• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugun 1000 artmıs
opuya kadarda 2000 artsa 4000 kusur olacak ama sen bu arada cuma catlatma ıgnenı olacagına gore ve yumurta ıgnesının dusuk dozda vurululacagına gore bence sınırda kalır gıbımı gelıyor....

yarın akşam çatlatma iğnemi vurcam...
bugünde menapuru vurdururlar yarını yine e2 sonucum belirler..
böööö oldum e2 den artık be...
bi tedavi oluyommm ortalık ayağa kalktı e2 den sıktım herkeside...

Dün 1559 bugün 2670 acaba panik olmalımıyım...
saat 5 gibi merkezle görüşecem sonuç hakkında...
opu pazar günü olarak düşünülüyooo o zamanda kadar değer 5000 ni aşarmı acaba:26:
bakalım soruciimmm daktıra bugünkü artış normalmi...

olmamalısınn panik:20:merkezle görüş bakalım ne dicekler ama bence herşey yolundaa:16:

Selamlar......nasılsınız?...

as. canım hosgeldınnnnn ıyıyız sen nasılsın guldenın e2sını konusuoruz tottem yaptık dusecekk :)))

canım yarın bende 3500 fln cıksa ve ıgnenı vurulcan c.tesıdekı sonuc onemlı bence ıgneyı kesıcegıne gore 4000 fln olur cıkmaz bence
böööööö e2 sana
yok kuzu ya ne sıkması sende delıııı

yoo bence problem yok, benim de 2000 civarıydı salı günü, opu yu cuma yapmışlardı. Zaten bir tek yarın vurursun yumurta büyütücüyü, yarın akşamda çatlatırsın onları bi güzel, pazar sabahı da toplarlar. Engin bilgilerime dayanarak yani :9:

bak ne güzel işe yarıyo engin bilgiler ama:1:
demek normal hıımmm banada öle geliyooo ilktedavimde bugün itibariyle 5000 ni çoktan geçmiştim...
ani artış olabilme durumu sadece beni endişelendiriyo ama doktorlar bunu hesaplarlar diye kötü düşünmek istemiyorumm...

Selamlar......nasılsınız?...

canımmm semi geldiinnn...
ben pazar opu oluyoyummm...

olmamalısınn panik:20:merkezle görüş bakalım ne dicekler ama bence herşey yolundaa:16:

görüşeyimmm dimi ne de olsa mühim devlet meselesi haline geldi e2 im:1:
banada normal geliyoo...

as. canım hosgeldınnnnn ıyıyız sen nasılsın guldenın e2sını konusuoruz tottem yaptık dusecekk :)))
canım yarın bende 3500 fln cıksa ve ıgnenı vurulcan c.tesıdekı sonuc onemlı bence ıgneyı kesıcegıne gore 4000 fln olur cıkmaz bence
böööööö e2 sana
yok kuzu ya ne sıkması sende delıııı

4000 de çokmuş kız:1:
artmasın o kadar:21:

5000 nı gecmesınde kuzu okadarda olsun hanı yaaa:))))
bu arada kac kılo oldun canım benımmmm
tedavıde kılo aldınmı merak ettım

du hemen tartılayım...d.kontrol hapına 50 kiloyla başlamıştım ve 51 e yaklaşmıştım sonra o bitince iğnelere başladım yani 51 e yakındım iğnelere başladığımda bakalım şimdi kaç oldum az sonra...:1:

evet bu kezde kilo değerimle aranızdayımmm:1:
tam 51 olmuşummm...
az bi karın bölgemde şişlik var bi de 250 gr almışımmm:9:

du hemen tartılayım...d.kontrol hapına 50 kiloyla başlamıştım ve 51 e yaklaşmıştım sonra o bitince iğnelere başladım yani 51 e yakındım iğnelere başladığımda bakalım şimdi kaç oldum az sonra...:1:

:53::53::53: boyle beklıyor olıcımmmm kuzummmmm
52 bıle desen ıgnelerden dıycem ona goreeee :1::1:

Dün 1559 bugün 2670 acaba panik olmalımıyım...
saat 5 gibi merkezle görüşecem sonuç hakkında...
opu pazar günü olarak düşünülüyooo o zamanda kadar değer 5000 ni aşarmı acaba:26:
bakalım soruciimmm daktıra bugünkü artış normalmi...

canım ya benim hiç bir fikrim yom ama korkma inşallh hiç birşey olmayacak hulusucugunde gelmiş güven ona......................

Okudum canım,coook sevindim..e2 yide takma kafana yaa,stres yapma lütfen..ayy sende önümüzdeki hafta bebelerine kavuşcan..önümüzdeki hafta hamilesinnn:46::46:cook heycanlıyım..inan canım şu son bi haftadır sag tarafımdaki dayanılmaz agrıdan dolayı sizinle vakit geciremiyorum,üzülüyorum ama sandalyede oturmak mümkün degil,hep yatarsam iyi..ayakta bile duramıyorum..artık utandım size agrılarımdan bahsetmekten ama napıyım bende böyleyim..bizde inş.cumartesi dr a gitcez,inş.güzel haberler vercez size,sende pazartesi opu olcan:46:cook gelemiyorum diye beni unutmayın haa..benim kalbim sizinleee:16::16:

Okudum canım,coook sevindim..e2 yide takma kafana yaa,stres yapma lütfen..ayy sende önümüzdeki hafta bebelerine kavuşcan..önümüzdeki hafta hamilesinnn:46::46:cook heycanlıyım..inan canım şu son bi haftadır sag tarafımdaki dayanılmaz agrıdan dolayı sizinle vakit geciremiyorum,üzülüyorum ama sandalyede oturmak mümkün degil,hep yatarsam iyi..ayakta bile duramıyorum..artık utandım size agrılarımdan bahsetmekten ama napıyım bende böyleyim..bizde inş.cumartesi dr a gitcez,inş.güzel haberler vercez size,sende pazartesi opu olcan:46:cook gelemiyorum diye beni unutmayın haa..benim kalbim sizinleee:16::16:
canım kolay değil inşallh bebşlerini kucagına alınca herşey gececek hepsini unutacaksın

ahhh canımm ben de aynı durumdayım. sırtımın sağ tarafı ve kaburgalrım ağrıyor resmen batıyor. hele otururken.... şimdi işteyim çok zor oluyor yaa :((((

canım ya benim hiç bir fikrim yom ama korkma inşallh hiç birşey olmayacak hulusucugunde gelmiş güven ona......................

Rabbime sığındım canım biz elimizden geleni yaptık...
ayrıca hulusiciğim isminin hulusu olarak yazmışın bayıldımmm:9:
su hatunun hulusi yorumu hulusu olurdu zaten:9:

Back
X