlatsinlr annelerinin yumurtalarından ikiz olsun bitsin bu is hayrlisyla öptüm seni

canım sıkma canını ya boş ver kendı söylesin kendı dinlesın:24::24::24:

canım sen bılıyomusun bu duayı ezbere kız aynı ayatelkursu gıbı kısa uzundeğil

hadı canım bebeşlerini fazla bekletme yanlız kalmasın rabbım inşallah :49::49:masıp eder

kızlar ben geldim...
çok şükür aşılamamız yapıldı bir sorun yok..herşey yolunda gitti..
15 gün sonra kan ver eğer kanama olmazsa dedi.
kanama olursada 2. günü kontrol var..

yolda yakın bir arkadaşımın babasının ölüm haberini aldım çok üzüldüm..Allahım mekanını cennet etsin..:43:

canım üzme kendini... inşallah yanlış anlamışsındır.. hem öle bile olsa bizim daktır bulur bi çaresini......

kızlar ben geldim...

yolda yakın bir arkadaşımın babasının ölüm haberini aldım çok üzüldüm..Allahım mekanını cennet etsin..:43:

ALLAH RAHMET EĞLESİN.... Mekanı cennet olsun canım benım....
hadı bakalım gerı sayım basladı desene ıns pozıtıf heberler verıısın bıze canımmmm

OHSS geçmişim olduğunu çoğunuz bilirsiniz...
bugünkü kontrolde doktorcum hemşireye e2 yi 200 civarı bekliyorum dedi sanki yanlış duymuşta olabilirim...
ama benim sonucum 450 çıktı yani iki katı :5:
bu e2 böle giderse tedavim iptal edilir demek...
saat 5 de doktorla görüşecem sonuçları o zaman değerlendiriyor...
anlayacağınız üzgünüm....

dur bakalım cnm hayırlısı olsun..
daha ortada birşey yok..
hele bi görüş doktorla bakalım

bugünkü kontrolde doktorcum hemşireye e2 yi 200 civarı bekliyorum dedi sanki yanlış duymuşta olabilirim...
Canım inşaallah durum da bşr yanlış anlaşılma vardır o kadar ümitlerle dualarla başlayan tedavin iptal olmaz inşaallah.. doktorun bakar bir çaresine ...hemen moralini bozma lütfen canısııı...benimde canım sıkılıyor zaten senden bari güzel haberler gelsinn..
slm cnm hoşgeldin git bi an önce ol muayeneni de artık başlasın tedavin kuzu

canım benim durum da olasılık ihtimal kalmadı..doktorum telefonda açık açık söyledi bu hiç iyi olmadı dedi.Tekrar yapışıklık mı oldu neden böyl oldu anlamadım dedi hatta keşke geçen sefer transferi yapsaydık dedi bütün moralimi bozdu.....geçen haftalarda kuzenime de benim tedavim için çok zorlanıyorum şartları çok zorluyoruz demiş...
Adamın başına ilk defa geliyormuş biz de mi bir sorun var ne ilaçlara ne tedavilere cevap vermiyoruz...
ist. tüp bebk merkezinde gideceğim ordaki doktorumdan randevu alıp o muayene edecek ve ya ameliyat diyecek yeniden ya da tedaviiye başlayacak ..kafam durdu..:14::14::14:

inşallah yanlış duymuşumdur ecrincim...
kurbanlık koyun gibi bekliyorum şu an...

deme oyle kuzum yaaa daha cok uzuluyorum ...
anlıyorum senın ne halde oldugunu ama sabır buda hersey yolunda gıderken sana rabbımın kucuk bır sakası olcak bak gor ....

canım üzme kendini... inşallah yanlış anlamışsındır.. hem öle bile olsa bizim daktır bulur bi çaresini......

şu an üzgünmüyüm nasılım bilmiyorum doktoru arıyorum ama tel açılmıyooo...
bi sürü numara var ama bana sonuç ve doz ayarlaması için bi no vermişlerdi onu arıyorum açan yok...
e tabii sonuçları 5 den sonra değerlendiriyoruz dedikleri için bu saatte açılmıyordur...
diğer telleride aramak istemiyorummmm

kızlar ben geldim...

hm senın durumuna sevındım canımm..napalım canım ölümlü dünya allah mekanını cennte etsin sabır versin kalanlaraa...

