hoşgeldin......... seni tek ayak üstünde cezayamı bıraktılar
ne bombası kız listede gün gün yazıyoo yaaaa cevabııı...e bu durumda bomba su hatunun elinde patladı
1:
selam kızlar nasılsınızzzz bir süredir yoktum çokk sayfa ilerlemişsiniz maşallahh ben bu arada kadınlar klübü site yönetiminde ceza almışımeee neler yapıyorsunuz bakalım.
hoşgeldin canım...
demek cezalı gruptaydın sende olsun napalım bi ara öle bişi oldu işte...
tedaviye başladım opu ya doğru ilerliyorum şahsım olarak bende gelişmelere böle..
sen nasılsın??
olcak birgün tutacak evet bunun için her yönden çok yıpranacaz ama ya olacak ya olacak bizde anneliği tadacaz...
hemen topiğin revirine kaldıralım seni
bahar yorgunluğu die bişi var sende de öle olmuş olabilir...
Ohhhhh süper süper....
şekercım sormaa valla bıraz ole oldu hemannn cevabı verdın kızaaaa...
hoşbuldum ayyy nebiliyim mesaj atmışlar 50 puan ceza almışım :)
nasıl gidiyor tedavi
ay evet canımmm yaaaa benı revıre kaldırın... ugun izinlıyım allhtan güya ev temızleyecektım... ama belım buna elverıslı deıl suannnn bakalımmm ne olcekkk.... ya ben anne olcam...yada anne olcam olcam yaniii insallh olurum olurum heralde delırdım kac güldennnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım yarın gideceğim kontrole.
Kanamam da olmadı.
Kahverengi hatta siyah lekeli Jel kalıntıları var.
Yarın gideceğim hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
benım sıpa aceleci davranırsa ben olucam gibişuanki olası doğum tarihi 9 hafta sonra
umarum öyle birşey olmaz
canım benım hısteroskopi oldum temız cıktı rahım fılmıde cekındım ondada problem yok.... genetık teste temiz.... olumsuz pek bişe yok ama tutmuyo...kısmet galıba
geldin sayfa renklendiiiiiiiiihoşgeldinnnnnnnnnnn.................
hoşbuldum
çok güzel allah bu sefer yüzünü güldürür inşallah
bende iyiyim geçen hafta perşembe transfer yapıldı 2 tane yumurta koydular bu sefer artık bekliyorum 17 nisan test günüm inşallah bir aksilik çıkmazzz
heeee anladım ben şimdii...
sen iş yapmamak için kendini hasta ettin
tembeelllll...
ayrıca delirmişte olsan ben kaçmam aksine sana doğru gelir sıkı sıkı sarılır kendine gel uleeennn der iki tokat patlatırdım..bak o osmanlı tokatından sonra kendine geliyomusun gelmiyomusunbi dip not geçeyim şiddete hayır
kızzlar yanlıssam duzeltın..... ben hep erkek ınfertılesı kısmına bakıom en az 3 de fılan tutmus genele bakıldıgında.... tabı ıstısnalar cıkabılıyo... bıde sudenazz vardı o pko ydu galıba 5.de tuttuuu onunla yazısmıstım onunda 5. denemesıne kadar hiç tutmamıs... 5.de tutmuşş.. merak ettıgım nıye o zamana kadar tutmadı... kadın aynı kadın sperm aynı spermm ne olurdu daha erken tutsa... yanı ben kac kere daha denıycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cezalılardanmısın sendeselam kızlar nasılsınızzzz bir süredir yoktum çokk sayfa ilerlemişsiniz maşallahh ben bu arada kadınlar klübü site yönetiminde ceza almışımeee neler yapıyorsunuz bakalım.
ay allah korusn canım sen sıarayı bekle tamambenım sıpa aceleci davranırsa ben olucam gibişuanki olası doğum tarihi 9 hafta sonra
umarum öyle birşey olmaz
canım aşk olsun eziyosun benı ezıkmıyım lan bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnne bombası kız listede gün gün yazıyoo yaaaa cevabııı...e bu durumda bomba su hatunun elinde patladı
erinme diye ilk sayfada sabitledim listeyi bahane kalmadı yani
neyse olsun sen sor ben sölerim yinede ama erinme huyun için bi daktır gözetiminde olsan iyi olacak ilerlemesin mazallah
almıyorum kuş mus hadı ordan üçkagıtçı senıac koynunu kuş konsun bebeimm..Eki Görüntüle 386884 kısma apla ama ben senı cok sevıyom yaaa...
valla cnm dıkkat et kendınee demek yoruyosun kendını anlamadann...
herşey yolunda gider ve erken doğuranlarımız olmazsa TURGİNUR ilk annemiz olacak..
hem o nasıl soru kız listeye bakasanaaa
aman sıze soru soranda kabakat ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyevet süpperrrr
su hatunun erinme yani üşenme gibi bi huyu var aslında o da biliyo listede yazdığını ama tembelliğinden bi zamet bakmamış sormuşbi ihtimal daha var muhabbet edelim diyerekten konu açmış oldu bak ne de iyi oldu eğlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?