bak seeennn demek belli oldu süreç...
hayırlı olsun canım..
e o zaman yeni ve güncel listemiz için bilgilerini paylaş ekleyim senide...
benim bir arkadaşımda amnio sıvısının çok olmasından dolayı erken doğum riskinde şuan,,ne az olacak ne çok yani bu su,,bakalım bende haftaya şeker yüklemesi için gidicem , sonuçları ne çıkıcak çok merak ediyorum,ne duurmda bakalım kızım,çok kıpırdak pek hareketli iyi gibi duruyor da aklım hep onda acaba nasıl diye,,
ben kacar geri gelcem cok muhabbet etmeyınn yetisemıyom sonra size....
peki bir şey sorayım. Bu ay sonu bende tedaviye başlıyorum. Ilk denemem. 8 ay önce kendiliğinden hamile kalıp düşük yaptm. Erken yumurta yetmezliğinde tutma şansı ne kadar bilen var mı?
Fsh 16,5 çıktı da .
hayır hiç tutmadı canım
amnio sıvısının yetersiz olmasından dolayı
benım bebeğim çiş yapmayı sevmiyo gibi
su teyzesi yardım et bize
transferden sonra çalışmadım ilk bugün geldim evde net var ama gündüzleri eşim laptopu yanına alıyor ofiste onu kullanıyor çünkü :) sanırım bugünden sonrada evde olucam çalışmak istemiyorum öğrenene kadar stresten uzak durmak için inşallah bu sefer olur çok yoruldum çünkü..
şeker yüklemesi için bugun tvde izledim gebeliğin ilk haftalarında yapılmalıdır diyor anlamadım gitti. umarım sorunsuz atlatırsınız şeker yüklemesini.
inş. canım erken olmaz normal doğum tarihi ağustos başı
yavaş yavaş alıyorum birşeyler geçen hastane çıkışını falan aldım,
bu hafta içi girip bakım ürünlrerini alıcam
ay sonu odasını siparişini vericez 9 haftada bitiricem hepsini nasipse
sen başladınmı birşeyler almaya
inşallah canım ya tam vaktinde doğar,,bende baktım haftasonu ama beğenemedim çok çeşit var hastane çıkışlarında,karar vermek çok zor,ama bu haftasonu alıcam artık,10 lumu aldın sen hastane çıkışını?bakım ürünleri içinde chiko çantası var içinde ürünler onu düşünüyorum ama ,odasını aldık biz,badanamız bitsin getirteceğiz,birde bebek bezi almaya başladık şimdiden stok yapalım dedik:))
Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı.:121:
Allah nasip ederse bu ay donmuş kuşlarıma kavuşacağım inşallah
Kırmızıların teşrifini bekliyoruz:97:
şahşi fikrimi belirtiyorum çalışsan daha iyi olurdu gibi sürekli düşünmektense aklını birşeyler meşgul edersin
düşünmesini stresi çalışmanın stresinden daha fazla
şeker yüklemesi için bugun tvde izledim gebeliğin ilk haftalarında yapılmalıdır diyor anlamadım gitti. umarım sorunsuz atlatırsınız şeker yüklemesini.
inşallah meleğine kavuşacaksın güzel arkadaşım.......
hadı hayırlısı olsun cnmmm
kendı adıma ıyıım sukur halımıze
sen nerelerdeydın bakımmmm
hosgeldın tekrar
inşallah canım ya tam vaktinde doğar,,bende baktım haftasonu ama beğenemedim çok çeşit var hastane çıkışlarında,karar vermek çok zor,ama bu haftasonu alıcam artık,10 lumu aldın sen hastane çıkışını?bakım ürünleri içinde chiko çantası var içinde ürünler onu düşünüyorum ama ,odasını aldık biz,badanamız bitsin getirteceğiz,birde bebek bezi almaya başladık şimdiden stok yapalım dedik:))
Canım chicco nun çantasını ben aldım ama onun içindeki ürünler yetmez. Bide doktorlar sebamedin ürünlerini tavsiye ediyorlarmışş.
ayy hadi inş.bu defa olur
slm canim bende yeni eve geldim opu oldu 18 yumurta ,su an hala sersem gibiyim tr de uyusturuyorlar burda canin cok yanir yoorbakalim sende durumlr nnasilinsllh iyisisindir
Allah Allahh. benim bildiğimde 20. haftadan sonra hatta 24. haftada. ilk hafta nerden çıkmışş. Bu doktorlarında bir dediği diğerini tutmuyorrr
ben 2 hastane çıkışı aldım eşim kırmızı istedi ben pembe ozaman ikisinide al dedi
kırmızı 10 lu aldım ama pembe 11 parçaolan da ayrıca tulumda var
bakım ürününü ben niveanın almayı düşünüyorum atta senı var şuan indirimde 40 tl e-bebekte
ayrıca nivea ürünleri için indirim kuponum var
bez almadım daha
Çok teşekkür ederim canım
Hiç sorma tatil dönüşü trafik kazası geçirdik(çok şükür bize birsey olmadı ),sonra hasta oldum ardından kayınvalidem geldi
Anca kendime geldim
aa ilk haftalardamı ??olurmu canım benim arkadaşlarımda ablamda hep 6.ayda oldu,sana yaptılarmı?
bende 20-24 haftalar arası biliyorum şaşırdım
ben 2 hastane çıkışı aldım eşim kırmızı istedi ben pembe ozaman ikisinide al dedi
kırmızı 10 lu aldım ama pembe 11 parçaolan da ayrıca tulumda var
bakım ürününü ben niveanın almayı düşünüyorum atta senı var şuan indirimde 40 tl e-bebekte
ayrıca nivea ürünleri için indirim kuponum var
bez almadım daha
ikinizin dediğide olmuş ne güzel,dur bakayım e-bebeğe şimdi , chiko 50 tl sordum,nivea yı bir inceleyim bakayım şimdi,
Yüreği güzel annişim benim inşallah
Çok teşekkür ederim canım
Hiç sorma tatil dönüşü trafik kazası geçirdik(çok şükür bize birsey olmadı ),sonra hasta oldum ardından kayınvalidem geldi
Anca kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?