şu an üzgünmüyüm nasılım bilmiyorum doktoru arıyorum ama tel açılmıyooo...
bi sürü numara var ama bana sonuç ve doz ayarlaması için bi no vermişlerdi onu arıyorum açan yok...
e tabii sonuçları 5 den sonra değerlendiriyoruz dedikleri için bu saatte açılmıyordur...
diğer telleride aramak istemiyorummmm

boşlukta gibi hissediyorsun kendini dimi canım anlamaya çalışıyorum seni ama zorr yaaa...umarım herşey düşündüğümüzün tersinde gelişir..rabbim dualarımzı geri çevirmesin.. (amin)

kızlar ben geldim...

başınız saolsun canımm...
işşallah bebelerinn sana sıkı sıkı tutunurlar canım güzel haberlerini dört gözle bekliyorum:53:

böyle bir topik ariyordum cikti karsima :D
merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz?
bu yolda bas basa yürüyelim insAllah..
bende tup bebek tedavisindeyim ama yurt disinda kaliyorum, 4 tane transferim oldu 2 defa gebelik ama malesef keseden baska birsey goremedik :(
sogan kürü yardim edermi acaba?

hepimize Allah yardimci olsun, dualarimiz kabul dilekerlerimiz gercek olsun!

kızlar ben geldim...

ne güsel bi haber bu..
inşallah bebeğin gelip sıkı sıkı tutunacak bu kez...

:43::43::43:
Var tabiikiiiiii..Maalesef hidrosalpenks yani sıvı birikimine delalett canımmm..Tüplerin duruyorsaaa olma ihtimali çok yüksek ve de ultrasonda maalesef görünmüyorr..Ancak laparoskopide görünüyorr..İnş değildir canımm..Sen fazla kafana takmamaya çalışarakkk iltihab falan olma riskine karşıı önlemler all bence..
ay canımmm bılmıyorum öyle olabılırmıkı?rahım fılmımı cektırelı 1 yıl olmadı daha tertemız cıkmıstı... aralıkta son tup bebek tedavımı yaptırdım.. ondan sonra basladı.... ama dedgın gıbı belkıde öledır baska sebep gözükmüo
cnm bende de var o durum ve benim sağ bacağıma kadar vuruo ağrı,hatta sağ popom da tabi :1: dün çok sızladı,yorgun falan da değilim ki,bütün gün oturuorum,zaten yorgunluk benim sol bacağıma vururdu belden ama bu kasıktan dediğin gibi,inşallah bebeğimizn yerleşme ağrısı falan die avutuodum kendimi,sen de durum ne hamilelikten mi acaba ?
gecmıs olsun canım sanada yok hamılelıkten deıl keske öle olsa gıkım cıkmaz en son tedavımden sonra olustu.... nasıl gececk bılmıommm
canım benım bozma moralınııı hersey yoluna gırer stres yaptıkca hersey daha kötü olur... dr. bı yolunu bulur düşürür insalllhhh canım benım

bende tup bebek tedavisindeyim ama yurt disinda kaliyorum, 4 tane transferim oldu 2 defa gebelik ama malesef keseden baska birsey goremedik :(

hosgeldın canımmm :16:

hoşgeldin canım aramıza..yurt dışından burdada arkadaşlarımız war.soğan kürünü ben şahsen h,ç denemedim ama yapan arkadaşlar mutlaka wardır bilgi werirler..sen yaşını merkezini sorununu ve kaçıncı denemen olduğunu yaz listeyle ilgilenen arkadaşımız egunal seni ekler..

tatlım E2 yuksek çıkmış..
peki düşürmenın bi yolu yokmu ..

nasılsın canım bu arada ole lap dıye sordum ama merak edıyorum senı :))):54:

hosgeldın cnm aramıza:16:
sorun ne sogan kuru demıısn ... kullanamdım ama ark varsa yazar...

canım daha doktorla konuşadın neden iptal olsunki inşallah iyi çıkacak senın diyer tedavonde nasılsı peki hatırlıyormusun

Back
X