Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızlar nasılsınızzzz bir süredir yoktum çokk sayfa ilerlemişsiniz maşallahh ben bu arada kadınlar klübü site yönetiminde ceza almışım eee neler yapıyorsunuz bakalım.

hoşgeldin canım...
demek cezalı gruptaydın sende olsun napalım bi ara öle bişi oldu işte...
tedaviye başladım opu ya doğru ilerliyorum şahsım olarak bende gelişmelere böle..
sen nasılsın??

hoşgeldin canım...
demek cezalı gruptaydın sende olsun napalım bi ara öle bişi oldu işte...
tedaviye başladım opu ya doğru ilerliyorum şahsım olarak bende gelişmelere böle..
sen nasılsın??

hoşbuldum
çok güzel allah bu sefer yüzünü güldürür inşallah
bende iyiyim geçen hafta perşembe transfer yapıldı 2 tane yumurta koydular bu sefer artık bekliyorum 17 nisan test günüm inşallah bir aksilik çıkmazzz

ay evet canımmm yaaaa benı revıre kaldırın... ugun izinlıyım allhtan güya ev temızleyecektım... ama belım buna elverıslı deıl suannnn bakalımmm ne olcekkk.... ya ben anne olcam...yada anne olcam olcam yaniii insallh olurum olurum heralde delırdım kac güldennnnnnnnnnnnnnnnnn

Selam kızlar nasılsınız?

Bu soğuk nedir böyle :84:Üşümekten bıktık yahu

Ohhhhh süper süper....

evet süpperrrr

şekercım sormaa valla bıraz ole oldu hemannn cevabı verdın kızaaaa...

su hatunun erinme yani üşenme gibi bi huyu var aslında o da biliyo listede yazdığını ama tembelliğinden bi zamet bakmamış sormuşbi ihtimal daha var muhabbet edelim diyerekten konu açmış oldu bak ne de iyi oldu eğlendik

kızzlar yanlıssam duzeltın..... ben hep erkek ınfertılesı kısmına bakıom en az 3 de fılan tutmus genele bakıldıgında.... tabı ıstısnalar cıkabılıyo... bıde sudenazz vardı o pko ydu galıba 5.de tuttuuu onunla yazısmıstım onunda 5. denemesıne kadar hiç tutmamıs... 5.de tutmuşş.. merak ettıgım nıye o zamana kadar tutmadı... kadın aynı kadın sperm aynı spermm ne olurdu daha erken tutsa... yanı ben kac kere daha denıycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

heeee anladım ben şimdii...
sen iş yapmamak için kendini hasta ettin
tembeelllll...
ayrıca delirmişte olsan ben kaçmam aksine sana doğru gelir sıkı sıkı sarılır kendine gel uleeennn der iki tokat patlatırdım..bak o osmanlı tokatından sonra kendine geliyomusun gelmiyomusun bi dip not geçeyim şiddete hayır

Canım yarın gideceğim kontrole.
Kanamam da olmadı.
Kahverengi hatta siyah lekeli Jel kalıntıları var.
Yarın gideceğim hayırlısı olsun diye dua ediyorum.

hayırlısı olsun bitanem benimmm...

benım sıpa aceleci davranırsa ben olucam gibi şuanki olası doğum tarihi 9 hafta sonra
umarum öyle birşey olmaz

anamm kızzz zaman ne cabuk gecıyo yaa..9 hafta mı

canım benım hısteroskopi oldum temız cıktı rahım fılmıde cekındım ondada problem yok.... genetık teste temiz.... olumsuz pek bişe yok ama tutmuyo...kısmet galıba

aynen kısmet herseyy..hakkımzda hayırlısı neyse onu yasayacağızz...

AAAAAA şok şok şokkkk kız niye haber vermiyooonnn...
nerdeyse hamile kalıp doğuracan haberimiz yok..
neyse Allah yardımcın olsun canım inşallah bu kez yüzün güler

gercekten ıyıkı varsınız kızlarrrrrrrrrrrr ıyıkı hepınızı tanımısım bazen 20 yıllık arkadaslarımdan bıle daha yakın buluyorum sızlerı hiç görmedım sesinizi hiç duymadım ama hepınızı cok sevıyorum.... cok ıyı ınsanlarsınızzzz allah hepınızın gönlune göre versın birgun tanısmak dilegıyle....

bende pkoluyum ve 4.denemede tuttu.
bence vakit ve zamanla alakalı diye düşünüyorum sizinde bebeğinize kavuşmanız için vaktiniz var daha

selam kızlar nasılsınızzzz bir süredir yoktum çokk sayfa ilerlemişsiniz maşallahh ben bu arada kadınlar klübü site yönetiminde ceza almışım eee neler yapıyorsunuz bakalım.
cezalılardanmısın sende

benım sıpa aceleci davranırsa ben olucam gibi şuanki olası doğum tarihi 9 hafta sonra
umarum öyle birşey olmaz
ay allah korusn canım sen sıarayı bekle tamam

canım aşk olsun eziyosun benı ezıkmıyım lan bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ac koynunu kuş konsun bebeimm..Eki Görüntüle 386884 kısma apla ama ben senı cok sevıyom yaaa...

valla cnm dıkkat et kendınee demek yoruyosun kendını anlamadann...
almıyorum kuş mus hadı ordan üçkagıtçı senı akıllı ol aklını almıyım

aman sıze soru soranda kabakat ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…