ayyy ben yazana kadar güzel haber gelmiş:) çok sevindim hadi bakalım daha güzel haberler inşallah
bende çok sevindim canım inşallah böle sorunsuz gidebilirim opu ya...
slm arkadaşlar 3 gündür geliyorum yazdıklarınızı okuyorum rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin... ben kıbrıstan katılıyorum 2 yıla yakın bi süredir evliyim ve 1 yılı aşkın bi süredir bebek düşünüyoruz olmuyo ve sonuç tüp bebekle sonuçlandı. şimdi yaptırmaı düşünüyoruz doktorum bana glucophage adlı bi ilaç yazdı birazda kilo ver dedi 10 gündür kullanıyorum ve rejimde yapıyorum bu ilacı kullanan arkadaşlar varsa onlara faydası oldumu acaba...şimdiden tşkler..
hoşgeldinn...
ilacı doktor kilo vermeni kolaylaştırsın diye vermiş olabilir.
Salatı tefriciyeleriin kalan bir kısmını ben aldım okuyorum..264 tane kaldı bundan sonra dikkatli okumamız lazım kimse habersiz okumasın listeye bakıp okuyacağı kadarını ekleyip okusun ki fazla olmasın burda liste yayında olmadığı için buraya yazıyorum.. arkadaşlar bilginize
canım Allahrazı olsun...
anaammm nası yaaa akasyada öle dedi nolcak şimdi biriniz zuzuya okuyun barii...
cannlar ben geldimmmm.
egunalim nettin dr da .
daktırcım baktı yumoşlara bi de e2 hormonum bana göre çoktu sanki ve ilk tüp bebekteki ohss geçmişim nedeniyle panik oldum...
doktocum dozu az bişi düşürdü..
bundan sonra günlük takip yapılacak..
senden naber canm cann...
ben aldım kalanları canım......
Allahrazı olsun canım benimm...
zaten Maşallah 1000 leri geçtin süpersin yanii...
ama ikramaya da aynısını demiş ben aldım diye nolcak şimdi...
ervacım doktorcuma güveniyorum tabii ama kötü bi tecrübeden sonra panik oldum birden...
gerçi bundan sonra hergün e2 ye bakılacak hergün panik olmam inşallah...
medicana bana yarım saatlik mesafede canım...sende geleydin anında damlardım hastaneye...
temizliğim bitti ama mutfakta bazı detaylar var yapılacak ama yorucu şeyler değil...
bende seni özlüyorum cicim...
eski günlerimizdeki gibi uzun uzun yazışsak keşke...
şimdi arada bir takılınca doyamıyorum yaniii...
ama mazeretin çoook güzelll...
Canım inşallah e2 değerlerin hergün güzel çıkar Belli ki doktorun bu işin ehli birisi Herşeyi kendi kontrolü altında tutmaya çalışıyor İnşallah sorunsuz bir şekilde opun olur ve transferin gerçekleşir
Ben ise yaramaz öğrencilerimle uğraşıp duruyorum Hpimizde bir 23 nisan çoşkusu Bayram gösterisi için çalışıyoruz Okul çıkışında da yürüyüş yapıyorum zayıflamak için Birkaç kilo versem çok iyi olacak İnşallah ben de Mayıs başında donmuşlarımla tedaviye başlayacağım Benim için de heyacanlı ve sıkıntılı günler başlayacak İnşallah sonu güzel biter
inşallah canımm...
ne güzel yaaa 23 nisanı çok severim ben...
yorucu ama eğlencelidir hazırlıklar...
demek belli oldu tarih çok sevindim...
donmuş kuzularını alacaksın bu kez sorunsuz olsun tamamına erdirsin rabbim...
hemen seni tedaviyi bekleyenler listemize transfer ediyorummm...
Guldencim gozunaydin, benim de opu dan once 2 gun ustuste bakilmisti e2 degerime, cumartesi planlarken e2 yukseldi diye cuma opu yapildi. Hic bir problem de cikmadi, yumoslar buyumustu zaten, senin de tedavin devam eder hic endiselenip stres yapma canim.
saol canım...
evet senin durumunu biliyorum 2 gün önce opu oldun...
bende de böle bişi olabilir...
Allah yardımcımız olsun...
daha önce kötü bi tecrübem olunca haliyle yinemi dedim bugün...