Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy ben çok güldüm yaa arkadaşım karşılıgında bişey yok maleseffne varsa kocanda git yat senn:):):)

aslında doğruu ...bend eçok güldüm..ne varsa kocada var canım yaa rabbim bizi ayırmasın kocacımm seni seviyorummmmmmm canım ..
yüreğimin efendisi,kalbimin kıymetlisiiiiiiiiiiii senii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

aslında doğruu ...bend eçok güldüm..ne varsa kocada var canım yaa rabbim bizi ayırmasın kocacımm seni seviyorummmmmmm canım ..
yüreğimin efendisi,kalbimin kıymetlisiiiiiiiiiiii senii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

bizde seviyoruz kocalarımızı.... ama buraya takılmadanda edemiyoruz............

Bende kocisimiiiii coooooooook ama coooooook seviyorummmmmmm

off bittim bu laflara şimdii allah ayırmasın hiçbirimizi..............

fundaaa beyaz show bitmedimmmmiii
ahanda şimdi adamı yatağa yat diye uyandırmıştım yataktand abaşladı horlama..
hep sizin yüzünüzdennnn hıhhhhh yetişemedim kocişimeee:2:ee sabah 7de kalktı bende 11e geliyoduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…