Tüp Bebek Günlüğümüz !

bak seeennn demek belli oldu süreç...
hayırlı olsun canım..
e o zaman yeni ve güncel listemiz için bilgilerini paylaş ekleyim senide...

Evet canım çok şükür,nihayet :87:

Kaç ay geçti birincinin üzerinden,kavuşalım artık lütfen yani

Sendede durumlarım iyi olmasına çok sevindim canım maşallah

Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

şeker yüklemesi için bugun tvde izledim gebeliğin ilk haftalarında yapılmalıdır diyor anlamadım gitti. umarım sorunsuz atlatırsınız şeker yüklemesini.

ben kacar geri gelcem cok muhabbet etmeyınn yetisemıyom sonra size....

aaa olmaz söz veremem en az 15 sayfa okumaya hazırlan..

bunun için şans şu kadar denemez canım...nasip kısmet işi...
iğnelere cevap veren az sayıda yumurta olur o kadar...
bu tutmaz demek değildir sonuçta bize bi tane lazım çok olması tabii şansı artırır ama çok olanda tutar demek değil bakınız ben..

şahşi fikrimi belirtiyorum çalışsan daha iyi olurdu gibi sürekli düşünmektense aklını birşeyler meşgul edersin
düşünmesini stresi çalışmanın stresinden daha fazla

slm canim bende yeni eve geldim opu oldu 18 yumurta ,su an hala sersem gibiyim tr de uyusturuyorlar burda canin cok yanir yoorbakalim sende durumlr nnasilinsllh iyisisindir

şeker yüklemesi için bugun tvde izledim gebeliğin ilk haftalarında yapılmalıdır diyor anlamadım gitti. umarım sorunsuz atlatırsınız şeker yüklemesini.

Allah Allahh. benim bildiğimde 20. haftadan sonra hatta 24. haftada. ilk hafta nerden çıkmışş. Bu doktorlarında bir dediği diğerini tutmuyorrr

şahşi fikrimi belirtiyorum çalışsan daha iyi olurdu gibi sürekli düşünmektense aklını birşeyler meşgul edersin
düşünmesini stresi çalışmanın stresinden daha fazla

daha önce çalıştım ama olmadı birde böyle deniyim dedim aklıma gelince kitap okuyorum yada puzzle yapıyorum iyi geliyor :)

aa ilk haftalardamı ??olurmu canım benim arkadaşlarımda ablamda hep 6.ayda oldu,sana yaptılarmı?

inşallah meleğine kavuşacaksın güzel arkadaşım.......

Yüreği güzel annişim benim inşallah

hadı hayırlısı olsun cnmmm
kendı adıma ıyıım sukur halımıze
sen nerelerdeydın bakımmmm
hosgeldın tekrar

Çok teşekkür ederim canım

Hiç sorma tatil dönüşü trafik kazası geçirdik(çok şükür bize birsey olmadı ),sonra hasta oldum ardından kayınvalidem geldi

Anca kendime geldim

slm canim bende yeni eve geldim opu oldu 18 yumurta ,su an hala sersem gibiyim tr de uyusturuyorlar burda canin cok yanir yoorbakalim sende durumlr nnasilinsllh iyisisindir

ohhh çok şükür bu da bitti...
hayırlı olsun canım...
maşallah 18 yumoş çıkmış e daha ne olsun...
ama benmi yanlış anladım neee anestezi olmadan mı yapıldı...
herşeyi hissettinmi ay eğer öyleyse şu an içim bi tuhaf oldu nasıl dayandın yaaa..
bende doktordaydım bugün en büyük yumoş 13 mm olmuş...
opu yaklaşıyooo yaniii...

Allah Allahh. benim bildiğimde 20. haftadan sonra hatta 24. haftada. ilk hafta nerden çıkmışş. Bu doktorlarında bir dediği diğerini tutmuyorrr

bende 20-24 haftalar arası biliyorum şaşırdım

Çok teşekkür ederim canım

Hiç sorma tatil dönüşü trafik kazası geçirdik(çok şükür bize birsey olmadı ),sonra hasta oldum ardından kayınvalidem geldi

Anca kendime geldim

neeeyyyy
kız çok geçmiş olsun kaza geçirdiniz demekk...
Allah korumuş sizi...
kayınvaliden gelincemi kendine geldin:44:

aaaaaaaaa
cok gecmıs olsun kuzummmmm
sukur ıyısınız ya gerısı onmelı deıl tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…