Cnm çok guzel yazmışsın evt bizler bilinçli anneler olucaz insallh her aşamasına şahit oluyoruz bebeklerimizin saf saf aa ben hamileyim diyenlerden değilizHerkesin evladı kıymetli kabul ediyorum ama bizimkiler daha özel daha kıymetli iste
Rabbim hepimize çifter çifter evlat verin yuvalarımıza
Amiiin canım benim inşallah

Evet canım arkadaşlarım opu belli oldu pazar yumoşlarım toplanıyooo..
en büyüğü 17mm olmuş...daktır hemşireye büyükleri yazdırırken sayım 10 u geçmişti yumoş sayısı bi de daha küçükler var...
her zamanki gibi e2 değerim önemli herşeyin yolunda devam etmesi için...
yine akşam 5 de sonuç için görüşecem...
herşey yolunda giderse bebelerim çarşamba günü göbişimde olacaklar...

tünaydın arkadaşlar.............
Canım merhaba hoşgeldin

tünaydınnn canlarımmgeçmişee dalıp çıkayım bii hemenn
neler war neler yokk merak ettimm:18:
Hoşgeldin canım

slm kizlar hepinizi ayri ayri cok özledim umarim mutlu gaberler almissiniz bu arada 15 gündür gelemedim evde yatiyorum sürekli ervanin bir cümlesi vardi saftim kaydi diye aynen benimde öyle hamile kaldigimi ögrendigimden beri yatiyorum sürekli yeni seyler oluyor ilk önce 1 hafta lekelenmelerim oldu pembe bile geldigi oldu 1 hafta psikolojim cok bozukdu simdi cok sükür kesildi sonra tuvalet kagidindan oldugunu düsündügüm bakterilenme oldu allahim kimseye vermesin fitil kulandim tam o gecti derken bogazim sisti ateslendim nasil olduysa evde yatarken bende anlamadim tam onu atlattim derken cenemin altinda kocaman bir sinilce hayatimda böyle sivilcem olmamisti acayip aciyoranliycaniz böyle bunlarda benim nazarim olsun diyorum cok sükür bu gün biraz iyiyim ve sizinle sohbete geldim ne kadar özlemisim sizi anlatilmz yasanir![]()
.
Canım çok geçmiş olsun

Allah seni ve bebişini korusun