Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim Ben 54 kiloyum Kilom karnima ve totomda Daha tedaviye baslamadim baslamadim 50 kiloya inmek istiyorum Canim Ama saglikli Bir sekilde

canım ben 54 kilo olsam 36 bedene düşerim... ama 56 olmak isterdim eskisi gibi... ama şimdi ne yazıkki 66 kiloyum...ama orantılı kilo alıyorum.. boyda kaldırıyor ama.. yinede dombiliyim eski halime göre... kesin vermem lazım kesin.... yavaştan başlayayım....kilo vermeye.. spor yapmam lazım bol bol...

saol tatlım.. bu sene başladı bende de.. umarım iyileşirde bir daha çekmem... çok zor bir şeymiş gerçekten... Allah herkesin yardımcısı olsun... bağırsakları çalıştırmak tek çözüm...

geçmiş olsun canım... dr çok önemli gerçektende.. Rabbim hayırlısını , sağlıklısını versin bebişlerinin bundan sonra..

olabilir canım.. kendini riske atmayan birisin sanırım.. dr. lar bu konuda hem fikir olamıyorlar bir türlü.. biri ameliyat derken diğeri milyarlar versen yapmam diyor... canım ameliyattan sonra hamile kalanların sayısı sperm sayısı azalanlardan daha çok duyduğum kadarıyla... bence de ameliyat olmasında yarar var.. eşime kızıyorum ben bazen varikosel teşhisi konulduğunda keşke hemen ameliyat olsaymış diye.. çünkü şimdi işinden asla izin alamaz.. çok yoğunlar.....ama her şeyde olduğu gibi vardır mutlaka bunda da bir hayır.... her şey gönlünce olsun insallah..

geçmişi okudum.. şimdi günaydın diyebiliyorumm.... bakın yetiştim yine...
benim hızıma kim dayanırki....

topikte de kimse yok ki bu saatte.. bende çıkıyorum canlar....

günaydın cnmmmm hızın sıper valla bende sımdı bıtırdım okumayı ama sen gıtmısınnnn kızlar kocıslerıyle sıcak yataklarında yatıyorlar benımkı evde olmadıgı ıcın bende burda takılıyorummmm

arkadaslar bende hamileyim 6.5 haftalık bizim sorunumuzda morfolojiydi morfoloji % 2 idi dün keseyi gördük bu arada ankaradanım ben insallah tüm isteyenlerin olur :)

rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın canım benımmmm

tesekkürler amin gerçekten bu yol baya uzun bir yol ve insanı manevi olsun maddi olsun yıkıyor ama dualarımız kabul oldu insallah sizin de saglıklı ve hayırlı çocuk ya da çocuklarınız olur .

afferin sanaaaaa...

topikte de kimse yok ki bu saatte.. bende çıkıyorum canlar....

saat 8 ve pazar günü topikte kimse yok demişsin bende yok artık diyorum o kadar da değil yaniiii
şekerim bırakta pazar günü dinlenelim ya hu

demek kocişin yok canım benimki de şimdi çıktı işi var...bende aaaa pazar günü niye gidiyosun kocacım gitme demedim...o çıktı ben hooooopppppp topikteyim

arkadaslar bende hamileyim 6.5 haftalık bizim sorunumuzda morfolojiydi morfoloji % 2 idi dün keseyi gördük bu arada ankaradanım ben insallah tüm isteyenlerin olur :)

hoşgeldin hayırlı olsun canım...rabbim sağlıklı ve keyifli gebelik nasip etsin inşallah...

Saol canım arkadaşım...ameliyattan sonra inşallah herşey yolunda giderde tüp bebeğe gerek kalmaz...benim ilk tedaviye başladığım zamanlarda hastanede bi bayanla tanışmıştım aynı sizin durumunuz vardı...eşi ameliyat olmuş ve kendiliğinden gebe kalmıştı...sayı düşüktü yine ameliyattan sonrada tüp bebekten başka şans vermemişler ve bekleme sürecinde melekleri süpriz yapmıştı...umudunu sakın yitirme rabbim ol dedikten sonra imkansız denen herşey olur...

tesekkürler amin gerçekten bu yol baya uzun bir yol ve insanı manevi olsun maddi olsun yıkıyor ama dualarımız kabul oldu insallah sizin de saglıklı ve hayırlı çocuk ya da çocuklarınız olur .

amınnnn cnm inş rabbım o gunlerı gosterır.....
günaydın hanımlar güzel bir haftasonu sizinle olsun

gunaydın hatunnnnnnnnnnnn nasılsınnn

canım benım ya herşeyde vardır bir hayır üzülmemek elde değil ben okurken yaşlar süzüldü ama alın yazısı dediğimiz şeyin önüne geçemiyoruz

demek kocişin yok canım benimki de şimdi çıktı işi var...bende aaaa pazar günü niye gidiyosun kocacım gitme demedim...o çıktı ben hooooopppppp topikteyim

evet malesef ılk defa bensız gezmeye gıttı ısyerı arkadaslarıyla eee napalımmm bende gıt eylen kafan daılsın dedım surat yapsamda :2::2::2: bende ben gıdıyom sen ne yapcan dedı kızlarla konuscamdedımmmm guluyo

kuzum yaaa benım adet olmam gerek bılıyon yarın randevum var normalde 12 sı yanı bugun ama ben cuma sankı boyle kırmızı gıbıydı sonra bırdaha bısey yok sılınce vardı cunku karnım fln cok agrıyo ama dun ogleden sonrada sadece sılınce gele sankı son gunmus gıbı gelıyo offf yaaa ne den olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…